Värme

Värme

onsdag 31 oktober 2012

Så då har väl denna kvällen förflutigt  får man väl säga. Haft trevligt besök av mina föräldrar där det serverades ugnspannkaka och den blev inte bränd denna gången. Den blev riktigt bra om jag själv får tycka.



Har även hunnit med att testa hustruns lånebil från audi. En A4 avant …mycket trevlig bil, liten kompakt men ändå plats med en hel del bra motor sitter bekvämt. Skön komfort och smidig att köra inne i stan. Landsvägskörning inte helt fel det heller. Ut på E22 vid lund norra upp mot Gårdstånga och innan man visste ordet av det så hade man passerat 110 km /h ja till och med 160 km /h gick lätt att komma upp i och passera ;-). Nästan lite otäckt lätt och man var ju glad att där inte var en utskuttandes älg på vägen. Hemvägen gick betydligt lugnare. Ok stereo men tyvärr så har de snålat med instrumentpanelen om jag får tycka till.

Fast över lag en kul bil att köra och hade jag haft möjlighet så hade jag gärna haft en sådan fast i så fall sedan modellen :-)


Hej hopp pillesnopp ha en bra kväll :-)
.......hum det är nu man egentligen skall komma på något klokt att skriva. Men det gör jag faktiskt inte. Är lite småhungrig och har lågt blodsocker känner jag. Inte smart att hoppa lunchen idag heller faktiskt.

Nåja gjort är gjort och nu snart bär det av till det stora metropolen Perstorp (oooooooooohhhhh) och titta på litta byggnader. Efter det så vankas det nog hemmåt. Paranteserna kommer över ikväll och äter middag vilket skall bli väldigt trevligt.

Tanken är att det blir ungspannkaka med bacon och lingonsylt. Får se hur det går. Kan sluta med att det totalmisslyckas då jag och ungspannkakor inte är vänner av naturen. Lyckas nästan alltid att bränna dem. Men vi gör ett tappert försök helt enkelt.



tisdag 30 oktober 2012





Ja det är väl ungefär så jag känner  mig i själ och hjärta, ha det bra och en underbar kväll på er :-)




Tracy Chapman säger jag, lyssna på henne, en fantastisk bra sångare. Nä snart är det dax att bege sig hemmåt. Skall snart hämta lilltjejen hos hennes fd dagmammam. Bättre och godare människa får man leta efter. Se blir det hem och jobba lite....... meeeeen ikväll gör man det så gärna då man har chans att använda hjärnan faktiskt. Ja jag har faktiskt en hjärna för er som inte trodde det ;-)


Så ha en underbar hösteftermiddag och faktiskt visst är livet ljuvligt :-)




I love My life. Älskar dessa här förhandlingar när man får tänka :) och vara kreativ :)

måndag 29 oktober 2012

Iiiiiii vad det regnar. Har stått på balkongen och druckit en sen kvällskaffe allt för att hålla mig vaken och piggna till lite i den friska luften. Är inte helt omställd till vintertid ännu, känns som om jag kan gå och lägga  mig meddetsamma. Humm kan inte hitta mina engelska brev vilket gör mig lite besviken .. får leta igen helt enkelt nu när man har piggnat till :-)

Nä tjolahoppsan sa som man tycker. Skulle ni vilja dela med er av något skoj om livet och så eller om ett banan race som ni har kanske varit med om så får ni gärna lov att maila på något sätt. Allt som gör livet underbart är bara kul att höra om (är det nu koffeinet verkar eller ? )





Okej vad gör man när man inte vet vad man skall göra för mat och man tycker att kylen ser allmänt tom och ödsligt ut. Ja man får ju taga vad haver så det fick bli Zucchinipannkaker. Man tager alltså en st zuccihini river ner den, blandar i en pannkaksmet med en nypa salt och peppar. Steker på järnet några minuter. Till detta fetaostgojs, det vill säga fetaost blandat med gräddfil till en jämn och fin smet. Krydda efter behag. Och så en liten grönsallad till detta sen var det klart. Inte en gourmet upplevelse men det funkar och barnen gillade det :-)


Och vad händer nu då, tja tanken är att man skall ta tag i sig själv och skriva brev. Men shit vad trött man är alltså får se om jag orkar helt enkelt. Utanför så blåser och stormar det för fullt. Märks att man bor precis vid åkerkanten, för det är verkligen fritt blås från fältet. Var ute på balkongen och ja jäklar vad det blåste mycket. 

Så ja ha en trevlig kväll så kanske jag skriver något mer om jag inte somnar i soffan vill säga.

"Hur mycket tomatpure skall jag ta i spagettin nu när jag kokar den " var det första min son sa till mig nu när han ringde. Han har höstlov och är själv hemma. Som den dåliga föräldern jag är missade jag att göra mat till honom igår så att han  kunde äta idag. Därav skall han exprementera själv i köket idag. Vilket kan bli väldigt spännande.

Undrar hur köket kommer till att se ut när jag kommer hem tänker jag :-)

För övrigt så funkar inte datorn idag på jobbet. Inte så skoj :-(
Fan vad det blåser, vet inte hur många gånger jag var nära på att blåsa av motorvägen idag. Litta otäckt faktiskt. Men man skall väl inte klaga egentligen över lite blåst. Titta bara på New York där de håller på att evakuera halva stan känns detsom. Där kan man snacka om storm.


13h sedan

Hummm  från det ena till det andra kom på att jag har glömt att käka lunch. Inte så smart gjort va?

söndag 28 oktober 2012


Jag är lite kluven till denna högtid. Men har beslutat mig för att gilla den ändå eftersom den "lyser upp " hösten 
och allt annat som är övernaturligt och konstigt för den delen med. Så god kväll på er i natt så är det fullmånen och jag kommer till att sova kast :-)

Go morgon

Idag är det vintertid som gäller om ni hade glömt bort :-)



Ha en underbar morgon :-)

lördag 27 oktober 2012




Så är man hemma familjen nöjd och tillfreds efter några timmar på tivoli. Har ordnat med varm choklad med grädde och nu är det invigningen av friends arena på tv som får funka. Och det funkar nog rätt om man ser på övriga familjen. Halvslagna hjältar och hjältinnor hela högen :-)




Helt förtrollande vackert och mysigt att bara gå omkring på tivoli ikväll. Funkar bigtime :-)



Tivoli :)



Kaffe i ridhuset sen blir det forhoppningsvis Kopenhamn :)

fredag 26 oktober 2012

Fredag kväll , man har hunnit med en god lammfärsgryta och ett väldigt gott rött franskt vin av något slag  (tyvärr dålig på namn). Lyssnar just nu på guldkanalen 102 någonting har hunnit  med Wham, Lilli och Sussi, Europe , arvingarna och en massa andra bra artister. Ja och jag vet jag är så gammal så jag tycker denna musiken är nostalgisk. Har även hunnit med att hjula till min dotters stora förtjusning och jubel. Övriga familjen var väl så där impad och själv fick jag jävligt ont i sidan. Sträckte väl någon muskel där helt enkelt.


Men livet är gött helt enkelt, tså från mig till dig, ha en underbar kväll du som läser detta :-)
Shit vilket skoj möte man har haft idag. Fantastiskt roligt och otroligt igångkickande. Skall bli spännande och se nästa vecka hur det färdiga reslutatet blir. Men ja man har rätt så stora förväntningar om man säger så.

Annars ... ja det är om ni har missat det freeeedagggg och då är det snart helg. Men innan dess så har man en hel del man skall få undan. Får se om det blir någon snö i helgen. Snöade hos oss igår trots att vi bor i skåne.

Men vad spelar vädret för roll, så länge man är  glad i hjärtat och det är  ju det viktigaste i alla fall :-) 



torsdag 25 oktober 2012

Då har man varit och sett bästa sonen rida och fy fasiken vad han rider bra alltså. Är väldigt stolt över honom.

Har hittat ett spel jag vill ha det nya Assassin´s creed så klart. Älskar de spelen …..hittade en lite movie på nätet som jag tänkte dela med mig av så … här kommer den


www.youtube.com/watch?v=vcE8xJkK6t4&feature=relmfu

+ ett litet klipp från det senaste släppet av spelet

http://www.youtube.com/watch?v=32U_KOUuQ74&feature=relmfu




Så ha en bra kväll och i morgon är en annan dag :-)

Bhhuurrr idag blåser det snormycket (hur nu det är) och jag skall stå i ett kallt ridhus och se sonen rida. Känns som om man får bylta på sig ordentligt för att inte frysa ihjälp.

I morgon så är det en skön fredag som är på G. Skönt .. innebär någon dags sovmorgon. och det är väl denna helgen som vi bytar över till vintertid om inte jag har helt fel ???

Nä snipp snopp nu får man göra klart så att man kan gå hemmåt :-)

Vet ni vad. Idag är en rätt så bra dag. Jag är bara så himla glad. Får man lov att vara det :-)

onsdag 24 oktober 2012

Gud vad hes man är och ju mer man pratar med kunder desto hesare blir man. Tappar väl rösten till sist vilket kanske kan bli till glädje till mina kollegor då det blir litta tyst.

Skall bli rätt så okej att åka hemmåt snart...... skall bara göra klart en mastodontoffert. Och det kan det vara värt med tanke på att den ligger på över en miljon kr :-) ihhhhhhhh vad underbart det hade varit att få in den då I say


tisdag 23 oktober 2012




Mmmmm mumma :)
Fy fan va skönt. Trött, genomsvettig helt slut i kroppen efter ett hyfsat hårt träningspass. Kroppen bara skriker av trötthet och undrar va fan det var jag gjorde.Men snart är man avslappnad och nyduschad och sitter med en härlig Badrock och tittar på tv. Sånär denna kvällen snart över :)

Ps. Får inte glömma chokladen med den varma grädden :)


Skickat från min iPhone
Nä hej hopp som grodan boll sa. Nu skall jag hem till underbara familjen och göra god mat. Höra hur min son har haft det i skolan se min dotters fina teckningar som hon har ritat idag. Sitta i soffan med ett glas choklad med massa massa vispgrädde i och bara titta ut över utsikten man har därhemma. och är man riktigt på G så kanske man sticker ner och träna i stan (fast det får vi se allt :-)....)

Hösten den är vacker och man blir så lugn i sinnet. Älskar det så såååååååå lååånng

Idag är jag glad. För jag har haft två så djävla bra kundbesök :-)

fan alltså sug på den :-)

måndag 22 oktober 2012

Idag är det supersynd om mig. För jag har åkt på en mansförkylning och där finns inget värre än det ;-) lägger man sen till att jag är tung i huvudet + att man är supertrött så gör ju inte det saken bättre. Ser redan fram emot att åka hem. Funderar om jag skulle sova vid mitt skrivbord.... fast det kanske inte är så smart när man tänker efter.

Och till på köpet så är det hyfsat dystert ute. Men för övrigt är det bra :-).  Så en riktigt god morgon på er hoppas ni mår bättre än vad jag gör :-)




Sa ar det hasthoppning idag och jag ar sa klart i stallet och hjalper sonen ;)

söndag 21 oktober 2012

Idag har man sett bästa sonen tävla i hästhoppning och så himla bra det gick. hade tänkt lägga upp några bilder från min iphone men det gick så där bra på grund av något klydd i Finland. Ja dessa finnar vad skall man säga. För övrigt , tja som vanligt när det är helg så är det liksom aldrig fel synd att den går så snabbt bara. Hade lätt kunnat ha några dagar till som man vilar på. Men det har varit skönt helt enkelt för man har ju till och med hunnit med någon runda i stan. Iiiiiii skue deiligt (skall vara danska det där ).



Nä nu hade man lätt kunnat tänka sig lite härlig massage för sina öma leder.Ni vet en sådan massage där man blir ompysslad från tå till tå. Börjar lite nätt nere vid vid fötterna med lite skön fotmassage, för att sen gå upp på ens öma vader med någon skön härlig olja och vidare upp mot ballarna (skånska för röven ) riktigt härlig skön ballmassage, riktigt ner på djupet, gärna lite mellan benen lite inåt mot någon erogen zon ;-)… men inget oanständigt så klart……eller ;-)….



…….. för att sen när den biten gå upp mot ens stela rygg och få lite ryggbank så att man känner hur blodcirkulationen kommer igång igen så att man kan vandra upp mot axlar och nacke och där är det faktiskt tillåtet att pussas och att kyssa de områdena. Sist men inte minst försiktig huvud och ansiktsmassage.



Ja det hade väl funkat…. givetvis när allt detta var klar så skulle det bli fullständig tillfredställelse på den sexuella biten :-)..och där hade jag nog kunnat skriva huuuuuuurrrrrr mycket som helst mmmm ha ha känner redan hur tankarna flyger iväg. Mmm att få smaka lite, lukta lite, känna lite få lov att ge väldigt mycket av sig själv. Låta ens lust och fantasi dra iväg….. jäpp hade funkat …….sex är bäst.



lördag 20 oktober 2012

Vilken härligt skön dag det har varit. Har fått ofantligt mycket gjort, röjt undan de sista lådorna konstaterat att vi har en arbetsbänk och vask i grovköket. Har inte typ sett den sen vi flyttade in i mars. Har satt in alla trädgårsmöbler för vintern. Har röjt i lilltjejens rum. Hunnit med mina alldeles egna rundor i Lund helt underbart softsköntsjälv.

så fan det har varit en soft dag och i morgon skall sonen tävla i hoppning vilket skall bli väldigt roligt. Lär nog vara rätt så nervös om jag känner mig själv :-)




Lilla sigridsgatan :)



:)


En underbart skon promenad i sitt eget Lund.

fredag 19 oktober 2012



Bra musik och ett glas sadant har. Ja det kommer man lange pa nar man gor mat. I love fredagar :)
Nu är helgen här och man bara njuter. Kan meddela att det blir inga hästar för min del i morgon. Känns som om det har varit lite väl mycket hästeri helt enkelt på sista tiden. Nä i morgon blir det vakna sent och gå några rundor på stan , kanske om allt går som man vill att man tar tåget till Malmö. Hade varit väldigt skönt faktiskt.

Men ikväll så blir det filmtijme så klart. Får se vad vi hittar för något. Är lite sugen på om man skulle börja gå igenom Star Wars filmerna igen …… om jag hittar dem vill säga :-).

Utanför är det en helt underbar höstkväll. Hade nog kunnat vara hela kvällen bara att gå runt i stan, gå till något ställe, ta något att dricka, andas den klara luften som bara en höstkväll kan erbjuda. Höra skratt och se på människor när de släntrar förbi till någon fest …… fan alltså hösten är så skön fastän jag kan få mina vinterdeppar.

Nä må väl och ha det bäst nu skall jag ta ett gott glas vin :-) sen blir det franskt i köket :-)




Go middag underbara fredag. Så är du här igen med all din värme och kärlek. Wow lite flum flum där va. Fredag och en hel helg ligger för ens fötter i skou deiligt. Vara inne lite på jobbet och jobba undan sen bär det av hemmåt. Jäpp....

Nä ha gött mos så länge tills jag skriver igen

torsdag 18 oktober 2012

Men vad säger du. Har det varit en bra dag idag då. Ja det har det väl om jag får tycka. Man har dock inte fått så mycket vettigt gjort men över lag så har det väl varit en verkligen okej dag. Just nu sitter man och skruvar lite på brev som skall skickas ut och så tittar man på grävlingar på tv. Ja vad skall man säga :-)



Ha en riktigt skön kväll sååååå hörs och skrivs vi i morgon ;-)


Fantastiskt skönt att vara ute på lunchen får jag säga. Sååååååå uppfriskande.

Jag vet inte men när det blir höst så känner man sig i regel bara så mysig. Man vill bara ha värme , smek, pussar och bara må bra och vara glad liksom. Är en sådan människa som behöver det extra mycket på hösten för att inte störta ner i vinterdeppsträsket.




Efter höst så blir det vinter :-) och slidan den slinter .....................



Malmos tunnelbana ;)
När man tittar ut så här från kontoret så inser man hyftsat snabbt att man egentligen inte vill vara här. Utan man vill snarare vara utomhus, gå i skogen höra hur löven frasar under ens fötter se på naturens alla underbara tavlor med alla dessa färger. Eller så vill man gå i stan och fönstershoppa gå på ett mysigt fik sitta och titta på alla människor som går förbi. Snacka skit med en kompis och bara vara. Shit vad härligt det hade varit. Frågan är om man skall göra det på lunchen gå en runda i stan och bara va.  Får se om man hinner helt enklet :-)



Annars tja allt är väl bara som vanligt, helt ok faktiskt. Händer inte allt för mycket och snart är det helg. Super skönt. Blir väl lika knasig som det brukar bli väl. Dvs ingen direkt vilohelg ;-)

As the change in seasons
Unfolds before our eyes
Transforming all around us
Under pastel skies
Many are the reason
Nature now declines

onsdag 17 oktober 2012




När man är starkskör som jag. Så har man i regel en typ av förmåga som kan både vara till en förbannelse och/eller till en gåva. För i regel märker vi på folk om de ljuger eller döljer något för andra eller omvärlden eller för sig själv för den delen. Kalla det ett sjätte sinne eller ett väl utvecklat känselspröt för omvärlden . Man kan märka det på en nyans i rösten eller se det på en blick som hamnar knasigt . Men man ser det allra tydligast på kroppsspråket. För ett kroppsspråk kan aldrig ljuga. Munnen ljuger en hel del och far med osanningar men tittar man på kroppsspråket så ser man direkt om något inte är som det ska.

En annan förmåga vi dras med är att vi är skepnadsbytare inte i fysisk mening men  vi anpassar oss till omgivningen , vi levererar vad folk vill ha  eller förväntar sig och det är nog en ren överlevnads instinkt från vår sida.

Att först känna av hur en person  mår/ är …..för att sen anpassa sig därefter till humör och allt. Otroligt jobbigt ibland. Faktiskt speciellt när man vet saker som folk inte tror att man förstår. Men så fel det blir alltså  


Så gött mos på er...... och ja vi ser faktiskt :-)