Värme

Värme

torsdag 18 december 2014

En av mina absolut favoritlåtar i ny tappning


Lyssna och njut för det gör jag. Texten får en att ........   :-)

onsdag 17 december 2014


Snart är det jul, jag lever vilket jag är glad för, jag har min underbara familj med min  hustru och mina barn. Jag har typ 0 i julkänsla , för första gången i mitt liv. Är faktiskt inte ens säker på att jag vill fira jul i år. Är så trött på all denna julstress, när det verkligen som gäller är att få bara vara med sina nära och kära.  Har också fått en helt ny insikt om vilka som finns där för en när man väl behöver det.  Nä detta året får det allt bli väldigt lugnt med julklappar med mera. Ända klappen jag har önskat mig är att bara få lov att vara, att vara med familjen. Det räcker gott nock.
       
                                                                                 

torsdag 27 november 2014







Det är förundrat hur du
 kan prata direkt till mitt hjärta
Utan att säga ett ord
kan du lysa upp hela min dag

Jag försöker
men jag kan omöjligt förklara
vad jag hör
när du inte säger ett ord

Ditt leende på dina läppar
berättar för mig att du behöver mig
och din blick i dina ögon
säger att du aldrig lämnar mig
jag älskar dig

söndag 23 november 2014

Idag har jag haft nöjet och glädjen att fira att jag och min hustru nu har varit tillsammans i 21 år. Och jag hoppas att jag får glädjen att vara tillsammans minst 21 år till. Först äta och dricka gott på restaurang VED i Lund och sen bara hem och njuta av kvällen. Ja mer än så behöver man inte :-)




Min underbara hustru, jag älskar dig ofantligt mycket, vad hade jag varit utan dig :-)

Ha en underbar kväll, för det har jag :-)

torsdag 6 november 2014

Denna veckan har inte varit bra, nästan på skit varit yr och matt på dagarna och haft svårt att sova på nätterna med frossa ena sekunden och svettingar nästa sekund. Men nu har jag fått mitt levaxin ändrat och idag har känts helt ok, nästan på som en normal dag. Hoppas att natten blir lika dan så att jag får sooooooovvvvvaaaaaaaaaaa. Blir att lägga sig tidigt helt enkelt.

Tur att  man har sin underbara familj, vad hade man gjort utan dem.
                                                   
Eftersom jag mår bra idag så skall jag unna mig att se den bästa tv serien för tillfället. Nämligen vikings :-)

                          Så har ni inte sett den, får jag rekommendera den intsället, enjoy :-)


torsdag 23 oktober 2014

Tredje gången gillt hos psykologen, fast idag var det mer som ett avstämningsmöte. Men hon gav mig ändå ytterligare några goda råd. Ser man i backspegeln så kan man säga att det har nästan blivit som en tre stegs raket. Först så gjorde hon så att jag vågade prata om hur jag mådde med min hustru och andra.
Möte två fick hon mig tänka till om hur mina barn uppfattade denna situationen som jag var i ..... typ är pappa tyst så är de tysta fastän de har en hel del frågor om mig, livet och döden mm mm.  Och möte tre fick hon mig att fundera lite över hur mina vänner upplever mig och har upplevt mig om när jag är så sluten och tyst. Intressant är det i alla fall och jag är väldigt glad och tacksam att jag kunde komma in till hennes mottagning när jag behövde det som mest.

För övrigt så är jag sjukskriven ett tag till vilket är väääääääääldigt skönt. Att bara få lov att rå om sig själv är normalt sett inte min melodi.

Hej och hopp lever knopp, i kväll är en skön kväll :).... och jag har massor av underbara människor omkring mig.


fredag 17 oktober 2014

Då var det klart, nu är min lilla sköldkörtel borta. Man är hemma, är hes som jag vet inte vad, så min lovande karriär som operasångare får jag lägga på hyllan. Har inte så ont i halsen som jag trodde att jag skulle ha men är väldigt trött.  Man är pigg i knoppen men trött i kroppen. Min far var över idag och det gick ju riktigt bra ända tills i slutet. Då kände man bara att man ville lägga sig ner och vila.

Har kikat lite på mitt snitt/ärr på halsen  som jag kommer till att få och konstaterade lite halvt road att just nu kvalar jag nog in på London dungeon under scenen "The demon barber of felet street"




Men för övrigt vilken resa och vilken höst jag har varit med om. Och jag hoppas att inte ens min värsta fiende får uppleva allt det jag har upplevt. Har aldrig kraschat så som jag gjorde och jag som alltid trott att jag är den som är stor och stark. Så fel man hade, man är verkligen ynklig när det gäller sådana här saker. Tur att man har haft folk att prata med OCH att man faktiskt har vågat berätta hur man känner och mår OCH att man samtidigt har vågat tagit emot folks/vänners/ människors kärlek, värme och omsorg. Och man har förstått  att folk verkligen har brytt sig om hur lilla jag mår. Nu är det sjukskrivning som gäller någon vecka framöver sen så är det åter tillbaks till livet och förhoppningsvis ett helt annat typ av liv.



Får önska som vanligt en trevlig kväll och  ni som undrar så kan jag meddela att jag just nu har börjat avverka Harry Potter filmerna. Och det bästa med allt detta är att de fungerar alldeles utmärkt till Ben & Jerry´s.




måndag 13 oktober 2014

Det är skönt att få gråta 




I morgon är det dax för mig att opereras och det skall bli rätt skönt samtidigt som man är orolig så klart. Hoppas på att det går lätt och smidigt och att man sen kan komma hem till sin familj som jag älskar så otroligt mycket :-)

Ha en bra kväll och som jag brukar säga att i morgon är en annan dag

torsdag 9 oktober 2014

Idag har jag varit på så kallad inskrivning på sjukhuset. Man får reda på hur man skall förhålla sig så länge man är inlagd på avdelningen. Dvs ingen sprit, sex eller rock an roll....... skoja bara men det förstod ni nog. Ne inskrivning är mer för att gå igenom hur operationen går till och när jag skall komma ner till dem på tisdagsmorgon nästa vecka och hur lång tid allt skall ta. Fick även träffa narkosläkaren som berättade hur det funkar ......tror jag i alla fall eftersom han pratade på danska  så man kan aldrig vara säker ;-).

Har även hunnit med att läsa en saga då de spelade in min röst på band, så ifall att mina röstnerver blir skadade under operationen så har de goda förhoppningar att kunna ställa dem tillrätta igen( inte så skoj att låta som svenska kocken i mupparna liksom).
Det var en mindre behaglig upplevelse kan jag säga då de förde in en lång pinne i halsen samtidig dom jag skulle säga massa vokaler..... och det gick ju så där bra. Tänk er själv att ta en glasspinne så långt ni kan in i munnen samtidigt som du håller i din tunga utdragen ur munnen och skall säga en massa ååå öööö äääää och aaaaaaa.

Slutade med att han fick bedöva mig i munnen. Smakade skit och kändes väldigt konstigt. Jag menar varför kan de inte göra bedövning med tex jordgubb eller banansmak.

Hur har man annars mått då. Tja psykiskt så har man mått rätt så skit en hel del, varit nere i de mörkaste hålor och vandrat,  men just nu i skrivande stund så känns det helt ok, till och med som vanligt. Har pratat med min son om min operation och det känns verkligen bra. Han har vetat i och för sig innan vad som är på G men det är aldrig fel att prata om saker och ting.

Min psykolog sa till mig först gången jag pratade med henne att "Mikael vad tror du händer om du öppnar upp dig lite själv och faktiskt berätta hur du känner och mår för dina nära och kära" .... Ja tänkte jag är det någon som har sagt detta till mig innan eller,  lilla kräftan som jag är ;-). Så sagt och gjort, det är ju bara och testa och faktiskt så har det blivit riktigt bra. Ju mer man pratar desto lättare känns det faktiskt. Har som mål att fortsätta gå hos henne ett tag till efter allt detta är över och vem vet jag kanske vågar visa mig sårbar för andra människor.

Nä nu får jag önska alla en trevlig kväll, för jag har faktist det och i morgon är en annan dag. Har ni missat att säga att ni älskar någon, gör då det. Har ni sagt att ni älskar någon , gör det igen för det kan man aldrig säga för mycket. Ser du någon som inte har ett leende på sina läppar, le då dubbelt upp och skänk dem ett av dina  för det kan hen säker behöva. Ser du någon som behöver en kram... jamen ge personen  en kram, för en kram kan man aldrig få för mycket av.


onsdag 1 oktober 2014

Jäpp man får sina smällar och så när det gäller livet. Så är det bara och det kan komma när man minst anar det. Vilket det gjorde för mig, men nu är man här och man får väl acceptera det som det är. Har däremot fått ett litet glatt besked vilket gjorde så att mycket kändes enklare. Jag har fått ny operationstid, nämligen den 14/10 :-)

Ha en bra kväll på er :-)


tisdag 30 september 2014

Idag har varit en bra dag. Ångesten som inföll igår har inte kommit lika skarpt idag, vilket har varit väldigt skönt. Har varit ute och sprungit och rastat benen ordentligt så att alla stresshormoner har försvunnit ur kroppen.

Min underbara hustru är på väg hem :-) är jag glad eller. Att jag är så himla lycklig :-)

Nu är det bara väntan på operationen som tar lite tid.....

Ha en underbar kväll


måndag 29 september 2014

Okej , en dag med ångest, tur att  man har vänner som finns där när man behöver det. Saknar otroligt mycket min hustru, jobbigt att hon är iväg när man känner som man gör.



Har varit ute och sprungit nu när jag kom hem och faktiskt så hjälpt det en hel del. Så skönt :-)

Känner mig betydligt mer avslappnad nu än vad jag har gjord de senaste dagarna. Så det är väl sant som de säger att lite motion för benen är även bra motion för hjärnan :-). Så det blir nog en löpar runda till i morgon :-)

Må så gott , för det gör jag, i alla fall lite bättre än vad jag gjorde för några timmar sedan.




söndag 28 september 2014

I helgen har jag råkat ut för något som jag hoppas verkligen ingen råkar ut för. Jag har haft ångest för först gången i mitt liv. Och jag kan säga att de som säger att de har ångest men aldrig riktig upplevt ångest vet verklige inte vad de pratar om.  Vi snackar svettningar, yrsel, spända muskler, knäsvaghet och svårt att koncentrera sig. Upplevelsen att befinna sig ett rum eller snarare ett glasrum och se hur livet pågår utanför och att man inte är riktigt delaktig är hemsk. Riktigt hemsk om jag får säga det och allt känns bara själlöst , väldigt konstigt. Hela kroppen känns som om den bara skall fly från en fara.... vilken fara kan man då tänka sig. Gick in och läste  på nätet om just ångest och det visar sig att ca 77 % av alla människor som drabbas av en traumatisk händelse råkar ut för detta. Helt galet att det finns statistik på detta, men det finns det tydligen, det finns statistik på allt.  Ett sätt att lätta ångesten på är att bland annat skriva och prata om det man är med om så här gör jag ett försök.

Mitt trauma är att jag skall in och opereras, för tydligen så har min sköldkörtel balat ur så jag har något som heter struma. Struma är i sin tur ett samlingsnamn för sköldkörtelns alla sjukdomar och antagligen så är det ärftligt. Tanke på att min mor har haft det, min mormor har haft det och min mors kusin har haft det och alla har blivit opererad mot detta. Och min mor  och mors kusin lever i all välmående efter operationen. Ända skillnaden är att de måste ta något som heter levaxin resten av livet eftersom det är just det hormonet som tillverkas i sköldkörteln. Detta kommer jag också till att få gör när jag har gjort min operation. Lite kuslig fakta är att ca 30 % av Sveriges befolkning lär lida av sköldkörtelproblem så det är ju lite av en folksjukdom om nu det kan vara till någon tröst.

Har känt till eller anat detta ända sedan i våras men det är just nu som det krisar och det beror väl på att just nu väntar man bara på att få lov att komma in och opereras. Man vill få en tid helt enkelt så man kan få åka in och få det gjort. Har i och för sig blivit lovad att det skall ske innan oktober är slut. Men man vet aldrig med sjukvården men jag hoppas i alla fall

Nåja om man nu går tillbaks till min sjukdomsbild så är det så här att jag har en knöl på ena sidan på min sköldkörtel vilket med stor sannolikhet är då knölstruma..... eller om man har otur cancer. Och det är just det som är strulet i mitt fall, man vet inte riktigt vad det är  jag har. För på en sexskalig skala ligger jag på en fyra och det innebär att de inte vet vad det är för små rackans celler i denna här knölen. Därav att den skall bort vilket för min del är en helt väldans vettig lösning. Skulle det nu visa sig att det är cancer så kan man tydligen bota upp till 95 % av denna typen vilket också låter väldigt bra. Men man är ändå trots allt väldigt oroligt, man inser att man inte är odödlig och kommer leva för evigt. Man inser att man är jäkligt liten och ynklig när allt kommer omkring och den person som man normalt sett är kan försvinna väldigt snabbt.

Det som är så sjukt är att fastän man vet att man har ångest (vilket det heter) så kan man inte bara slå det ur sitt sinne. Det är som om kroppen inte lyssnar på ens hjärna utan bara lever sitt eget liv vilket är väldigt oläckert.

Nä nu har jag fått skriva av  mig lite. Just nu så vill jag bara få en tid till operation och få det undanstökat. Och sen att man har operationsrädsla gör ju saken inte så mycket bättre....... blä blä blä säger jag.

Hoppas att allt detta går över väldigt snabbt så att man kan få sitt liv tillbaks. Tycket det var otroligt jobbigt när vi inte fick vårt hus sålt 2011 ...... fast jämfört mot detta så var det rena rama pick nicken.

Tur att man har en sådan underbart fantastik familj, för utan dem så hade allt varit mycket svårare.

Ha en underbar kväll för det skall jag försöka ha :-)


tisdag 23 september 2014


Ofantligt skönt att ha sin underbara familj och goa arbetskolleger till hands. Det är tack vare dem man trots allt känner sig hel :-)

Nä nu orkar jag inte med att skriva om  detta mer.

Här kommer en liten nice bild istället , ha en underbar kväll på er och om jag får ge er ett råd. Ta vara på varandra idag för man vet aldrig vad morgondagen har i sin säck.








fredag 29 augusti 2014

Alltså var skall jag börja ..................

Känns inte som om man är mogen att skriva om detta ännu för, för mig så är det väldigt ovant. Gillar tyvärr inte att vara utlämnad och tvungen att lita på andra människor fullt ut.

Nä detta får nog vänta lite till min kära blogg, svårt att hitta orden till vad jag skall säga och skriva tyvärr.

Får bli en bild på något som jag numera lägger väldigt mycket tid på, allt för att må bra :-)



Ha en go kväll och kom ihåg att älska varandra, för det är det finaste man har :-)

torsdag 10 juli 2014


"Mind the Gap" det skall min boka heta om jag någonsin skriver en sådan. Jag tycker dessa orden bara är så träffande på något sätt. Att hur stressigt du än har det, så se upp så att du inte hamnar mellan perrongen och tunnelbanan.

Första veckan har gått och min semester hitintills har varit helt underbart skön. Sonen är i USA och bara lever livet och jag och resten av familjen sticker till mallis på lördag. Helt fucking jätteskönt.

Avslutar också med några väl valda ord och med det så vill jag bara säga att se upp så att ni inte hamnar emellan




torsdag 26 juni 2014

I morgon är det helg, gapa och svälj. Till helgen blir det legoland och det skall bli riktigt kul och vi hoppas på fint väder så klart. Efter denna helgen så är det bara en förskrämd vecka kvar sen är det ta mig tusan semester och vad tycker vi om det?



Superbra så klart

Tja jag har väl egentligen inte så mycket mer att säga i denna lilla diskussion :-) så han en bra kväll

onsdag 25 juni 2014

Go kväll alla , hoppas ni har haft en bra dag. För det har jag haft , har varit på entreprenadmässa hela dagen och bara minglat, nätverket och bokat upp lite sköna kundmöten. Till på detta så skedde det i trevlig miljö på hotell Skansen i det ljuvliga och sköna Båstad.


Men nu är man trött, riktigt trött fast det är  ju faktiskt inte så konstig för det har varit en full rulle kväll också med kompisar som har varit över vilket i sin tur har inneburit massor av god mat, gott att dricka så klart mycket skratt och så hemmagjord glass med hallon och blåbär. Den blev rätt bra om jag själv får tycka till :-)

Annars så ser man mest bara fram emot semestern som just nu ligger bara enochenhalv vecka bort,  yeay :-). Men innan dess så skall det även hinnas med ett läkarbesök med ultraljud samt förhoppningsvis få svar på proverna jag har lämnat. Men sådan tur har man nog tyvärr inte i semestertider :-/ Men det hade verkligen varit skönt att veta, vill egentligen bara komma igång med "behandlingen" så att man har det ur vägen sen. Tyvärr är man lite otålig när det gäller sådant och där är vår sjukvård som en stor jätte koloss som inte gör sakerna lika snabbt som jag vill.

Nu håller jag på att somna framför datorn känner jag, så för att undvika att få tangentbordet intryckt i pannan när jag somnar framför skärmen så önskar jag er en fortsatt bra kväll :-)

måndag 9 juni 2014

Så då är man åter hemma igen. Londonresenären har återvänt och Svaret på er fråga är JA, den har varit riktigt superduperbra. Väldigt intensiv,varm och soligt och värd varenda krona samt att man har blivit en rutinerad tunnelbaneåkare av stora mått.

Skall man nämna tre saker om London så skulle jag nog säga 1.vänlig, 2.historisk samt 3.lyxigt. Vänlig eftersom engelsmännen är väldigt trevliga och hjälpsamma i typ vilken situation som helst (har testat några gånger nu under helgen). Historisk eftersom överallt i hela London så är där alltid något man kan se som rör deras historia. Är det inte tunnelbanorna under andra världskriget så kan det vara Towern med Vilhem erövraren. Lyxig eftersom det finns så mycket överflöde av lyx i centrala london. Såg en porslins kisse misse som kostade 380 tusen på Harrods. Sen att den var täckt med diamanter var en annan femma. Var lite sugen på att sno den och se hur långt jag hade kommit innan vakterna hade brottat ner mig.

Saker som prickades  av denna gång blev följande


1.Hyde park


2.Londons tunnelbana


3.Buckingham Palace


4.London eye (väldigt högt kan jag berätta)


5.London dungeon

6. Madame Tussauds

7. Towern


8. Tower bridge

9.Piccadilly circus

10. Oxford street


11. Big Ben (så klart)



12. Fish and chips

Sen var det lite till så klart som jag inte kommer på nu :-)

Sist men inte minst så kan jag verkligen rekommendera en promenad längst Themsen på ena sidan och Towern på den andra sidan när det är en härlig sommardag och med en glass i handen. Får önska en trevlig natt eller dag beror på när man läser detta :-)


söndag 1 juni 2014

Helg, helg underbara helg synd att den är alldeles för kort trots att det har varit långledigt. Snacka om att det har varit en helg med högt tempo och massor av aktiviteter. Fast det gör inget, det har bara varit trevligt och ändå en hel del mys med familjen. Veckan som kommer lär ju inte vara lugn den heller, det är bland annat filmkväll och bal som står på schemat nu med barnen skolor och annat. Veckan därpå lär heller inte bli lugnare med massa studentfirande och annat trevligt. Innan man vet ordet av så är det midsommar och sen gott folk så vänder det. Då blir det åter mörkare igen …… men så farligt är det ju inte ;-)

                                            På väg någonstans i underbara sommarsverige


Man har ju en hel sommar framför sig om man säger så, med många långa härliga sommardagar och nätter så klart. Sitta uppe länge och bara vara. För första gången på väldigt länge känner jag inget sug av att åka ut i Europa (fast så klart att vi skall göra det ändå) utan kan tänka mig en lugn semester hemmavid med lite dagsutflykter och annat trevligt. Har som mål att göra dessa resor med tåg så jojjosommarkort skall inhandlas i år. Håll med om att det är lite magiskt med tåg :-). När man hör dunket mot rälsen och bromsarna som skriker … ja liksom bara hela atmosfären är speciell.



Hum sonen hinner också bli 16 år i år (han fyller ju år på mitt kära midsommar) , jisses vad tiden går… känns som om det var igår man fick hem honom från BB eller i alla fall i förrigår. Han håller verkligen på att bli en ung vuxen. Han har skaffat jobb, gjort bra ifrån sig ifrån skolan kommit med på talang Skånes elitsatsning för unga ryttare, (vilket där jag var nog mer nervös hur det skulle gå än han själv var). Man kan väl inte förneka att man är en rätt så stolt pappa.

…och lilltjejen är ju inte sämre för hon hade gymnastikuppvisning idag med volter och annat på schemat. När det gäller handbollen så tillhör hon de som absolut har ett bollsinne och skolan så går det riktigt bra även för henne när det gäller läsning och räkning. Undrar om inte hon har lite språköra då hon redan här hemma själv på eget initiativ har börjat prata engelska…. så där är man också så bara nöjd :-)….och det är ju ok att skryta om sina barn.



Nä nu får det bli sängen, det blir upp tidigt för en ny härlig Måndag. Men först så blir det ut på altanen och bara lyssna lite på näktergalen. Har faktiskt lyckats översätta vad näktergalen sjunger. Alltså från fågelska till svenska (se nedan )

Kom i min famn och jag skall hålla om dig 
lägg ditt huvud på min axel så skall mina läppar tala om för dig hur mycket jag älskar dig 
låt min hand få smeka din nakna rygg och låt mina ögon få drunkna i ditt förtrollande leende. 
Låt hela världen få veta att jag tillhör dig och bara dig 

Sist men inte minst så vill jag lägga ett tips om polisen i Lund och deras facebooks sida. Väl värt ett besök tycker jag.







söndag 25 maj 2014

Är det bara så skönt att sommaren är här eller?

Är det bara så skönt att man har börjat rida igen (och vad är det med kvinnor som ser män i ridkläder?)

Är bara så skönt att man snart sticker till London?

Är det bara så skönt att det är mindre än 50 dagar innan man åker på familjesemester ?

Är det bara så skönt att man är 1 vecka närmare semestern?

Är det bara så underbart att jag har väldens bästa familj :-)






måndag 19 maj 2014


Idag är jag arg, riktigt riktigt arg. Så arg att man bara känner hur det kokar inombords och allt detta beror på ett mail som vår chef skickade ut i förmiddags.  I detta stod det ungefär så här  " att vår överchef kommer till stan och att han gärna vill träffa oss och prata lite om marknadsläget i vår region"


Hum varför vill han komma ner till oss tänker man, är det för våra "lysande resultat" eller är det på grund av att vi inte funkar så bra sen arbetsgivaren fucked up en framgångsrik säljorganisation med en annan typ ut av "säljarorganisatiuon" ( en typ av sammanslagning  alltså) och ut av detta fick man ett jäkla fiasko. Är det det han skall prata om eller…. vad f-n vet jag. Är så jävla trött på att känna att vi så kallade säljare inte är vatten värd i vår företag. Vi är något som hunden har dragit in och allt detta för att där är de som har haft det så jäkla bra innan och inte har behövt direkt jobba för brödfödan. Sådant stör mig något otroligt extremt jävla mycket. Vi hade det så himla mycket bättre innan när vi sköte oss själva…….. fan vad jag hatar det. Är så jävla trist att behöva känna så här. 

Hummm bästa kommentaren är" ja ja jag har minskat mitt bestånd med x antal miljoner….. och när får jag löneförhöjning". Men fattar man på fullaste allvar att presterar man inte så kan man inte begära att få löneförhöjning. Det säger väl sig själv för tusan, man blir bara så himla matt när man tänker  på det. (Visst även där finns det ju undantag vilket är kul men vad spelar det för roll när mentaliteten är som den är, den blir ju inte direkt bättre om man säger så.)

Filosofin att Jobba så lite så möjligt och få ut så mycket som möjligt har fått nya dimensioner nu när man vet hur det har gått till. Snacka om att det är helt galen och att det är crasy.  Humm  om jag lutar mig tillbaks , gör så lite som möjligt och  sist men inte minst kräver ersättning för det, funkar det mån tro. MEN WHAT THE FUCK , skärpning helt enkelt. 
Vet att jag inte är den enda från mitt led som tänker denna tanke. Det är mycket mummel på gång som man hör ute i stugorna.
Så samtidigt förstår man varför arbetsgivaren har gjort som de har gjort, söndra och härska helt enkelt, enkel psykologi.

Fy fan vad jag har kräkt av mig och så får det bli ibland. Ni vet ju ändå inte vem jag är så ni behöver inte bry er  ;-)

Men lite funny är det allt om uberchefen bara kommer ner för att chilla lite och kolla läget med oss innan sommaren, men jag tvivlar starkt på det tyvärr :-(



Så över till onödig info
Idag är det  54 dagar kvar till min födelsedag…. och varför vet jag det , jo därför det är samma dag som vi åker iväg på vår resa som jag får fram nedräkning på från mitt resebolag. Bara så att ni vet :-)

söndag 18 maj 2014



2014 års Lundakarneval är över och helgen med den. Man är inte tjugo vilket märks eftersom jag är rätt trött denna söndagskväll. Var på en väldigt trevlig futural after work i fredags och sen på lördagen så var det ner på stan och karneval. Men innan dess så hade dagen i sig själv bra gått i njutningens tecken. Fast var rätt glad att jag hoppade vinprovningen som var kl 1000 på lördags morgon. Kan bli för mycket av det goda. Fast frågar man sonen så håller han nog inte med eftersom han har haft en riktigt underbar sommarkarnevalshelg.

Årets sommarresa är också bokad joheeejjjjj. Skall bli riktigt trevligt, men det blir med en son kort och tillsammans med en annan familj. Blir riktigt kul för lilltjejen då de har en dotter i samma ålder.


Annars så tuffar väl livet på lite som vanligt, i morgon är det jobb så klar och detta innebär också någon dag i Jönköping. Årets sista lilla säljmöte för region syd :-)


Så må väl håll i grodorna och ha en skön kväll :-)

torsdag 15 maj 2014

Gud va trött jag är , helt färdig för sängen kan jag säga. Är nog alla dagar i Sundsvall + att det blev rejält hektiskt nu på eftermiddagen med träning, hämtning och lämning och allt. Vad man hade mått bra av att ha semester just nu.  Längtar rejält nu till Londonresan. Skall bli riktigt roligt att komma iväg.



Tajming, hur viktigt är det egentligen? För min del kan jag tycka att det är rätt så viktigt , tex om man planerar att vara borta en vecka vilket är helt ok för min del. Men själva grejen hur man lägger upp det kan man ändå tänka på för den som har hand om markservicen. Där finns smidiga sätt och så finns det osmidiga sätt. För min tanke, blir ju genast,  när det är på det osmidiga sättet WiiFM (Whats in it for me) och ser man inte den så är det inte så roligt. Men visst det går ju absolut………Men som sagt var nu är jag mest  trött och lite tjurig :-)


Någon gång……..

..skall jag ha ett….


…sådant här ställe vid vattnet, någonstans i en skog där jag bara kan lyssna på nattens ljud och prata med näcken och bjuda på en avec till skogsfrun. Har man tur så ser man bäckahästen galoppera över sjön och tittar man riktigt noga så kan man se småtrollen leka utmed strandkanten.


ha en underbar kväll mina vänner 





onsdag 14 maj 2014

Hemma igen, efter tre dagar i Sundsvall. Tredagar som har varit väldigt intensiva, roliga och helt klart lärorika. Vi har praktiserat retorik och presentationsteknik. Vi har fått göra presentationer av oss själva och mycket mer. Där har även varit två kvällar som har varit hysteriskt roliga med många skratt och skål  det känns som om man har fått nya vänner i sitt liv. Det var längesedan jag hade en sådan här känsla för mina kollegor och arbetsgivare :-)

Det var på detta stället vi var på, riktigt trevlig om man inte är allt för kräsen :-)

Nu är man hemma igen och gräsänkling. Det blir inte mycket man ser av sin bättre hälft denna och nästa vecka. Men så får det bli ibland. Det är bara skönt att vara hemma och kunna vara med sina underbara barn. Alltså vad man saknar dem när man är borta.