Värme

Värme

onsdag 17 oktober 2012




När man är starkskör som jag. Så har man i regel en typ av förmåga som kan både vara till en förbannelse och/eller till en gåva. För i regel märker vi på folk om de ljuger eller döljer något för andra eller omvärlden eller för sig själv för den delen. Kalla det ett sjätte sinne eller ett väl utvecklat känselspröt för omvärlden . Man kan märka det på en nyans i rösten eller se det på en blick som hamnar knasigt . Men man ser det allra tydligast på kroppsspråket. För ett kroppsspråk kan aldrig ljuga. Munnen ljuger en hel del och far med osanningar men tittar man på kroppsspråket så ser man direkt om något inte är som det ska.

En annan förmåga vi dras med är att vi är skepnadsbytare inte i fysisk mening men  vi anpassar oss till omgivningen , vi levererar vad folk vill ha  eller förväntar sig och det är nog en ren överlevnads instinkt från vår sida.

Att först känna av hur en person  mår/ är …..för att sen anpassa sig därefter till humör och allt. Otroligt jobbigt ibland. Faktiskt speciellt när man vet saker som folk inte tror att man förstår. Men så fel det blir alltså  


Så gött mos på er...... och ja vi ser faktiskt :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar