Värme

Värme

tisdag 18 september 2012

Otroligt frustrerande och irriterande är det när ens nätverk inte funkar. speciellt som man behöver det i ens dagliga verksamhet bläääääääääääääääääääää säger jag.




För övrigt, tja då är det rätt bra. Sov otroligt djup inatt och hade en väldigt väldigt trevlig dröm som var otroligt verklig. Och som avslutades med orden "än är det inte över" strange , fast å andra sidan så trevliga drömma  som dena får det gärna lov att fortsätta hur lång tid som helst ;-)
Alltså verkligen en glad, hel erotisk otroligt trevlig dröm. Och just att det var en så himla glad dröm. ja bra var den i alla fall :-)

Men det är väl så att nu när det börjar bli lite kallare och mörkare så sover man lite bättre. shit , är en rätt så nöjd och utvilad filur faktiskt.

Där var ju en till som sov som en stock inatt och det var ju lilltjejen. Först skogs utflyckten som var riktig rikgtigt mysig och sen hem och busa med jojjo . Vilket man i och för sig höll på att bli knas på när det låter som om de är på väg att riva hela huset.

Tja men  nä .....alltså om man skulle se om datårrrn har kommit igång då som den skall.

Såååååå lååång på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar