Värme

Värme

söndag 30 december 2012



Okej rödvinssåsen är gjord, laxen är fixad och blomkålsgrejsigmojset är klart. Nu har man gjort vad man kan för att förbereda middagen inför morgonens happyness. 2012 är snart slut och ja man kan väl säga att det har varit ett händelserikt år minst sakt. Man har flyttat vilket man inte trodde att man skulle göra för något år sedan. Men där ser man vad en kedjereaktion kan starta. Det ena gör liksom så att det anndra blir till. Mmm ja jag vet allt har tagit lite tid men så blir det ibland.

2013 vigs åt att hitta ett annat jobb, gärna ett jobb där man får använda huvudet och gärna resa lite grann. Hade varit kul helt enklet + massa annat kanske sker, tja vi får se med den saken.

I morgon så blir det att följa med sonen till ridklubben och se hans nyårshoppträning, skall bli så himla skoj. Är så underbara barn man har..... lilltjejen har kommit med i tävlingsgruppen på gymnastiken vilket oxå  är väldigt skoj..... fast jag kan tycka det är lite tidigt dock..... hon hoppade över några steg då hon tydligen har talang :-).... så OS here we come :-)

Så ha det, nu snart börjar Avatar :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar