Värme

Värme

fredag 31 augusti 2012

Andra veckan avklarad, tjohoooooooo jag lever fortfarande..och konstigt nog. Denna veckan har kännts lite lättare än den första.

Så vad händer i helgen, tja väldigt mycket kan jag säga. Komipsar som kommer förbi idag och i morgon. Sen blir det paranteserna på söndag...... fast det är bara jättetrevligt. Gillar att bo så nära + att det är en trevlig sträcka att köra när man skall ner och hälsa på dem. Kan varmt rekomondera att köra ut till Flyinge någon dag via södra sandby. En väg med goda vibbar och trevlig utsikt.

I morgon morgon blir det givetvis att springa samt hästeri. Skall försöka ( om jag får ihop folk vill säga) sätta upp speglar i ridhuset och ja det kan ju gå hur som helst.

Söndag siktar med att hinna med sovmorgon och bara sova. Känner att min kropp behöver det :-)

Sen innan man vet ordet av det så är det måndag igen och då blir det upp till Sundsvall den veckan. Funkar helt klart förutom på morgonen då man behöver gå upp typ 0400. Inte så himla roligt :-(

Så kommer dagens visdomsord. "Skjut inte upp det du skulle gjort igår till i morgon, för i morgon kan det redan vara försent för vad du skulle behöva ha gjort idag :-) "



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar