Värme

Värme

söndag 25 mars 2012

Kära Telia, när man beställer era produkter typ switchar, digitalboxar och massa annat. Varför varför kan man inte bara se till så att det finns en eller två extra nätverkskablar..... så att man inte behöver köpa dem separat. Kan omöjligt kosta en himla massa extra att lägga till i en låda. Jag hade betalat väldigt gärna för den .... tjänsten helt enkelt. Trött blir man. Jäpp i morgon blir det ner till siba eller mediamarkt och handla....ja just det nätverkskabel. har faktiskt lyxat till det i morgon med semester.

Skall se till att springa i morgon oxå... hela tre dagar sedan jag sprang sist. Får väl skylla på att jag har flyttat ;-)

Det känns så rätt att flyttat till det nya stället, sååå sköna härliga vibbar det går. Trivs redan nu väldigt bra. Sitter just nu i soffan lyssnar på riktigt soft musik (Di Lounge) och tittar ut över en fantastiskt kvälls /nattutsikt med alla lampor som lyser dels i Lund men även i Staffanstorp och Malmö. Ser alla städerna nämligen :-) och det är ju lite skoj.

Nä nu får det vara slut i kväll. Ta hand om er och många kramar :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar