Värme

Värme

fredag 16 mars 2012

Oooookkej, fredag kväll, go mat,1 flaska vin, flyttkartonger över allt (hate them :-)..)och en himla massa roliga foton som man har hittat och tittar just nu på.

Har hittat mina lumpatfotot och tänkte lägga ut ett foto på oss grabbar. lite bakgrund till detta foto är att det var den sommarens varmaste dag. Övningar hela dagen och alla var så varma så vi kände att det fick bli ett naken bad i mälaren på kvällen. Sen hör det väl lite till saken oxå att vi ville väl impa på L-kåren som vi hade samövningmed (deras ungdomsavdelning, vilket för vår del var tjejer i vår ålder). Kan väl tilläggas att de var väl inte helt missnöjda. De stod nämligen bakom fotografen och tittade på när fotot togs.



..och de blev väl heller inte så missnöjda sen senare under kvällen. Är nog faktiskt en utav de trevligaste grejer jag någonsin varit med om :-)

.. annars är det rätt skönt att det är fredag, skall bara njuta idag för att sen i morgon stiga upp tidigt och springa milen.

Nja det var väl allt från denna idag väl. Ha en underbarkväll såååå kanske jag tittar in lite senare eller lägger in något mer kul foto.. får se helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar