Värme

Värme

tisdag 27 mars 2012

Okej så är man boendes i Lund. Staden där himlen alltid är lite blåare och klarare, där solen alltid lyser lite, lite mera, där luften alltid känns lite lite klarare, där man som bilist alltid kör lite lite under hastighetsbegränsingen och gärna i vänsterfilen och där utsikten alltid är lite lite bättre (i alla fall där jag bor :-)...)

Sitter och lyssnar på lite musik och inte vilken musik som helst.... gamla 80-tals artister. jag menar vem har glömt bort artisten Howard Jones med låten "Things can only get better" eller varför inte Ratata och Frida med låten "Så länge vi har varann". En av mina favoriter är Eurythmics med låten "Sweet dreams (are made of this)". Eller varför inte lite George Michael med gruppen Wham "Wake me up before you go go".m

Mmm så gammal är jag o:-) som kommer ihåg alla dessa gamla låtar.

Kom ju just på att det finns ju en grupp till som bör nämnas. Nämligen den svenska gruppen Noice med låten "En kväll i tunnelbanan" eller nä nu snöar vi in ordentligt Modern talking med låten "You are my heart you are my soul"

Jaha och livet kädnns för övrigt då... jo nu när man har flyttat till Lund så trodde man att allt skulle bli bra...och det är det också, nästan i alla fall men det är en sak till som måste på plats enller i alla fall förändras .... och det gör det först när jag har .........

Vet ni om man nu är lite flummig, ibland när man sitter i bilen och kör så kommer man på så mycket saker man vill skriva och berätta men sen när man väl sätter sig ner så är allt bara liksom bortblåst. Kan vara så himla irriterande ibland men allt kan ju inte vara perfekt. Så då känns det som om man bara skriver massa blaj ibland. men det är rätt så skönt att ränsa skallen på sådant oxå. Man behöver det helt enkelt och jag är så glad för att jag fick det tipset av en kollega att börja skriva för man mår så mycket bättre. Det är som om alla onödiga tankar försvinner genom att skriva. De hamnar här istället.




” En kyss, en kyss – vad är han?

Vårt stumma bifall till en lika stum begäran

— ur "Cyrano de Bergerac" av Edmond Rostand (Harald Molanders översättning)

Vet ni ibland bara sitter man och funderar och kommer på att man har världens bästa familj. de ni det är inte illa :-)



Nä underbara människor nu är det kväll, bara så ni vet. Ses i morgon och en liten fråga till er. vem myntade "No shit sherlock"... skulle gärna vilja veta det.

Ha det bäst allesammans :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar