Värme

Värme

onsdag 10 oktober 2012


Vad för man om man blandar sirap med bomull och sen stoppar in det i örat? Jo en himla sörja i huvudet och idag har varit en sådan dag. En dag som man har haft sörja i huvudet och inte kunnat tänka klart. Är rätt så övertygad om att det samtidigt hänger ihop med min höstlunk. En lunk som gör att man går ner i ett höstträsk som det gäller att vara försiktig med. Försiktig så att man inte fastnar i då det mesta är grått och trist. Den kommer verkligen som ett brev på posten.

Så därför var det väldigt skönt att ta cyklarna efter man hade ätit och cykla ner till stan med barnen. Gå in en runda på biblioteket och bara insupa kunskapens och det lärdas dofter. För man kan verkligen bli knäpp i huvudet på jobbet då det innebär i regel noll stimulans för ens intellekt.

Är också väldigt mysigt att cykla genom stan och se alla lampor som är tända, känna lite den råa kalla vinden. Känna hösten i luften och i näsan när man andas i ordentligt.

Hösten är så otroligt vacker med alla sina färger och mönster. Naturen håller på att gå i dvala och den sköna sommaren är förbi för i år och framför ligger vintern.

Måste också verkligen ta tag i andra saker också men just nu orkar jag inte L



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar