Värme

Värme

tisdag 25 september 2012

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mycket mycket mycket är det just nu. var skall man börja och jag blir bara gaaallleeen känns det som. Det är plenty mutcho just nu , fast hellre det än tvärt om. Får meditera när jag kommer hem, rätt upp i lotusställning och bara existera ett tag...... eller hur ;-)´.

Här kommer i alla fall ett litet klipp från en gubbe som tycker det mesta är ..... just nice ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=mcvy29QGMU4



Jaha idag var inte bloggskrivaren först ut. För bloggskrivaren var för trött. Hade lätt kunnat ligga kvar i sängen när klockan började tjuta.

Men från att ha varit rätt så koma lugn morgon så får man väl säga att adrenalinet bara sprutat igång. Tanke på att man var precis på väg att köra av motorvägen eftersom ett rådjur hoppade ut mitt framför en. Fyyyyyy fan va nära. Så nu har man fått spänning för en dag och nej jag körde inte för snabbt ;)


Skickat från min iPhone

måndag 24 september 2012

Gäsp .... Nä nu är det nattinatti bloggen. Sov gott :)


Skickat från min iPhone
Ja måndagen gick ju hyfsat snabbt och nu är det kväll och man har bara en övermysig kväll med barnen. Färjan gästspelar hos oss idag igen och middagsfrid har kommit med maten. Lilltjejen spelar kula för fullt och jojjo håller på med sin mac. Och ja det känns bara så bra helt enkelt. Att ha flyttat och bo i en ny stad känns helrätt.

Hade tänkt att jag skulle uppdaterat min iphone idag men det gick så där bra. Kände att jag var lite för trött med att syssla med det. Jojjo får nog ta hand om den biten. 

Humm annars, ja det är ju helt ok. Är inne i en mysig höstlunk nu känns det som så ja man (just nu hamrar lilltjejen på något i sitt rum, skall man kanske gå och kolla på vad).




Ne nu får man hålla lite kväll. Ses i morgon antar jag, ser vem som är först uppe bloggläsare eller bloggskrivare. Alldeles för tidigt i alla fall ;-)


......och vill bara avsluta med att det här som är på sista bilden nedan för denna texten kan man aldrig få för mycket av. Ömhet, närhet, värme och kåthet så klart ;-)





.... en liten notering. Jag känner att jag upprepar mig rätt mycket ibland. Ibland känns det som om det är samma saker som är återkommande. Men det får ni nog stå ut med för det här är ju lite av min ventil helt enklet.

När man har hysteriskt mycket på jobbet. Skall man då stoppa ner huvudet i jorden eller ;-). Eller det kanske inte är en bra lösning , nehe .

I går kväll när man låg och finkelurade på soffan på kvällen och tittade ut över lundaslätten så kunde man bara konstatera att livet går med rallyfart + att ibland eller rätt så ofta faktiskt så känns det som om man knappt hinner med att träffa sin familj. För man skall hinna med så mycket. Man skall ha egentid, barntid, familjetid, läxtid, jobbtid och massa ,massa annat. Inte för att man inte trivs men det är så hysteriskt intensivt livet helt enkelt. Men samtidigt så är det rätt så skönt liv. Familjen trivs och jag trivs och det är väl det som är det viktiga för stunden. Man är liksom inneboende  ibland i sitt eget liv (snacka om flum flum va)Fast det hade gärna fått lov att minska lite grann på sikt.

Nä nu åter till  det hysteriska jobbet J . Läs gärna texten nedan, en skön inställning tycker jag som jag oxå försöker gå efter.


God morgon

Till en ny härlig strålande dag. Fast helt ärligt så hade man kunnat sova någon timme till. Wow att man kunde. Men god morgon i alla fall :)

söndag 23 september 2012



En underbar mane ikvall :)
Okej vad har hänt idag då?

Jo jag har räddat noshörningar, man har testat mongolisk mat vilket smakade blä, blir jag inte magsjuka så jippo. Jag har plågat mina magmuskler och även sätt en fjällräv. Så tja man kan väl påstå att söndagen har väl varit rätt så händelserik. Oj höll på att missa att man han med hansa oxå.

I morgon ut tidigt på kundbesök sedan sittning på kontoret. Måtte måndagen bli väldigt kort.

Nä whata f-k nu har jag inte tid med er mer.



Klart man kan ha stekta tomater till frukosten :)
Holly moses vad trött man var i går. Kändes som om man halvsov igenom filmerna och det gjorde man säkert oxå. Fast man var ju uppe tidigt och var aktiv hela dagen så. Men man Sov så otroligt djupt inatt. Så nu känner man sig rätt utvilad.

Nu är det fixa frukost som gäller. Sen kanske man skulle bege sig ner till stan och se om det är några butiker som är öppna.

:)


Skickat från min iPhone

lördag 22 september 2012

Lördag eftermiddag och man är bara sååååå himla trött, riktigt myslördags trött. Lilltjejen har kompis över så just nu är det mycket tittandes på film samt busa med Jojjo.

Ikväll så är man gräsänkling så  det blir en filmkväll rätt upp och ner med barnen . Skall snart ner till hemmakväll och hyra film samt köpa en himla massa godis. Lutar åt att det blir hemmagjorda hamburgare idag om barnen får bestämma och det tror jag nog att de får :-)

Känns som om man kommer till att somna till på soffan idag hyfsat tidigt , fast det får man väl lov att göra efter allt man har hunnit med idag :-)

annars då tja det är rätt lungt. Hoppas att ni som läser det jag skriver har hunnit lyssna på låtarna jag tipsade om. Visst blir man glada när man  hör dem :-)

Nä nu skall jag ta en liten powernapp så ha det så bra så hörs vi nog igen om jag inte har allt för fel



Go morgon gott folk

Då haran vaknat till en riktigt härlig rusk rusk höstdagen. Som kan bli hur mysignsom helst. Man har hunnit med att träna och nu är det frukost som gäller. Nästanpå brunch blir det.

Vill tipsa om vivaldi och fyra årstiderna. Passar riktigt bra till vädret.

En liten notering till till pesto är att tänk på att rosta pinjefröna på ett torr järn innan ni mixar det med det andra. Fick jag med igår att lite vitlök skall oxå vara med :)



Skickat från min iPhone

fredag 21 september 2012

Ps. En liten rättelse till den hemmagjorda peston. Det skall vara pinjefrö istället för solrosfrön :) glöm inte det.

Skål






Vinpasta hemagjord pesto. Ett gott vin, trevligt sällskap av kompisar så ja då var denna fredagen fixad. Fan va gut

Recept till pesto


1. En bit parmesan riven

2. En kruka basilika

3. Litta vitlök (typ två klyftor)

4. En skvätt olja

5. Litta solrosnötter

Mixa allt till en jämn smet och det blir mumma

Sååå låång så länge :)
Ja, man får väl önska en god helg helt enkelt :)


Over god :)
Okej dagens låtar för att .........


1. bli glad, en skön svensk låt ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=1TMXA8SIdcM

2. också bli glad. Det är veckans nykomling :-). Jepsen om det ringer en klocka. lite lugnare som man gärna bara har på lite i bakgrunden. Men oxå en måbralåt :-)

http://www.youtube.com/watch?v=0t-HGkAW0CA

...och än en gång har jag sagt att det fredag . Helt underbart , är bara så himla glad idag :-)









Kaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllltttttttttttttt säger jag, shit vad jag fryser och fingrarna är helt kalla. Man skall inte vara på kundbesök när det blåser, regnar och är alllmänt kallt. Man skall i alla fall inte vara ute.  Och om inte det skulle vara nog så har jag träningsvärk big time. Och då pratar vi denna gången om magen AAOOUUUUUU. Är inte van vid det. Men det är ju helt självförvålltat och fortfarande väldigt skoj.

Nä det är skönt att det är fredag och snart är det lunch , så ha det gut alles su sammen ;-)
Nämen go morgon :)

Så trevligt att du tittar in på min blogg så här på morgonen. Hoppas du har sovit gott och är så där skönt utvilad. Och vet du ... Idag är det en skön fredag, helgen står inför dörren och tja det känns bara bra helt enkelt.

Så du än en gång go morgon på dig och hoppas att du får en bra dag ;) med massor av sol i hjärtat.






Skickat från min iPhone

torsdag 20 september 2012

Okej
Då är biceps, triceps, mage, rygg, axlar, lår, vader och alla andra muskler gjorda för idag. En rejäl genomkörare med andra ord. Svettig som fan men Gud va skönt att få lov att bli riktigt fysiskt trött. Den här mannen kommer till att sova riktigt skönt i natt.

Och nu blir det en skön dusch hemmagjord smoothy och sen somna i soffan :)

Sååå auf wiedersehn :)


Skickat från min iPhone



Skall snart ga och trana, en helt underbar harlig himmel och jag ar bara sa glad som man kan bli :)
Jag hade en fråga innan

Varför?

Har jag fått svar ...........inte än i alla fall ;-) kommer kanske :-)

Nu är det en stund kvar på jobbet sen är det hemmåt. Ikväll så är det min tur att få reda på hur jag skall lägga upp min träning. Och tja är man redan "ledbruten " så hur är man då i morgon vid denna tiden.  Ha ha känner mig fortfarande lite kraftlös i armarna :-)

..........och (gäsp) trött är man osså (ohhh vilken skön felskrivning ;-) ha ha. Nä känner att jag håller på att halka ut på ett bananskal så det är väl bäst jag sluutar innan det rinner rätt ut i spat

Varför?
Jag förstår faktiskt inte?

Så varför?
Varför undrar jag?



Okej , träningsvärks check

För den finns där , okända muskelgrupper är påträffade på min kropp och det värsta av allt det är att de gör sig påminda via träningsverk

Börjar vi uppe ifrån och går neråt

Huvud : Sitter kvar trotts allt, ingen träningsvärk där inte

Hals : Fortfarande fastskruvad , känns också ok

Axlar armar: Där börjas det , märkte det i morse när jag skulle sätta på mig kläder, hade direkt ingen kraft i armen den bara sa till mig hela tiden ” låt mig va”

Bröst : De är fortfarande spända som satan ha ha ha , kan spela trumma på den känns det som

Rygg: Den är under kontroll, gillar ryggläge ;-)

Mage: trodde jag hade en, men nu börjar jag tvivla, här blir det att jobba lite med den kan man säga. Och just nu har den gömt sig väldigt väl

Ballarna (baken ) : Sitter som en, ja jag vet inte vad, lyckades få kramp i dem igår. Gick som om jag hade gjort på mig ;-)

Benen:  Ja det är väl de ända förutom huvudet som inte har tagit  skada

Och i dag så blir det ett nytt pass för då är det min tur med min PT. Skall bli jättekul

Nä så god förmiddag på er J

onsdag 19 september 2012

Jaha då bar första fyspasset någonsin över.
Man konstaterar att man är inte lika vig som tidigare + att en massa intressanta muskel grupper har gjort sig påminda idag. Både på gott och ont men framförallt så har det varit jäkligt roligt. Så det kommer till att bli mer av denna varan.Målet är minst 3 ggr veckan

Så fysa på allesammans :)



Jag alskar lund. Till och med tunneln under Centralstationen har definitivt sin charm. Var har du varit i alla dessa ar. Allt kanns sa himla bekant. Dofterna, studenterna alla som springer forbi en. Fan jag alskar det bara. Drojer ett bra tag innan jag flyttar ifran denna stad.

Na nu ar det en snabb middag sen traning :)



Mmm godis eller godis , gott i alla fall :)


Sååååå då har man landat på kontoret med sitt ufo efter en "fantastisk morgon" satan i gatan vad trött jag är. Humöret är på topp men som sag var ufotrött, hur man nu är det?

Ingen frukost han man med och inget morgon kaffe , ihhhhhh så hemskt. Kan bli en otroligt seg gummidag helt enkelt.

Hoppas man piggnar till, till i kväll för då skall jag med sonen och träna för första gången. Med PT och allt. Låter seriöst detta, men kan nog bli rätt skoj.
Wow, när man är på G att försova sig och man vaknar med ett ryck. Då får man i regel en så konstig start på morgonen.

Så det här med god morgon. Mmm har inte hunnit känna efter kan jag säga :)

tisdag 18 september 2012

Otroligt frustrerande och irriterande är det när ens nätverk inte funkar. speciellt som man behöver det i ens dagliga verksamhet bläääääääääääääääääääää säger jag.




För övrigt, tja då är det rätt bra. Sov otroligt djup inatt och hade en väldigt väldigt trevlig dröm som var otroligt verklig. Och som avslutades med orden "än är det inte över" strange , fast å andra sidan så trevliga drömma  som dena får det gärna lov att fortsätta hur lång tid som helst ;-)
Alltså verkligen en glad, hel erotisk otroligt trevlig dröm. Och just att det var en så himla glad dröm. ja bra var den i alla fall :-)

Men det är väl så att nu när det börjar bli lite kallare och mörkare så sover man lite bättre. shit , är en rätt så nöjd och utvilad filur faktiskt.

Där var ju en till som sov som en stock inatt och det var ju lilltjejen. Först skogs utflyckten som var riktig rikgtigt mysig och sen hem och busa med jojjo . Vilket man i och för sig höll på att bli knas på när det låter som om de är på väg att riva hela huset.

Tja men  nä .....alltså om man skulle se om datårrrn har kommit igång då som den skall.

Såååååå lååång på er

måndag 17 september 2012

Nä får väl säga godnatt bloggen för snart är det dax att knyta sig för den som har en ilsket ringande klockradio bredvid sängen som larmar hysteriskt vid 0600 snåret. Så som sagt var nu orkar jag inte skriva mera, så nu skall jag nog f-n gå och lägga mig och onanera ( rimmar märkte ni det ;).....) så sov sött och dröm vått så skrivs vi i morgon


Skickat från min iPhone
Ett tips

Spela aldrig "tagen" när studseboll är inblandad. Speciellt inte när det kan ta på helt fel ställe på oss killar.

Aaaaoooouuuuiijjjj vad ont det gjorde :(


Skickat från min iPhone






Skogsfikadax :)







Fastan en Karl-johan som denna hade varit god :)



Kanske man skall lata bli :)




Pa svampjakt med lilltjejen i den bästa skogen som finns :)
Go morgon :)

Har ni tänkt på att nu är det rätt så mörkt när man går upp vid 0600. Om inte, så kan jag upplysa er att så är fallet.

Jahoppla och nu är det att fixa frukost till barnen. Kan tänka mig att X är rätt så trött idag. Tanke på att han har varit på kurs hela helgen och hemma först kl 2145 igår.

Så ha en bra morgon på er :)


Skickat från min iPhone

söndag 16 september 2012

Mariekex, trodde faktiskt bara att det var göteborgskex som tillverkade detta. Men så är det tydligen inte...... wow snacka om ointressant ämne att skriva om. Men frågan bara slog mig när jag stod och mumsade på eldorados mairekexsom som oxå är väldans goda.



Såg en resa idag som jag hade kunnat tänka mig och som jag har med på min hundralista. Nämligen en resa på hurtigruten. Nio daga lång med allt inkluderat. Hade varit väldigt trevligt att få åka på. Ända upp till norra Norge , åka på valsafari :-) Jag gillar ideen




Just nu sitter man med lilltjejen i alla fall och tittar på film och väntar på att bästa storebror skall höra av sig. Har inte hört av honom på hela helgen då han har varit på kurs. Wow det är en stor grabb man håller på att få liksom.


Nä nu får ni klara er utan mig ett tag, känner mig helt oispirerad att skriva, för inget händer ju. Vilket är trist.
Idag är ...

....husbilen lämnad till vinterförvaring så nu är sommaren definitivt över. Blev väl inte så mycket åka av denna sommaren som kanske var tänkt i början. Så vi får väl se om vi har kvar den nästa år. Vem vet vi kanske köper sommarstuga :)

Annars så är det en skön, lugn söndag. Sonen är på kurs och ens bättre hälft skall snart till England. Så nu blir man gräsänkling för några dagar.

Lilltjejens vattkopper har gått tillbaks så det blir väl skolan för henne igen på tisdag :). Men i morgon så blir det bara en mysdag. Funderade om man skulle gå en runda i favoriyskogen. Men vi får se skrylle funkar bra det med.Eller kanske Skånes djurpark :) vi får se.

Nä sååå lång så länge


Skickat från min iPhone

lördag 15 september 2012

Okej så är denna lördagen över.

En lördag som började I mol men slutade i dur. Totalfel på morgonen,ut och tittade på bil för att komma på bättre humör. Denna gång bidde det till BMW och där såg jag en riktigt fin 530 :). Nu är det ju de som hävdar att de som kör BMW är mer eller mindre idioter. Och den risken hade jag gärna tagit med denna bilen. Förresten så är det ingen risk om man är det redan ;)

Sen en runda ut till ridskolan, blir mycket nu där alltså. Upp med spegeln som blev så himla bra, hem knäcka en flaska vin samtidigt som man gjorde god mat. Sen ner på kulturnatten och bara va och titta på folk.

Men kan det bli bättre dag liksom....och så tar man bara bussen hem liksom när man känner för det :)



Klart man skall forbi konsthallen :)






Det har gillas. Ta bussen ner till kulturnatten :)
Fan så bra man är.

Spegel är uppmonterad i ridhuset och det tog inte en timme ens. Men det blev himla bra.
Nu hem och göra god mat och sen så är det kulturnatten ikväll. Tja känns som en riktigt bra lördag helt enkelt :)


Skickat från min iPhone



Mmmmmm pyttipanna lunch :)

fredag 14 september 2012

En tanke bara...

... Men i morgon är det kulturnatten och jag kommer ihåg att jag tänkte att, ja nästa år så bor jag i Lund och går på kulturnatten. Och nu är man här liksom, så himla gut.

Vad gjorde ni förra året vid denna tiden. Kommer ni ihåg det :)



En onodigt god rom macka sa har pa morgonen :)
Bara for att man kan liksom :)



God morgon pa er.
Idag sa ar man trott och stel i alla Leder och muskler da lilltjejen har legat brevid en inatt och kliat och kliat sig hela hela tiden i sommen. Man tittar ut och inser att det ar morkt och blasigt och man kanner sig lite rugg rugg , meeeeen forutom det sa ar det heeeeeeeeeeelg snart. Vilket ar sa himla skont.

Sa an en gang go morgon :)

torsdag 13 september 2012

Vet ni, något slog mig för en stund sedan. Att snart har jag haft igång min blogg i snart i ett år. Och jag har typ skrivit någonting varje dag i bloggen. Jag som aldrig, aldrig har skrivit så mycket innan. Där ser man vad saker och ting kan påverka ens liv. Ja menar för något år sedan trodde jag oxå att jag aldrig aldrig skulle flytta till Lund. Men tji fick jag. Nåja tillbaks till bloggen vad händer med den när året har gått. Blir den nerlagd eller vad. Målet var ju just att lyckas ha igång den ett år. Tja vi får väl se helt enkelt men som det känns nu så får den väl hänga på ett tag till. För konstigt nog så finns det ju folk som läser det jag skrivet och det är ju trevligt :-) + att det är ju skönt att skriva helt enkelt.
I love lund...................shit vad det är nära till allting. Så skönt det är bara att kunna glida ner och så vips så är man klar. Jag gilla mycket :-)

Då är man hemma och jobbar och ja det är väl rätt så ok. Men man sitter mest och funserar och tankarna hamnar på annat liksom. Jag är nog i och för sig inte den ända som funderar på annat om jag har förstått det rätt. Men så är det i alla fall. Nåja skall försöka få undan lite till sen så blir det ner till sko-kanonen och köpa ett par joggingskor som jag kan ha nu när jag börjar träna :-)

Så ärade vänner och bekanta samt lirare som jag knappast känner. Ha det gut over and out från mig :-)



Ja man kan val kallt konstatera att det finns hamburgare och hamburgare. Men eftersom det var lilltjejen som bestallde detta och eftersom hon ar sjuk sa ar det hon som bestammer :)

onsdag 12 september 2012



De sista blommorna for en tid som har varit. Men fina ar de i alla fall :)




Sa gott med hemmagjord burgare à la Barca :)
"Sweet dreams are made of this" är en klassiker på radion får man väl säga. Annars så får man väl säga go morgon, go middag och kanske go kväll , vad vet jag. Ännu en fantastisk dag full av möjligheter, känns som om jag överdriver nu va, och att jag gör, Men det är en bra dag i alla fall och lilltjejen har fått fler prickar på sig. Hoppas att det inte blir allt för mycket bara.



Min kollega blev lite förvånad när jag sa go morgon till henne utan att ha sett henne. Hon undrade om jag kunde höra vem det är som kommer gående bakom mig. Och det värsta är ja det kan jag. Jag hör på stegen vem det är som går förbi mig bakifrån. jag vet det är helt rubbat , men så är det och vad skall man göra åt det liksom. Där är två på kontoret som jag har svårt att skilja på men annars så hör jag vem det är som kommer bakifrån. Det är ju bra när chefen kommer gående, ups så ser man bara jätteupptagen ut , ha ha ha nä riktigt så illa är det inte :-)

Usch nä , nä nu får man sväl se till att bli aktiv :-)

tisdag 11 september 2012

Jaha

Så var det dax även hemma hos oss. Lilltjejen har fått vattenkoppor. Såg det när man hämtade hem henne från förskolan idag. Helt prickig på ryggen. Förhoppningsvis så kommer det inte till att bli så mycket mer. Är ju inte så skoj när det kliar överallt.

Annars så är det bara gut gut. Idag har vi varit och beställt tid hos en PT på gymmet så nu jäklar är det dax.

Och nu är det kväll
Min fråga

Om det riktigt pissregnar. Ska man ändå bege sig ut i detta vädret då?
Okej idag är jag glad
idag är jag jätteglad
jag är glad för att jag fick vakna i morse till denna sköna dag
jag är glad att jag fick mitt morgonkaffe i lugn och ro
jag är glad för att jag fick krama och pussa mina barn
jag är glad för att jag fick säga att jag älskar dem
jag är glad för att jag fick uppleva ytterligare en början på en ny dag

Så ja idag är jag glad bara för att jag kan vara glad

Annars har det inte hänt något. Det är den 11 sep och för 11 år sedan så var det nog så hemsk dag. Har hänt en del i världen efter det.

Nä va tusan nu har jag inte tid med er så hej så länge



God morgon gott folk till denna skona morgon :)

måndag 10 september 2012



For er som har glomt. Men i morgon sa ar det 11 ar sedan detta hemska hande :(
Måndag+Färjan = klassiker av stora mått. Men vad har annars hänt idag då. Tja jag har haft bland annat utvecklingssamtal med min kära chef. Där hon sa att hon var väldigt, väldigt nöjd med mina reslutat. Med tanke på hur tjurigt jag har haft det så var hon till och med lite imponerad. Tjabadabado, blev man glad då när man hörde det, jäpp det blev man. Allt ens slit har gett resultat liksom . Så om man får vara lite vulgär så känner man att man nu kan knulla världen   (och jävligt hårt också för den delen) istället för att bli trampad av världen. Är en jävligt skön känsla faktiskt att inte vara så himla omgivningskännslostyrd (visst är svenskan fantastisk med alla dessa nya ord , fan tänk om man hade fått lov att använda detta på WF ;-)….) utan mer ego.

Förutom detta tja lunch , jobba slita släpa hem och ja nu har jag och min underbara son kommit underfull med var vi skall träna. Det blidde på ett ställe som ligger vid sparta i Lund. Och det kan det vara värt, helt klart.

För övrigt anser jag att de flesta lundabor kör som ja jag vet inte vad. Retar väl alltid någon med mitt tyckande men man kan ju inte vara alla till lags eller hur.

En dikt hade jag ju lovat och eftersom jag gillar att bryta löften så …….. kommer här en så klart. Vill också tillägga att denna dikten är skriven lite som ett rent experiment eftersom de flesta dikter alltid skall handla om kärlek. Och det gör väl även denna men den är skriven på ett helt annorlunda sätt. Skriven som en mörk dikt med känslor



Som en varg jag har kommer till dig under fullmåne natt.
För jag har kommit för att hämta min underbart dyrbara skatt
Jag smyger på ditt täcke med mjuka tassar
Och jag låter dig bli rädd när det mig passar
Hör hur jag ylar hör hur jag morrar och känn mig i ditt mörker.

 För dina drömma blir plötsligt  till en mardrömsritt
För jag har kommit för att hämta det som en gång var mitt.

Jag river och jag sliter i ditt inre
och allt jag vill, är att du snart har ett ….. mindre

Ja jag jagar ditt………, jag gräver mig fram.
Mina tassar de river och mina käftar de biter

Se mina ögon glimma i nattens isklara sken
Känn hur mina tänder tränger igenom ditt hjärtas underbara pulsåders ven

Nu igen jag ett hjärta fått
Nu igen kan jag börja leva som jag mått

Ja det var väl kanske en mer lite udda dikt jag skrivit och jag var lite tveksam om jag skulle lägga ut den men ibland får man väl tänja lite på gränserna. För den är lite halv hemsk om till och med jag får tycka men samtidigt så brutalt full med känslor.

Nä nu är det kväll en helt underbar kväll, man sitter här hemma med barnen och bara myser. Får önska alla en riktigt nice avslutning och så hörs vi i morgon

Nä gott folk, nu är det dax att bege sig hemmåt. Skall se omjag hittar något läsvärt att lägga ut :-)

Ha det så soligt på er :-)
Fan ... alltså, jag har ju en hel drös med dikter som jag har skirvit under året som gått.... och jag har inte publicerat dem. Gud vad dåligt gjort av mig. Får bli bättring på det helt enklet.

nä hej hopp solensnopp ;-)
Fläskpannkaka med lingon blir man grymt mätt på ............


Shit nu hade man med enkelhet kunnat lägga sig en timme eller två i en hängmatta i detta fina vädret. Är jag mättus(latin för mätt ;-) .....)  eller vad.



söndag 9 september 2012

Fan vad onödigt det är att bråka om småsaker. Och med mitt idiot temprament så gör ju inre det saken bättre :(
Fan oxå :(


Skickat från min iPhone

lördag 8 september 2012

Det är fantastiskt, ibland bara undrar man :) .....


Skickat från min iPhone




När familjen blir trött och hungrig då krakelerar den och det har hänt just nu. Alla har frispel på alla. Så ja vila och äta är väl bäst just nu.

För övrigt en skön lördag. Blivit tillfrågad om jag vill vara dressyrlärare 1 gång i veckan. Väldigt smickrande om man får tycka :)

Nä nu är det att förbereda maten för ikväll när kompisar kommer över så ha det bra :)
Fan alltså, man är inte pigg näran går upp tidigt lördags morgon för att skjutsa sonen till stallet. Men sen efter man lämnat och kommer ut till sin löparrunda vid havet så piggnar man till och tycker att det är helt ok. Speciellt nu när det doftar svamp och jord ute i markerna och så länge det inte regnar.

Så go morgon på er ni som precis gått upp :)



Skickat från min iPhone

fredag 7 september 2012

Fredag kväll, Liza Nilsson, ett glas vin och en trevlig bok. Tja det funkar verkligen bra . Film får bli en annan dag :)
En låt man blir glad av och bara vill dansa till.............

http://www.youtube.com/watch?v=fqXWsFg7tI8


..... för det är fredag alltså :-)

En snabb fråga. Blir det detta ikväll eller ..................................



....finns verkligen risk för det :-)  

Så nice :-)
Jaha då var man tillbaks igen från la Sundsvall.....och det känns riktigt riktigt bra faktiskt. var länge sedan man var så laddad med positiv energi från ett Sundsvallsmöte. Och det beror ju med all säkerhet på all den positiva feedback man fick när man berättade hur min resa har varit.... Fan vad skoj helt enklet, har beslutat mig för att ge vad jag har så länge jag är kvar. Tills jag hittar något annat liksom.

MM känner mig rätt nöjd helt enklet. Och så är det ju helg, är ju super..... fredag snart, lördag blir en liten löprunda och ut till hästarna för att förbereda och sätta upp speglar så att man ser hur man sitter när man rider. Rätt roligt, har man inte saker att göra så ser man till så att man får det. MEN får säga att det är helt och hållet självförvållat :-)

Annars så blir det en väldigt lugn  helg i mitt liv......och det är sååååå skönt. Kompisar som kommer över på lördag men annars inget märkvärdigt.

Nä nu skall jag handla lunch så ha det gott, gott folk :-)


torsdag 6 september 2012




Sa skall man antligen hem. Sa skont :)
Mmm idag är man rätt så glad att man kör hem först i kväll. Är trött , sliten men shit vad skoj det var igår. Och snacka om att det hände saker. Helt galet egentligen .

Nä hej hopp god morgon :)


Skickat från min iPhone