Värme

Värme

onsdag 14 mars 2012

Idag har varit en idiotdag för min del. En dag då fokus har saknats och jag har inte fått något vettigt gjort.
Jag har som man säger varit helt tiltad eller i mitt fall helt sexad. Dvs har tänkt på SEX hela dagen. Ni vet det börjar som en tanke typ ... mmm läppar... läppars som möter andra sorters läppar,mm en tunga som vidrör en liten härlig rödknopp och som växer när den berörs. MMM nice.... kanske lite läppar som blir fuktiga och våta av de andra läpparnas beröring. MMm skönt att sticka in tungan långt in och smaka på......

Så helt plötsligt är man inne i andra tankar, ni ser själv... det går en lite stund, man skingrar tankarna men så dyker de upp igen och man tänker hur det vore om man hade tunkan mellan läpparna, först tungspetsen och sen hela tungan och kanske ett litet finger eller två och tog sakta ut och in ut och in för att sen öka takten lite när man märker att läpparna blir härligt blöta.
Samtidigt som man kanske suger på knoppen. ...... och så får man skingra tankarna igen en stund, allt funkar fint ... men så kommer det igen, tankarna alltså ;-)

Typ ..mmm undra hur det hade varit att få slicka läpparna riktigt blöta och göra det bakifrån med en riktigt härlig svankning för att sen kunna göra det bakifrån på andra sättet (med något hårt mellan läpparna ;-)..) härligt djupt, långt in ....

Ni hör själv .... så surrar man omkring med de tankarna ett tag och man känner att kroppen inte riktigt är intresserad av att jobba utan vill snarare egentligen göra något helt annat. I alla fall om man får gå på den känningen som sitter i nedre delen av kroppen :-)

Så vad säger man, inte mycket gjort idag, får ta igen det i morgon och hoppas att det har släppt. Man blir liksom lite dum i huvudet. Men SEX är bäst, SEX är konst :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar