Värme

Värme

fredag 30 november 2012





                                                          1.000.000 skäl att fira idag :-)

tisdag 27 november 2012





Tänk om :-)……

…jag inte är här i morgon
….jag bara försvinner
….jag finns inte mer
….jag bara var en dröm

…allt det här är sant. Vad händer då?

måndag 26 november 2012

Jaaaaaaa fått svar från en av mina ansökningar jag skickat iväg att de gärna vill träffa mig. Är jag glad eller är jag glad. Jag är glad om ni undrar :-)



För övrigt så har jag som målet sa fått iväg ytterligare 3 st ansökningar idag (vill jag byta jobb eller). Jag har kramat mina älskade barn. Ringt och bokat och gjort offertrar. Nöjd med dagen.



Nä tjongalong med er. Nu har jag inte tid med er mer :-)


Okej målet för dagen i numerordning

1. Ringa kunder
2. Offerträknig
3. Viktigaste av allt..... få iväg tre st ansökningar. Blir rätt så nöjd om jag lyckas med detta
4. Krama barnen och berätta hur mycket jag älskar dem

Så harre bäst

söndag 25 november 2012



Aujaaa är väl inte helt missnöjd med kvällen. Uppdaterat mitt CV på nätet, har fått iväg ytterligare en ansökan och bara myst runt med en himla massa jullåtar. Men ändå, fan vad det skall bil skönt när julen är över och våren är på G.

Nä ha en bra kväll. Nu skall jag se om jag hittar några mer jobb :-)




Fantastiskt lundabor slutar aldrig att förvåna en. Lilltjejen var på kalas idag och där var en massa andra barn så klart. Och till dessa barn tillkommer x antal föräldrar.
Här i Lund har det varit pissedåligt väder idag så en normal människa tänker " hum jag tar nog bilen till kalaset idag så att inte jag och mitt barn blir blött, fastän det kanske bara duggar nu så kan det bli så mycket värre sen " men detta är inte lundabons melodi. Nä för här cyklar man trotts att det råder full storm utomhus. Och sen när man skall hämta sitt barn är det så klart ännu jäkligare väder. Men vad gör väl det för man kan ju cykla och det heter ju faktiskt "kläder efter väder" eller hur. Dessa lundabor säger jag. Dessa lundabor med sina cyklar.



lördag 24 november 2012

Okej kvällens fråga. Är det okej att mumsa i sig en hel brie tårta?? för det har jag nästan gjort, eller i alla fall en halv. Till detta avnjutes med peppakakor och ett gott rött vin.
Fast nu är man mätt som en spärr ballong. Tur att jag tränade innan i dag + att jag skall ut i morgon igen. Antingen blir det milen eller ett styrketräningspass. Vi får se i morgon helt enkelt. Annars då hur går det med din egen träning, jag tänker på dig som läser det. Blir det något, är det något eller har det bara kommit av sig ;-). Det gör ju lätt det om man har tusen andra saker att skylla på ;-)

Har precis avslutat "Kalle ankas jul favoriter" med lilltjejen. de andra har fastnat i prisonbreaks träsket. Typ är väl 100 skivor som skall gås igenom. Men det gör ingenting, man kan väl roa sig själv helt enkelt.  Får se vad man hittar för film bara.

Har lyssnat på jullåtar hela dagen så familjen håller på att bli helt knäpp på mig. Kan kanske förstå dem speciellt när de vet att detta kommer väl till att pågå ett tag framöver nu. Jul låten Nr 1 här nere är så mycket mej?




Så från mig till er alla ha en riktigt god kväll.

fredag 23 november 2012

Brutalt härligt djuriskt svettigt fucking jävligt knullandes som två superkåta pippandes människor. Fy fasiken vad skönt. Precis vad som behövdes för att få en väldigt bra start på helgen kan tilläggas. Ibland är det bra att man skippar vissa saker för att få så många andra trevliga saker. Ett rep, ett ridspö och stay-ups på detta kommer man väldigt väldigt långt med enligt mitt tycke om man kan använda fantasin :)

Mmmmmmmm bara sååååååååå............varför sluta liksom ;)
Klostergatans Vin & ost

......funkar helt klart idag. Barnfri till på köpet. Så vad kan bli bättre...... vet faktiskt inte. För övrigt så kan det verkligen behövas en sådan här grej efter en sådan vecka som har varit. Ens bästa arbetskollega har slutat.... så himla trist men skoj för honom. Själv så har jag fått iväg 5 ansökningar så nu är det dax för min del oxå.

Ne ha en trevlig eftermiddag på er :-)

torsdag 22 november 2012


Om en månad och en dag så är det min favorit dag. Då är det så klart lillejulafton. Den ända riktiga julafton. Får nog säga att utan den så hade jorden stannat utan den så hade livet känns så mycket tommare.

Bilden ovan är tagen från  Liseberg kan jag berätta. Alltså det är väl lite det julen oxå går ut på att se ljuset lite överallt.

Vi har ju julvideons julvideo nr 1



….. tätt åtföljd av ……..



….följd av min dotters favorit film,, hua….hur hon nu fick denna smaken :-)..se nedan...



fast den är rätt bra om man får tycka. Så litet axplock utav låtar och filmer som måste ses.
 Man har ju utflykter som måste göras. Jag har ju till exempel inte varit en ända dag i mitt underbara kåseberga. Man har släktingar som skall besökas och massa  julgodis som måste ätas.


ja det är väl bara en liten del som skall hinnas med. Men ändå så längtar jag till sommaren igen.

ha det juleträigt på er 









onsdag 21 november 2012

Fy fan, svettig, trött ont över allt armmusklerna och bröstmusklerna bara skriker av 1 och en halv timmes träning med smärta.Men Gud va skönt. Nu hem och duscha och ha en skön kväll. Är lite nöjd idag. Har i alla fall fått iväg en ansökan idag :)


Skickat från min iPhone


Vill ni veta något positivt. Nu är det bara 1 månad kvar, sen vänder det sen blir det åter ljusare :-) skönt va ?



Okej nu är man mätt och mätt. En runda på Vapiano är faktiskt aldrig fel.

Sprang på en gammal kollega och ja vi bara kunde konstatera att världen inte har blivit bärttre. Mål idag eftermiddag. Få iväg ytterligare en ansökan. Har även fått till en på engelsak som är riktigt hyfsad.

Fick iväg en i morse..... men fan det är en för lite. Nu gäller det att sprida det lite. Målet är eller prolejtets namn är "arbetsplats Lund"

Nä nu har jag inte tid med er, nu skall jag skriva ansökan :-)

tisdag 20 november 2012

Yes , en ansökan ivägskickad i alla fall......... tror ni man kan hinna med en till :-)
Dax att gå vidare eller ? Det kan man väl säga att det är :-(

måndag 19 november 2012

Hum november, om man ser historiskt sett och i nutid  är ingen bra månad för mig när det gäller vänner. För det verkar vara en månad då jag förlorar dem istället. Idag försvann en väldigt väldigt god arbetskamrat ut ur mitt liv vilket är väldigt trist och sorligt. Visst vi kommer säkert till att ses igen men det blir på ett annorlunda sätt. Jävligt trist helt enkelt :-(

Så ja idag känner man sig ledsen , riktigt ordentligt ledsen och man gör det helt och hållet av egoistiska skäl för det blir väldigt tomt. Man är så klart glad för hans skull och så men ja det blir inte detsamma.

Hum återvändsgata, mmm så känns det för tillfället i mitt liv. Inte ens enkelriktat utan just återvändsgata. Hit men inte längre kommer du



Men nåja får väl se till så att det förhoppningsvis blir ändring på det. Nu skall jag i alla fall hålla kväll med mina underbara barn. Shit vad jag älskar dem.

…och fan vad tråkigt det blir på jobbet i morgon. Har numera ingen anledning till att stanna kvar där. har fan inte det alltså :-(

Fan , det blev en skitdag idag :-(

söndag 18 november 2012

Skall man skriva om man inte har något vettigt att säga. Nä det skall man inte, inte idag i alla fall. Kan bara säga att det har varit en jävligt skön helg helt enkelt :-)


Så ha det fucking bäst för i morgon är det måndag :-)

lördag 17 november 2012

fredag 16 november 2012

Idag har varit en snurrig och tankspridd dag.

Lyckades med konst stycket att köra ifrån min son innan han hade satt sig i bilen. Jag kommer fram till skolan och frågar lilljtejen
-: var är jojjo ?

-:Han han inte med innan du körde. Var svaret tillbaks.

Fantastiskt tankspritt. Snacka om att bara få köra hem om och hämta upp sonen så att han kunde komma i tid till skolan. Och ja jag har varit väldigt tankspridd på sista tiden. Är ju en del som snurrar rundor i huvudet J

Men är det ett bevis på då att jag har ett huvud eller är det bara ett tomrum ;-)

Ha en lysande söndag J  ha ha ja ni ser….. det är ju fredag idag.

torsdag 15 november 2012

Okej … mörker, mörker och mörker. Det är verkligen mörkt utanför. Det är så mörkt och svart ute så jag ser inte ens ljusen i Staffanstorp eller i Malmö. Det är med andra ord nattsvart alltså svart som natten . Men vad gör väl det i morgon är det fredag och då skall det ner på stan med kompisar. La piazza here we go :-). Verkar vara helt ok och det skall bli fantastiskt skoj.



I morgon skall man oxå in till kaoset på jobbet och enligt inside information så är det ett allmänt jidderjadder för tillfället. Så det kan väl bli lagom skoj att försöka få fram sin arbetsplats i byggmessen.

Nä va f-n ha det gut. Nu skall jag läsa Di och njuta av kvällen sen börjar Böda camping (har jag nämnt att jag kanske är med där och ja det är värre i verkligheten än vad det är på tv).

Förresten en sista fråga innan vi skiljs åt, vad tror ni om Solid?



Ha ha ja vilken star man fick på dagen. Först försova sig och vakna plötsligt otäckt och bara inse att shit jag har försovit sig. Sen på kundmöte för att där mötas av ägaren som bad såp mycket om ursäkt men det har blivitr dubbelbokat. Skall i och för sig dit där om en stund igen och sist men inte minst. Sitter nu med datorn och tittar ut över fältet som bonden plöjer upp för fullt. Och hipps vipps så har vi 1 nyans av brunt, brunt och åter brunt.

Den ända lysande stund var ju att man fick mail från syrran där de berättade att de hade det super nere i baykingming (något sådant) och inte kände alls för att resa hem. Nåväl man kan inte få allt här i livet.

Ha det bäst :-)
Underbart att försova sig eller?
Nääää verkligen inte. Vaknar 07.15 och tycker "Gud vad det är ljust ute" tills jag inser att kl är alldeles för mycket

Panik och lätt stressande.


Skickat från min iPhone

onsdag 14 november 2012

Idag hade jag behövt härlig skön sex. Ni vet sådan sex som är så väldigt fysisk. Så här är ett litet förslag på vad man hade kunnat göra J…. eller en fundering helt enkelt så ni får ta det för vad det är .




Ser framför mig hur jag står bakom dig och smeker din bak utan på din kjol du har på dig. Smeker den med händerna och låter de vandra nedåt mot kanten av kjolen samtidigt som jag trycker lite på dig så att du lutar dig framåt över bordet och svankar lite så att det är lättare att komma till. Låter en a handen smeka under kjolkanten för att sakta leta sig upp mot dina strumpeband. Drar lite lätt i dem. Låter de spänna runt dina lår men det är inte dem som är målet på min jakt.

Låter händerna sakta sakta dra upp kjolen så att den närma sig troskanten så att jag lätt skall kunna komma till med fingrarna  och sen  stöta in den djupt djupt bakifrån mmmmm. Men innan jag gör det så låter jag ett av mina fingrar fingerpulla dig så klart. Och jag har sagt till dig att rör du dig eller det minsta att du stönar så blir det bestraffning så klart. Du skall bara lyda och göra som du blir tillsagd.

Humm kan redan nu föreställa mig hur blöt det blir av att pulla ett par skönt svullna läpppar….. och det som är så skönt att få göra. Tror till och med att jag hade varit tvungen att slicka lite så klart. Givetvis under strikt tystnad från dig och absolut blick stilla.

Tror till och med att jag hade fått lägga dina armar bakom din rygg och binda dem. Mest för att du inte skulle ha gjort något oväntat och kommit loss……


….så upp med kojen och ner med trosorna och bakbundna händer aaaah me like a lot. För sen hade det blivit en rejäl påsättning bakifrån och du hade inte kunnat göra ett dug utan bara ta emot och känna hur den fyller upp hela dig långt långt in. Ta den hårt bakifrån samtidigt som man har knäppt upp din blus och bara tafsar och kramar dina bröst …. För att sen bara komma långt långt över din rygg…mmm tror faktiskt att jag hade kunnat gilla det.

Ha ha nä nu får ni ha en bra kväll. Där ser man vad tankarna kan försvinna iväg på ibland.

Ps.... verkar som vi leder i fotbollen :-)






Grått +kallt+ regnigt= en nice höstdag helt enkelt där man hade kunnat vara hemma och gjort massa annat trevligt…….ha ha shit alltså ibland blir det sådana dag så att man bara tiltar till i huvudet på en för att man är så sugen på SEX.

Men då nu får man skärpa till sig man kan inte få allt här i världen J

Ha det oceanbraunderbart så skrivs vi snart igen J


tisdag 13 november 2012





Jag brukar önska mig en egen stil
Där jag faktiskt gör allt i den takt jag absolut vill
För det är så , som det känns bäst för mig

Jag brukar önska mig små vackra ord
Som jag kan spara och ta fram ibland
För det är så, som jag bäst når dig

Tänk dig en ensam stjärna på en nattsvart himmel
Kan du se hur klart den skiner
Drömmer du om  stjärnan så drömmer du om mig
Tänk dig ett litet moln om natten som vinden tar
När vågorna är höga och natten klar
Drömmer du om stjärnan så drömmer du om mig













Go morgon ljuva morgon, idag är en ny dag på resten av ditt underbara liv. Bloggen firar just nu 1 år och en dag …. Och man kan ju säga att det har hänt mycket under det gångna året och mer är på G. Händer det lika mycket till detta året som kommer ,jämför det år som gått så har jag gjort en total make over på mitt liv!?!?!?!?..... och hur ofta gör man det liksom .

Nä nu är det dags med att fixa med reseräkning så …… ha det så bra. Och ni som kan får jag hoppas ni får en trevlig frukost


måndag 12 november 2012




Spend all your time waiting
For that second chance
For a break that would make it okay
There’s always one reason
To feel not good enough
And it’s hard at the end of the day
I need some distraction
Oh beautiful release
Memory seeps from my veins
Let me be empty
And weightless and maybe
I’ll find some peace tonight……..

… det här var bland det första jag hade med på min blogg. Tänk er idag har det gått 1 år sedan jag startade. Snacka om att tiden bara rinner iväg. Shit vad denna bloggen har gjort mig gott, att skriva av sig är bra för själen :-)… får väl se om det blir ett år till. Trodde aldrig och har aldrig trott att jag skulle vara så här flitig på att skriva.

….. o well nu är man hemma från Götet. Tog ca 2 h och 25 min för att vara rätt så exakt. Han till och med med kissepaus på favoritshellamacken vid skrea :-)….. fast jag får väl erkänna att det var väl inte 110 km /h som gällde utan snarare 140 till lite mer km / h ;-) när man drog sig hemmåt…känns skönt att ha en bil som kan rulla

… just nu gör jag ett tredje försök att se Päron till farsan firar jul och nu tror jag att jag kommer till att lyckas. Jag menar nu har jag i alla fall börjat hyfsat tidigt att se den :-)

Nä nu har jag inte tid mera med er för stunden för nu är det film och mys med lilltjejen som gäller så såååååå lång 






Min nya bil :)
Gooooooo morgon underbara värld. Så har man landat i Göteborg. Visst är det lustigt men i regel var gång man åker upp till Göteborg så blir man på så gått humör :) En stad man kan bo i helt enkelt :)

Det är liksom bara positiva vibbar hela vägen . Det är så skönt och det kan ju behövas efter en helg som denna.

Nä ha en skön morgon för det skall jag ha :)

söndag 11 november 2012

… jodå … så klart att jag somnade ;-), får ge det en ny chans idag helt enkelt efter solsidan har varit så klart. Då är det "Päron till farsan" igen som gäller :-)

Idag har det för övrigt inte alls varit några aktiviteter vilket är rätt så ovanligt i mitt liv. Lilltjejen har varit på kalas och man har hämtat hem sonen från kurs och utbildning. Han håller på att bli stor helt enkelt och själv är man fortfarande 33. Man har ju stannat där liksom :-)

….oj höll ju på att glömma, det har ju varit farsans dag idag också. Så de har man ju oxå hunnit med att gratta. Och själv så har man fått en stor bamse kram av sonen (han håller på att göra en sak till mig i slöjden och den öär inte riktigt klar :-)……) och världens finaste teckning av lilltjejen där det stod "grattis på fars dag " egenhändigt skrivit.

I morgon blir det att susa upp till Göteborg under dagen. Skall ha fortsättningskurs  i förhandlingsteknik. Rätt intressant faktiskt … får se om det gör mer affärer helt enkelt. Har även sett några jobb som jag skulle ha sökt (lat jag är aj aj aj) men får väl skicka iväg dem när jag kommer hem i morgon kväll om man inte är helt för trött.

Ja till er som läser får jag helt enkelt önska en trevlig kväll och hoppas att kommande vecka blir lika god och bra som den veckan som har gått. Och har man riktigt tur så blir det till och med bättre.







lördag 10 november 2012

…… och man känner sig lite trött och lite tja lördag kväll helt enkelt. Har väl hamnat i mer fas än vad jag var igår. Haft kompisar över så det har varit trevligt. Lite svårt att avboka liksom för att man har en fis på tvären.

Funderar på om jag skall titta på nattfilm var länge sen jag gjorde det. Funderar på "päron till farsan firar  jul" lite av en klassiker.

OM jag inte somnar vill säga :-)


Hello ….. så är det lördagkväll…………...
Tjena bloggen, whats up?
Själv…. ja det har väl varit rätt så omtumlande de senaste 24 h. Igår kväll vara bara en himla lång katastrof. Funderade ett tag att bara skita i allt. Det är inte lätt helt enkelt…. hum vet inte om det var en slump men jag såg att en av någon som läser min blogg hade läst ett liknande inlägg på min blogg i juni månad…. ja vad skall man säga längre än så här har man inte kommit. Lite skrämmande tragiskt.
Shit vad vi idiot bråkade igår, blev rädd för mig själv faktiskt och övervägde om jag skulle sova hemma hos mina föräldrar. Men tyvärr så kan det bli så när man hamnar så väldigt fel,  när man är totalt i ofas fasen

 Fast huvudmålet var att komma in till lund så att vår son fick en ny start och det har han fått. Han känner sig hel igen, han mår bra. Nu är det bara jag och min hustru som skall hitta oss själva. Och det känns lite enklare att göra det i en stad. Där man har nära till allt, där det finns lite möjligheter och lite andra boendeformer….. blääääääääää

Planen som gäller nu eller i alla fall våra tankar är

1. Nytt jobb till min hustru
2. Nytt jobb till mig, gärna i lund så att man hade kunnat cyckla. Är så bokstavligt talat så less där jag är nu. Ger mig tyvärr ingen utveckling alls fastän jag har världens bästa chef
3. Ev sälja huset så att vårt rörelsekapital ökar. Känns som om det är rätt viktigt faktiskt. Så har man möjlighet att välja andra jobb som inte har samma lön. Vilket in sin tur gör att man kan förhoppningsvis börja trivas igen med sig själv. Pengar gör en inte lyckligare. Snarare tvärt om , ju mer du tjänar desto mer bunden är du.
4. sälja husbilen för att frigöra pengakapital …. så man har tex till en ev kontant insats till något annat.

Nä hej hopp nu skall det städas sen blir det en runda på staden :-)





fredag 9 november 2012

Förresten jag glömde att säga det innan …………..men en riktigt trevlig helg önskar jag er som läser detta. Nu är det fredag tjohoooooooo. Och nu skall vi bara må bra :-)



Bläää jag tror jag håller på att bli knäpp. Inte fun at all. Andas andas, just nu vibrera hela jag ..... hum det är inte roligt. Min hustru måste byta jobb annars blir det inte fun at all. För jag kan inte göra någoting vilket är så väldigt frustrerande. Jag kan inte trolla med knäna , jag har inget magiskt trollerispö, vilket jag önskar jag hade haft , men nu har jag inte det ...fan, fan fan. Utan snarare så stänger jag av mig när det inte hjälper att prata och blir tyst och kall :-(

Förstår att hon tycker det är skit, hade jag också gjort om jag hade blivt så idiotbehandlad som hon och hennes kolleger blir

klump i magen och det känns inte kul, Kul att inte räcka till............. så därför hoppas jag att hon hittar ett annat jobb.........................................................................tack bloggen för att du finns. underbart att bara kunna kräka av sig ..... och ingen bryr sig.

Så har fredag lunch försvunnit och man är nöjd och mätt. Varit på ett favoritställe nere i hamnen där de har fantastiskt goda hemagjorda hamburgare.... så ja nu är man mätt.

Är samtidigt verkligen nervös för idag avgjörs det antagligen om jag får in min stora offert :-)

Så håll tummarna och alla era klövar om ni har någon ..... eller va fan håll vad som helst bara det ger tur. Hade kunnat vara skoj att dra sig tillbaks med ett fullgjort arbete till min fantastiska chef.

torsdag 8 november 2012

Så då är man hemma efter ridningen med bästa sonen …. tittar så klart nu på hillbilli programmet böda camping och sen efter detta så är det Twilight …… jeaj vad det kan bli en riktigt skön kväll.




Fan att man kan gå så jävla deck. Bara störta rätt ner i avgrunden. Ett samtal och man bara blir så bläääääääääääääääääää. hatar det, hatar det. Tack gode gud för min kära blogg där man kan kräka av sig lite. Orkar verkligen inte börja bygga igen. Har gjort mitt där och jag kommer till att bli helt jävla knäpp i huvudet om det börjar igen.

Blä, blä blä igen , allt bara rubbas, som om jag inte har bry med mitt eget. Men vi skall väl hitta en lösning på detta också hoppas jag . Fokus fokus back to fokus


Man skall vara glad att man inte blåste bort idag. I alla fall där jag har varit blåste det tokmycket. Men så är det ju trots allt höst med allt vad det innebär. Löv sitter fortfarande kvar på träden men det börjas tunnas ut och inte lika vackert och färgglatt längre. Hum känns som om den gråbruna trista skånska vintern håller på att göra éntre. Skånsk vinter är verkligen inte roligt för det kommer ingen snö. Det är liksom 4 nyanser i brunt som gäller, verkligen skit tråkigt. Fast egentligen vad spela det för roll, för julen finns ju där tack och lov. Den lyser verklien upp allt det gråa och trista. Fast något konstigt har faktiskt hänt. Första gången i mitt liv så längtar jag faktiskt till våren och sommaren igen. Inte att jag inte vill ha jul för det vill jag verkligen , men faktiskt så känns det lite som det kvittar för min del.Vill mest bara ha den eftersom den lyser upp tillvaron. Så klart att man kommer till att se fram emot lillejul , den ända riktiga julen för min del . Men för övrigt så känns det som näää nu kan det fan bli vår igen. Åhh  ja man får se vad det blir helt enkelt , något blir det väl för det känns inte sunt så som det är nu.

Annars vad händer annars , tja är rätt så lugnt. Ikväll så blir det att titta på Twilight del 3 så klart. Tvåan var riktigt bra. Betydligt bättre än jag trodde. Får se 1:an på play sen.  Så ja det blir nog en väldans skön och lugn kväll helt enkelt. Skall se sonen rida också så klart och det skall bara bli skoj trots att det är kallt som fan i ridhuset  J

Han är väldigt duktig enligt mitt tycke och jag är väldigt stol över honom. Och det är man ju även över lilltjejen tänker jag på. Var på väg att bli uttagen i tävlingsgruppen på gymnastik här i Lund. Det som hindrade henne från det var att hon var för ung. Med andra ord jag har de två underbaraste barn som finns i världen så är det bara. Så ni som tror att ni har de mest underbaraste barnen i världen får jag bara göra er besvikna för de har jag nämligen. Shit vad jag älskar min underbara familj J

Såååå lång så länge J

onsdag 7 november 2012




Sitter och tittar på Twilight- New moon då min son frågar mig vilket jag helst hade valt. Vampyr eller varulv.

Varulv så klart. Finns där något annat val ;-)






En kärlekens vampyr känner bara till känslan av lust

För han åtrår inget annat

Han står över din säng om natten

Och andas din underbara doft

Han längtar att få smeka varje del av din kropp

känna blodet pulsera genom din hud när han smakar på din spröda hals

Söt som honung är din andedräkt

Men oroa dig inte

 För han finns inte 

För sin längtan till dig så vill han vandra i helvetets gap simma i himmelens rike
Och ingå en omöjlig pakt

En kvinna sa till sin man

-: vad är det viktigaste i livet

Mannen svarade

-: Att jag finns

Kvinnan undrade frågande

-: Att du finns

Mannen svarade igen men denna gången lite längre

-: Ja att jag finns där för dig när din börda blir som tyngst.
 -:När du inte orkar stå på dina egna ben.
-:När alla dina problem blir olösta och allt vitt blir till svart
-: Då skall jag finnas
-: Då skall jag bära dig i min famn så att din börda blir även min börda
-:Jag skall stötta dig med mitt hjärta så att du får ork i dina ben
-: Jag skall sitta bredvid dig och bli din bästa lyssnare så att svart kan åter bli vitt.
-: Därför är det viktigt att jag finns
-:Du förstår ditt liv är mitt liv och utan dej så finns inte jag. Du är anledningen till att jag finns

-: Jag älskar dig
   Du älskar mig
  Jag älskar dig
Som jag älskar livet

 -: Jag är din vän, din livskamrat, så underbara varelse låt glädjens hav svepa över stranden
 
 -:Kom,  sätt dig bredvid mig och låt oss känna kärlekens vind i vårt hår

-: Du har varit borta så länge från mitt sinne
-: Vandrande på förnekelsens hed, men ändå så har du alltid funnits där.
  -:Ändå alltid kopplad till mig.
 
-: Jag är livet och jag njuter
 -: Jag stormen med dess vilda vind
-: Jag är värmen som kommer till dig om natten
-: Jag är glädjen i dina glittrande ögon
-: Jag är rösten i ditt klara underbara skratt

 -: Jag kan känna din närvaro i mitt hjärta

-:För du är min hjärtevän i livet mon ami




tisdag 6 november 2012

Underbart att vakna med huvudvärk... nooooooottttttt. Trött jäpp mutcho , mutcho och har man drömt eller ... att man har, är ju helt utmattad. Men farbror ipren har ju hälsat på så nu börjar ju det bli bättre :-)




För övrigt så är det bara bra. var och såg james bond igår och den var väl sådär bra. Lite överraskande att Miss Moneypenny jobbar som agent ( bruden i början av filmen, hon som skjuter ner James Bond ;-) .....) ....eller att M blir nerskjuten och dör i filmen. Är den värd att se då, ja helt klart. Kanske inte den bästa JB filmen men en bra actionrulle i alla fall. Känns lite avdankat när handlingen är att en gammal agent skall utkräva hämnd på M för han har kännt sig orättvist behandlad. Men återigen den funkar att se.



lördag 3 november 2012




Sa ar man hos trevliga kompisar
Träning avklarad, frukost framdukad och jag har himla ont i huvudet :-( inte så himla skoj. Kan väl bero på att man (kändes det som ) satt uppe halva natten och spelade assassin´s creed III med bästa sonen.



 Riktig skoj fast man får ju igen idag på morgon kvisten. Ute regnar det hur mycket som helst, fast det är rätt ok ändå.




Hade massa konstiga drömmar inatt. Väldigt väldigt längesedan jag drömde så som jag gjorde i natt.  Ne nu blir det frukost sen blir det ut och handla, besöka kyrkogården och sen är det till vänner ikväll.

Så ha en trevlig morgon /förmiddag på er