Värme

Värme

fredag 13 april 2012

Sååå är det fredag kväll och man sitter och bara lyssnar på god musik, lite vin till det och ja livet känns väldigt underbart... Sitter och finkelura lite och ställer mig frågan "hur är en bra hångelkyss " hur är den ja själv så tycker jag så här.




Först en öm puss 'på läpparna ungefär som när man äter smultron på ett strå.
Man tar smultronen i munnen trycker lätt med läpparna så att man inte mossar dem. Bara lätt beröring helt enkelt, lte nafsande, lite bitande lätt på läppen. låta tungorna hitta varandra men inget djuphångel utan bara låta tungorna vidröra varandra för att sen kyssa lite hårdare låta läpparna mötas lite mer låta tungan komma in lite längre, men fortfarande den filosofin att man äter smultron som inte får bli mosade.Låter nästipparna mötatas samtidigt som man små "smakskar på varandra ;-)



låta tungan komma in och bara känna hur man utbyter saliv med varandra ömsom ömt ömsomt lite mer intensivt, lite djupar (hum detta påminer om andra läppar eller ;-).....). efter ett tag så kan man även kyssa lite lätt på halsen bita lite lätt, samtidigt som fingrarna söker sig runt midjan på den andre. För att komma närmare varandra. Låter varandras munnar mötas igen, biter lite lätt i den andres läppar, men det skall vara som en lättsam smekning mot den andre hud.


För att sen avsluta med en djup tungkyss då man låter tungan smaka på den andre helt och hållet samtidigt som man håller om i ett stadigt grepp.

Det mina vänner tycker jag är en bra hångelkyss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar