Värme

Värme

måndag 30 april 2012

Kl är 23.53 och andast tom.... Nej nej nej. Andast jag ar vaken for resten av familjen har gatt och lagt sig. Jaha och vad skall jag gora nu da?????????

Jag vet:) !!!!!!!
Humm där finns minst 69 andra saker som man hade kunnat göra just nu :-)...... finnt väder , det är vår ja vad mer kan man säga liksom.....tjabooo så är det
Ps. Hittade en gammal, gammal klassiker på nätet med Suzzies Orkester. "Dansar i månens sken" om ni kommer ihåg den gamla låten :-)......
Jaha så är det Valborg och nu är det riktigt vår.Min farmor sa alltid till mig när jag var liten att vi nu är det valborg så nu skall vi skulle ha korv med att grilla. Konstigt nog gjorde vi aldrig det ... eller tur var det kanske för man hade nog grillat mer än korven känns det som. Men jag kan sakna min farmor något så otroligt mycket ibland när man tänker på sådanahära saker.Fast nu är det vår på riktigt och så skönt det känns, fas igår när man gick och la sig känndes det inte som vår. Snarare som full storm. Trodde nästan på att taket skulle blåsa bort. Fast det var riktigt … skall man säga ”mysigt ” när man låg nerbäddad och hörde hur vinden ven utanför. Det slog mig lite att låter det så här mycket när det blåser …. Hur är det då när det är riktig stor? Ohhh well i dag är det halvdag , solen skiner från en klarblå himmel och det är hyfsat varmt ute… tror jag i alla fall. Ut och äta på lunchen lite snabbt för att sen försöka försvinna från jobbet lite tidigare idag. Skall till goa kompisar idag och blir bjuden på middag…… och det mina vänner är inte fel en dag som denna. Sen är man ju fri i morgon…. Tjohoooooo så himla kalasgut. Blir nog skogen igen då, känns det som fast denna gången en rejäl sovmorgon hoppas man.. Just nu längtar man att ta fram husbilen , för nu är det våååååår….. jag vill jag vill jag vill :-)

söndag 29 april 2012

Så då är deklerationen avklarad. 1:a gången jag har gjort det, gjorde min egen och delvis min hustrus. Det ni skulle man inte kunnat tro förra året att jag skulle göra. Fast helt smärtfritt gick det så klart inte, fick ringa några gånger till supporten eftersom jag inte visste helt hur man skulle redovisa husförsäljning samt tomtförsäljning, tanke på vinsten som blev där. Fast det löste sig till sist. Vi kan nog komma iväg på semester även detta året verkar det som :-)
Annars, vad har hänt annars i mitt liv, tja inte mycket. Syrran var över i fredags och det var allmänt trevligt. Slutade med framåt natten att vi hade världens planer på att öppna diverse konsultfirmor i världen och hur rika vi skulle bli. Ja ja det brukar bli så när man har tagit några glas vin. He he så knasiga idéer man kan få. Hade varit skoj om man någon gång gjorde allt det man sa… eller vad säger ni kära läsare, är det inte så. Lördags gick i slöhetens tecken , inte mycket gjort mer än att rida, hämta hem lite saker. Milen han man ju så klart med och det gjorde man även idag söndag. Skrylleskogen är fantastiskt fint nu på våren. Kan tänka mig att sommaren är ännu finare. Skall pröva att cykla ut där någon gång. Är ju trots allt bara 9 km. MMMM sommaren, vill bara ha den just nu. Det man saknar allra mest för tillfället är 1. Gräsmatta 2. Grill att grilla med 3. Husbilen 4. Fint väder 5. Semester 6. Semester 7. Nämnde jag semester 8. Sovmorgon 9. Den blomster tid nu kommer och midsommar Ja får jag bara detta NUUUUUU så hade jag varit helnöjd Nä nu är det snart middagstid, idag blir det veg. Jansson….. går under namnet Vegesson… så hade allesammans och så hörs vi snart igen.



Go morgon , till denna varmorgon ;)

lördag 28 april 2012

Vad tyst det ar ....... Fran att alltid ha Hort motorvagens mummel till att det har blivit tyst och lungt. Det funkar nar man sitter ute en kvall som denna och dricker ett glas vin pa verandan och bara njuter :)


Skickat från min iPhone

fredag 27 april 2012

Underbar fredagkvall med en favorit i repris. Syrran och hennes kille pa besok. God mat gott vin en himla massa snack och skratt. Ja battre fredag an sa har kan man nog inte ha:)
Jaha så är det fredag.... nästa vecka samma dag... så är det fest. kan bli rätt skoj om man får säga så. Men just nu så är det fredag bara och det ärrrrr såååååå skönt. Ikväll kommer syrran och hennes kille. Blir jättetrevlig, mat, vin en favorit i repris , tascogratängen stod överstpå listan om barnen fick önska. Och det får dem så klart :-)



Jobbfrukost eller? :)

torsdag 26 april 2012

6 eller 69 eller 96 näää eller 66 mmmmm, eller 1+1 eller 2+1 kan funka eller 5+1 blir många eller 2+2 tja varför inte. Mmm ja jag vet vad jag är sugen på i alla fall och det är 69, mitt lyckotal ;-).
Jaha då var det fredag igen i morgon, hoppas att den inte blir lika intensiv som förra helgen. Den var ju helt hysterisk. Iiiiiihhhhhh I say. Får allt bli lite lugnare så man har en chans att vila upp sig :-)
Gud vad jag blev sugen på sex nu då. Just här och nu. Härligt, undrbart ohämad med mycket fysiks kontakt, smaka, känna, lukta och slic ...........guuuuudddd säger jag :-) Ja ja som det kan toka till sig
Jag vill faktiskt just nu ..........ha....... en....... himla ........ massa ......se.....mester........ OCH sex så klart ;-). Kan man aldrig få för lite av :-)

onsdag 25 april 2012

Kaffemaskin, dressyrbanor och en provoserande tonåring. Ja men ärligt vilken underbar kväll ha ha ja man kan bli knäpp för mindre. Kaffet smakar salt, tydligen hände väl något när man rengjorde den så det skall fixas till. Min son skall ha dressyrtävlig på fredag och den är han nervös över vilekt i sin tur har gjort att vi har gått varandra på nerverna. Slutade med att han gick ner på sitt rum, låste dörren och satte på musiken på max volym....... såååååå klart. Tog ett tag innan vi hade rett ut allt (med högsta volymen på så klart) och nu är det bra. kaffemaskinen ja den håller på att rengöra sig själv nu så vi får väl se vad som händer
Nä hej hopp pillesnopp nu är det kväll som gäller så ha det bäst. Skall titta på Game of Thrones :-) det är en box man skall köpa om den någonsin kommer ut på DVD :-)
Oj, kom tydligen bort en bild ;-) ......
Fri som en fågel..... kan det beskrivas bättre än med en bild som denna :-)



:-) ratt nojd
Jag älskar våren, jag älskar när de första knopparna brister och löven på träden håller på att slå ut. Jag älskar när man på morgonen öppnar dörren och känner alla dofterna efter ett lätt vårregn. jag älskar att höra de första fåglarna sjunga i träden där de bygger sina bo. jag älskar att få minnas mina allra lyckligaste stunder som jag haft. Våren för mig är magisk. Våren för mig står för nytt, nyskapande, sensuella och magiska krafter. Man kan nästa känna hur det vibrerar i luften. Det är precis som skogsrå, skogsandar och andra magiska väsen kommer fram ur sina hålor och skrymslen och delar med sig av all posetivt energi. Känns som om man kommer närmare naturen. Känns som om man har chans att se och känna på ett sätt man normalt inte gör och ens sinnen bara njuter för fullt. Känns som om allt är möjligt. Man vill bara gå ut och gå i naturen, i livet och bara känna vad det har att erbjuda. Därför älskar jag våren.

måndag 23 april 2012

MMM vilken trevlig och skön kväll det har varit. Har varit och cyklat i stan med barnen idag. Så himla trevligt. Först till apoteket och sen till biblioteket och fixa ett lånekort till mig och sonen + att sonen behövde ett kort så att han kunde låna böcker via nätet. Väl hemma så bara mys där oxå. Lilltjejen har pysslat och fixat hela kvällen och stora grabben har hållt på med sin dator. Han är otroligt duktig med det :-). Själv ja vad har jag gjort....ja jag har baaaaaaaara tagit det lungt. Såååååååååå skööööööönt :-) :-) I morgon funderar jag på om man skulle komma in lite, lite senare till jobbet med tanke på vilken idiotmorgon man hade idag. Kan väl tycka att man har förtjänat det eller vad tycker ni mina kära läsare
My head says, ”who cares?” But then my heart whispers, “You do, stupid…..”
Ja man kan väl säga så här att idag har hela världen gungat, ja jäklar. Snacka om kraftig urspårning. Skall bli skönt att få komma hem, mysa med barnen och åka ner till biblan , för det behövs kan jag lungt säga.

söndag 22 april 2012

En helg i mitt liv Tiiiiiiiiiiiilt i huvudet säger jag idag är jag helt färdig så jag bara hade kunnat ställa mig i ett hörn och gråta. Denna helgen har inte varit såååååå himla trevlig om man säger så. Har varit alldels för mycket att göra och då menar jag alldeles för mycket. Till och med så att jag känner att det har varit jobbit. Vissa saker självförvållat dock skall tilläggas. Fredag 1. Börjar med att hämta lilltjejen 2. Tittar på min son ridning (vilket är väldigt skoj dock) 3. Gäster /kompisar på kvällen, göra middag och vara social (känns som om man kan somna på soffan senare dock) Lördag 1. Vaknar kl 0700 upp och göra frukost till sonen 2. 0800 på väg till sonen ridskola eftersom han är lite ridledare där 3. 0840 ja då springer jag milen vilket är väldigt skönt  4. Hemma igen vid 1000 snåret och äter frukost med övriga familjen 5. Vid 1200 sticker jag iväg och rider min friser och är klar vid 1500 ungefär. Har kommit hem vid lite i fyra 6. Städa förbereda inför nya gäster/vänner som kommer förbi 7. Vid ca 1800 börja med middagen och pyssla och vara social (känner mig rätt sååååå trött nu) 8. Från 1800 till sen kväll har man gäster , är jättetrevligt men är helt färdig känner jag Söndag 1. 0800 är ute i skrylleskogen och springer milen, skönt med en genomkörare av kroppen 2. Ca 0930 är hemma och äter frukost med övriga famiuljen förutom hustrun som har åkt iväg på möte 3. Från 0930 till 1100 organisera så att barn får på sig kläder samt äter frukost och så att övernattnings kompis till lilltjejen kommer hem. 4. Från ca 1115 till 1400 arbetsdag på ridklubben ….trrööööööööööttsamt 5. 1400 fram till 1630 städa /greja i sitt gamla hus 6. Hemma ca 1700 skall man tömma bilar med saker man har tagit med sig hem 7. 1800 är sonen på dans till 1900 aaaaaaahhhhhhhhhhhh, börja känna mig tom inombords 8. Någonstans vid 2000 sitter just nu med något tomt i blicken , hustrun på konferans och själv är man helt slut 9. Något senare idag….. skall lägga mig tidigt för måndagen kommer till att bli lika intensiv. Just nu hade man bara velat dra, sticka iväg och leta navelludd(hum hotellägare i Åre låter allt mer lockande får man säga). Vill inte ha en sådan här intensiv helg igen. För det har direkt inte varit en vilsam helg. Bläääääääääääääää.

lördag 21 april 2012

Har sagt det innan. God mat, gott vin, trevliga kompisar. Mer an sa behovs inte for en lyckad lordagskvall.

:-)

Ouuuuhhhhhaaa tidig morgon ar det. Men nu ar det milen som galler :)

fredag 20 april 2012



Mmmmm tacosgratang ar val aldrig fel sa har en fredagskvall med goda vanner :-)
Ahhhhhhh detta rumble. Man blir lite beroende på det. He he

torsdag 19 april 2012

Att man är rätt så sugen på att vara lite ledig typ semester ledig. Men det är ju typ två och en halv månad kvar innan det sker :-(.....ihhhhhhh vad det känns låååååååååångt till dess.

Efter maten så slog det mig en sak ,att om jag hade velat så hade jag rätt enkelt kunnat cykla ner till stortorget, satt mig på en pub och bara ta ett glas vin eller öl . Var en rätt så nice tanke faktiskt. Det går ju rätt så snabbt att cyckla ner tänker jag (testade igår när vi cycklade ner hela familjen )

Hade med lätthet också bara åkt iväg om jag kunnat. Hummm jag är ju f-n rubbad...... rastlös som en osalig ande på våren och bara vill iväg och höstdeppig på hösten och bara stänga in mig i ett ide. Jag kan inte vara lätt att leva med.

I morgon är det fredag och då blir det bara slappna av ...... eller nej vänta aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh....... det blir ju en av de mest intensivaste helger på länge kom jag på...... ha ha shit alltså. Hur skall allt hinnas med. Ja det återstår att se gott folk.........

Skönt att det då är snart måndag igen så att man kan vila upp sig.




Neeeeee nu får det väl vara nogskrivet för idag för nu har andra perioden i hockey börjat och den kan man ju inte missa final och allt...............men vänta är jag plötsligt sportintresserad...naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, vem bryr sig liksom. Inte jag i alla fall.

Men sluta skall jag, för nu har jag annat att göra ...typ som att läsa en bok.

måndag 16 april 2012

The world was on fire and no one could save me but you.
It's strange what desire will make foolish people do.
I never dreamed that I'd meet somebody like you.
And I never dreamed that I'd lose somebody like you.

Ett litet textstycke ur en avmina favorit låtar "wiked game"av Chris Isaak.


Kom när jag gjorde lumpen och som man nynnade på den. Fast den största anledningen till att man kanske tyckte den var så¨bra var då i alla fall för bruden som var med ;-)......

Nu är bara låten så bra och den spelas på halvhög volym i bilen då min son och dotter tycker jag är lite pinsam annars.... är helt oförstående till detta ?????????

Just nu är tankarna på vad man skall hitta på till sommaren. Som vanligt lutar det åt Frankrike meeeeeeen Sverige drar också väldans mycket och då speciellt höga kusten med dess vyer. Men man får väl se var man landar. Man har ju också ett nytt hus att ta hand om :-)

Midsommar hade varit roligt att dra upp till Mina kusiner i Norrtälje och gå på riktig logdans med lövad dansbana mm. Kom på det nu så jag får väl höra vad övriga familjen tycker. Annars så kan ske det blir midsommar bara så där i Lund. Hummmm Lund och snart är det valborg.....får väl se om man hittar något bra ställe här för stadsparken skall man ju undvika i alla fall. Kulturen kanske :-)

neee nu är det kväll och mys som gäller så ha det bäst alla
Har jag träningsvärk eller har jag träningsvärk. Fy tusan vad det är synd om mig för tillfället :-(

Meeeeeeeeeeennnn det är ju helt och hållet självförvållat så varför klaga.

Nu skall man snart hem och hämta sina undebara barn.

Lilltjejens fråga igen i morse var. Pappa pekfingret, om du inte får peka på folk vad har man det till. Svaret är så klart peta näsan så klart :-)

söndag 15 april 2012

uhaaaaaaaa nu är man trött. Snacka om aktiv helg :-). Barnfri igår med allt vad det innebar. Lund är en förbaskt trevlig stad att gå ut i sådär bara. Helt ok att bara sitta på stortorget umgås och se massa människor som går förbi :-) Me like a lot. Kommer till att göras om helt klart.

Söndag upp tidigt och springa skryllemilen ..... vad man svettig och dann efter det eller. så skönt med en rejäl genomkörare av kroppen. Efter detta så var det och hämta barn från ridläger för att sen bege sig ut och rida på min friser. Ärligt talat vilken förbannat trevlig häst han är. Alla andra är mer eller mindre rädda för honom men jag bara rådigar han, en häst i min smak helt enklet. Nåja 45 min blev det på hästryggen . Efter det så vet man att man har magmuskler i alla fall. De gjorde sig bekanta efter ridturen om man säger så.

Man mår så förbaskat bra efter sådana här genomkörare av kroppen.Riktigt fysisk skönt trött. Men samtidigt så här pigg har jag nog inte kännt mig sedan man var runt 20- 25 :-) sweeeet I say. Bort med tjock knoppen som var i höstas och fram med en ny och piggare man.




Nej nu blir det inte mer från mig för nu börjar en film om Titanic. Så simma lungt så hörs vi kanske i morgon

lördag 14 april 2012



Jaha forsta hast tillbehoret for min del pa evigheter. Far se hur det gar nar detta anvands :)

fredag 13 april 2012

Sååå är det fredag kväll och man sitter och bara lyssnar på god musik, lite vin till det och ja livet känns väldigt underbart... Sitter och finkelura lite och ställer mig frågan "hur är en bra hångelkyss " hur är den ja själv så tycker jag så här.




Först en öm puss 'på läpparna ungefär som när man äter smultron på ett strå.
Man tar smultronen i munnen trycker lätt med läpparna så att man inte mossar dem. Bara lätt beröring helt enkelt, lte nafsande, lite bitande lätt på läppen. låta tungorna hitta varandra men inget djuphångel utan bara låta tungorna vidröra varandra för att sen kyssa lite hårdare låta läpparna mötas lite mer låta tungan komma in lite längre, men fortfarande den filosofin att man äter smultron som inte får bli mosade.Låter nästipparna mötatas samtidigt som man små "smakskar på varandra ;-)



låta tungan komma in och bara känna hur man utbyter saliv med varandra ömsom ömt ömsomt lite mer intensivt, lite djupar (hum detta påminer om andra läppar eller ;-).....). efter ett tag så kan man även kyssa lite lätt på halsen bita lite lätt, samtidigt som fingrarna söker sig runt midjan på den andre. För att komma närmare varandra. Låter varandras munnar mötas igen, biter lite lätt i den andres läppar, men det skall vara som en lättsam smekning mot den andre hud.


För att sen avsluta med en djup tungkyss då man låter tungan smaka på den andre helt och hållet samtidigt som man håller om i ett stadigt grepp.

Det mina vänner tycker jag är en bra hångelkyss.

torsdag 12 april 2012

Då har man kommit hem ifrån Åre och man är rätt så trött. Det blir väl snart till att gå och lägga sig helt enkelt. Är lite seg.

Något slog mig när jag var uppe i Åre och det var att jag med lätthet hade kunnat flytta upp där. Börja jobba på hotell eller äga ett hotell hålla på med skotersafari och leva ett helt annat liv än vad man har idag. Börja med något helt nytt helt enklet. Det är som om när man plötsligt har flyttat från sina normala traker så är man helt plötsligt rotlös. Liksom man har höjt blicken till horisonten och helt plötsligt ser man vad som finns mer att erbjuda. Skum känsla bara . Man vill fånga allt det livet har att erbjuda i sin stora famn.



Should I drink another drink
Say another lie
I know that you may think
That I'm a broken little bird in my mind
Cause I'm falling on the floor
I'm climbing up the walls
And everytime I get a grip
I seem to lose myself just a little more
Cause I am here and it eats me up
But I love the way it feels I really shouldn't stay
But I can't give up
The more it hurts, the more I need
It's like an addiction
Should I drink another drink
Am I running out of time
Confusion makes me think
This solution is beyond my sorry mind
Cause I am here and it eats me up
But I love the way it feels I really shouldn't stay
But I can't give up
The more it hurts, the more I need
It's like an addiction
And I just can't break free of the madness
It's like an addiction
Am I the only one with the sadness
It's like an addiction
And I just can't break free of the madness
It's like an addiction
Am I the only one with the sadness
I can't let go
I, I, I can't let go
I, I
It's like an addiction
And I just can't break free of the madness It's like an addiction
Am I the only one with the sadness It's like an addiction
And I just can't break free of the madness It's like an addiction
Am I the only one
I can't let go
I, I,
I can't let go I, I

I can't let go I, I, I can't let go I, I

addicted by Medina



Kanns igen eller ;) nagot gott far man unna sig nar man ar pa flygplatsen :)



Jaha da sitter man pa Ostersunds flygplats och vantar pa planet hem. Ar lite sma trott. Kanns sadar skoj att behova stanna extra lange an sina kollegor. Sa gar det nar man bokar i tid.




Sofflage i hotell lobbyn. Gasp ;)

onsdag 11 april 2012

Okej after ski avklarad och nu ar det starten pa en fortsatt trevlig kvall :)

Funkar after ski he he :)



Sa da ar kvalitetskollen gjord pa spat ....och allt funkar till belatenhet. Olen kunde dock ha varit lite kallare ;)

Godaste pytten pa lange. De vet vad de gor i koket :)
Sen efter detta sa blir det att testa spa anlaggningen innan after ski. Tydligen skall ett av de basta after ski banden vara pa plats idag. Ojjjjjjj vad jobbigt..... Not :)



En urtrevlig fikapaus pa fjallet. Kanns helratt :)



Snart skoterdax :)
Rumble , jaha sa ar man fast i ett nytt ordspel. Lite roligare an WF. Har ar lite mer tempo :)

Na snart skall vi bege oss for att kora snoskoter. Kan bli valdigt kul. Undra hur snabbt man kan kora sadana :)



God morgon till en helt underbar stralande morgon :)
Nu ar det ner och ata frukost och njuta. Kan ju knappast bli battre.

måndag 9 april 2012

Grått, trist kallt...ja så kan man säga att avslutningen på påsken blev. Men för övrigt så har det variten en riktigt bra en.

I morgon bär det av till Åre..... oj så jobbigt.... nooooooot ;-). Kommer till att bli riktigt nice.







Skall göra mitt bästa för att hålla er uppdaterad om vad som händer på det hårda fjället med lite bilder :-) He he blir säkert JÄTTEJOBBIGT...eller inte.

idag sa min tös något förståndigt igen (fått från mamma). Hon sa "varför skall man köpa leksaker när man kan pyssla ihop sina egna leksaker. Så klar så nu vet man vad man skall ge i present..... en pysselbox helt enklet :-)

Nä nu är det dax att montera en soffa och göra middag. Ha det bäst allt och inga :-)
Flyttstada ar iiiiinnnnnttteeee roligt :(
Speciellt inte nar det regnar

söndag 8 april 2012

Trött o ch lycklig ja så känner jag mig för stunden. Har varit en full rulle dag idag. Först milen i skrylle, gillar den skogen helt klart. Sen hem äta frukost för att sen efter det dela ut flyers för min dotters ridkklubb. Såååå roligt hon tyckte det var att hjälpa till. Hon sprang som en virvelvind mellan brevlådorna :-) . Min underbara lilltjej sen efter det och det var väl det som jag tyckte var höjdpunkten på dagen Åkte vi ut till "min " friser.




Den svarte besten som de kallar han och jag fattar inggenting för jag personligen tycker att han är from som ett lamm. Men även jag lär väl så småningom råka ut för honom.

Idag började vi så smått jobba lite tillsamman och det gick väl hyfsat bra tills han fick se stona i hagen på andra sidan. Då tappade han ..... fokuset om man säger så. Kan förstå honom , det kan hända alla. Blir så när man låter den lilla hjärnan sköta tänkandet ;-)

Men förutom det så är han en alldeles trevlig och social häst...och väldigt maffig. trodde aldrig att jag skulle rida igen men tji fick jag.

Sen efter ridningen så var det hem till paranteserna och äta middag vilket var väldigt trevlig och nu nyss hemkommen till sitt härliga hus är det snart filmtime med sonen.

Det blir pirates of the caribbian idag :-)

Som jag har sagt innan och jag säger det nu....Ha det bäst ikväll och så hörs vi sen igen

lördag 7 april 2012

Påskafton kväll och man sitter bara och myser i soffan. Täcke, filt uppdragen under nosen så att man inte fryser :-) nice.....

Känns (gäsp) som man snart kommer till att somna. Men det är helt ok :-)



Det finns så mycket du inte kan se.

Som tanken på dig kan få mig att le.

Det finns så mycket med dig som är bra.

När jag tänker på dig så blir jag glad.
Från snö till solsken ....ja det blev en riktigt skön påskaftonskväll :-). Hoppas att vädret blir bra i morgon då man skall sticka ut och springa samt rida :-)

Längtar såååå efter solen och värmen. Har semesterlängtan big time. Men man får väl hålla till godo med att åka upp till Åre nästa vecka :-)

Får se var man hamnar på semestern , Frankrike lockar....


Nä nu har jag inte tid mer för nu skall det tändas ljus härhemma. Hej och hå grodan boll.

Ja sa var man har. I skrylle och det blaser buhrrrr :(

fredag 6 april 2012

Sex...........finns det någon bättre siffra än den, är så hum ,eggande :-)

He he :-) me like



.....skulle väl vara siffran 69 i så fall ;-)
Okej En liten cheklista på denna dagen

Överlevde jag - Oh yes det gjorde jag
Är jag mörbultad- Nja inte så farligt har varit med om värre på hästryggen
Är jag biten- Oui och jag bet tillbaka
Har jag träningsvärk- inte än men lär ha i morgon Zebb Mchahan släng dig i väggen
Kommer jag till att rida denna "buse" igen?-absolut, "'älskar" denna häst, ju vildare desto roligare och större utmaning.

Hum det var detta jag lite var rädd för. Det är som en drog och man är som värsta missbrukaren. Har man väl börjat igen så får man vara försiktig så att det inte blir för mycket av det hela. Denna friser är helt i min smak. Stor, vild och jäkligt snygg. Har väldigt mycket egen personlighet och lyssnar när man pratar med honom.
Antagligen är jag lite ding i bollen (inga kommentarer tack ) men ju mer vilja och tjurighet hästen har desto bättre trivs jag.... hum, det är jäkligt coooolt att få 500kg muskler att lyda en och lyssna på en. Jag kommer till att göra om detta äventyr på Söndag :-)

För övrigt kan jag oxå meddela att jag lyckades träffa polisen idag som tyckte jag körde lite för fort. Men han hade vänligheten att låta mig behålla kortet eftersom det var påsk som han sa. Men jag blev 3600kr fattigare :-( inte roligt att berätta det därhemma. Speciellt inte nu när man har dubbla utgifter på husen.




Hemmakväll.... humm detta finns i den centrala delen av Lund... ca 5 km ifrån där vi bor..... passar mig utmärkt ... så tre filmer blev det och lite (eller rätt mycket om man skall vara ärlig) godis så klart. Nice så långfredagen är duktigt räddad.




I morgon på självaste påskafton vad händer då då. Nja upp tidigt för att ha som mål att vara ute och springa milen i skrylleskogen. Vi snackar någonstans mellan 0800 till 0900 om vädret tillåter det. För att sen kunna äta en trevlig frukost med la familja. Seeeeeeen blir det så klart en konstrunda. Klassiker är ju så klart kåseberga med deras konstnärer och så köpa lite rökt fisk på rökeriet. Hoppas verkligen inte att det regnar. Hade varit väldigt trevligt om det hade varit uppehåll.



Nej men nu blir det att hålla lite kväll så klart. kanske kommer ut lite senare igen med något att tillägga men fram till dess så får ni ha det så ofantiligt bäst ni som orkar läsa mig...... och en riktigt glad påsk önskar jag er :-)