Värme

Värme

söndag 21 oktober 2012

Idag har man sett bästa sonen tävla i hästhoppning och så himla bra det gick. hade tänkt lägga upp några bilder från min iphone men det gick så där bra på grund av något klydd i Finland. Ja dessa finnar vad skall man säga. För övrigt , tja som vanligt när det är helg så är det liksom aldrig fel synd att den går så snabbt bara. Hade lätt kunnat ha några dagar till som man vilar på. Men det har varit skönt helt enkelt för man har ju till och med hunnit med någon runda i stan. Iiiiiii skue deiligt (skall vara danska det där ).



Nä nu hade man lätt kunnat tänka sig lite härlig massage för sina öma leder.Ni vet en sådan massage där man blir ompysslad från tå till tå. Börjar lite nätt nere vid vid fötterna med lite skön fotmassage, för att sen gå upp på ens öma vader med någon skön härlig olja och vidare upp mot ballarna (skånska för röven ) riktigt härlig skön ballmassage, riktigt ner på djupet, gärna lite mellan benen lite inåt mot någon erogen zon ;-)… men inget oanständigt så klart……eller ;-)….



…….. för att sen när den biten gå upp mot ens stela rygg och få lite ryggbank så att man känner hur blodcirkulationen kommer igång igen så att man kan vandra upp mot axlar och nacke och där är det faktiskt tillåtet att pussas och att kyssa de områdena. Sist men inte minst försiktig huvud och ansiktsmassage.



Ja det hade väl funkat…. givetvis när allt detta var klar så skulle det bli fullständig tillfredställelse på den sexuella biten :-)..och där hade jag nog kunnat skriva huuuuuuurrrrrr mycket som helst mmmm ha ha känner redan hur tankarna flyger iväg. Mmm att få smaka lite, lukta lite, känna lite få lov att ge väldigt mycket av sig själv. Låta ens lust och fantasi dra iväg….. jäpp hade funkat …….sex är bäst.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar