Värme

Värme

fredag 31 augusti 2012

Till dem det berör säger jag god natt, sov gott och hörs i morgon om ni läser mig.

Nu skall jag fördjupa mig i Lindas och Valentins värld så må bra alla
Okej så har man haft en otroligt god lunch på Vapiano och en syster som har fått se oväntade sidor av sin bor och fått sig ett gått skratt. Men det bjuder man på. Hon blev lite orolig dock ett tag om hon skulle behöva byta eller säga upp bekantskapen med boro sin. Fast hon ändrade sig när hon fick värdens skrattattack inne i seriebutiken. Tydligen något lustigrt jag sagt om min ålder , kombinerat med lite annat.

Hon menade på att det kunde vara intressantare att ha kvar mig som bror och se vad andra små egenheter jag har som hon inte kände till än att bara dissade mig. Jag förstod ju inte alls vad hon menade. Jag menar alla har vi väl lästa Linda och valentin.

Albumen jag fick tag på är dessa



Är väldit nöjd faktiskt :-)
Andra veckan avklarad, tjohoooooooo jag lever fortfarande..och konstigt nog. Denna veckan har kännts lite lättare än den första.

Så vad händer i helgen, tja väldigt mycket kan jag säga. Komipsar som kommer förbi idag och i morgon. Sen blir det paranteserna på söndag...... fast det är bara jättetrevligt. Gillar att bo så nära + att det är en trevlig sträcka att köra när man skall ner och hälsa på dem. Kan varmt rekomondera att köra ut till Flyinge någon dag via södra sandby. En väg med goda vibbar och trevlig utsikt.

I morgon morgon blir det givetvis att springa samt hästeri. Skall försöka ( om jag får ihop folk vill säga) sätta upp speglar i ridhuset och ja det kan ju gå hur som helst.

Söndag siktar med att hinna med sovmorgon och bara sova. Känner att min kropp behöver det :-)

Sen innan man vet ordet av det så är det måndag igen och då blir det upp till Sundsvall den veckan. Funkar helt klart förutom på morgonen då man behöver gå upp typ 0400. Inte så himla roligt :-(

Så kommer dagens visdomsord. "Skjut inte upp det du skulle gjort igår till i morgon, för i morgon kan det redan vara försent för vad du skulle behöva ha gjort idag :-) "



torsdag 30 augusti 2012



Otackt gott :)
Nu är man trött. Men det får man faktiskt vara. Gick riktigt bra om jag får säga det själv. Fastän jag kom en kvart försent (vilket störde mig otroligt, då jag är tidsidiot). Men föräldrarna var nöjda och likaså barnen.

Nu är man bara hemma och myser av kvällen. Så himla skön kväll och dimmorna har börjat lägga sig över fältet. Lite trollskt och spoki är det allt.

Så ha en trevlig kväll


Skickat från min iPhone



En liten kaffe innan man sa har skall Ivag och halla i lektion :)


Vet ni , idag är en speciell dag. Inte för alla men för mig i alla fall så är den det. För idag skall jag hålla i utbildning. Jag skall faktiskt undervisa och det är lite roligt. Speciellt oxå när det kommer andra från andra klubbar för att höra vad jag har att säga. Så ja det känns faktisk lite skoj. Viss skillnad mot vad man gör normalt sett på jobbet.

Tror att man måste ha andra saker utanför sitt jobb för att tycka att man mår bra med livet. För annars blir det lätt jobb-middag,barn-sova osv och då missar man ju faktiskt att leva lite.

Så till er som är lite missnöjd med sitt liv, våga ta tag i saker, gör förändringar och tänk absolut mer på er själva. För det är ju så här att bara för att man säger ja till en massa saker så behöver ju inte det innebära att man egentligen vill. Då blir det bara fel, så nä våga kräva av er omgivning: Ta för er av livet och ge tillbaks utav er själv just så mycket som ni själva vill.

Så ni som är inne på  min blogg då och då , se till att ta vara på er själv.... se till att må bra för F-n ;-) våga må jäkligt bra och va nöjd med det :-)

Nu över till något helt annat, kunde inte låta ta med denna texten då jag tyckte den var lite smårolig....

Är det då man säger att en kvinna kan förvrida sinnet på en man när han är kvar efter detta, så läs och begrunda







Älskar åska. Ett av de absolut bästa sätt att vakna till.

Så god morgon på er :)


Skickat från min iPhone

onsdag 29 augusti 2012




Gott folk, fullmane i natt. Sa hall er inomhus sa att inte nagon kommer och tar er;)
.... Och nu vet ju jag varfor jag ar sa pigg :)
 Ha ha  ha , var bara tvungen att ta med detta. Ett kul uttryck/ påstående helt enklet :-)



enjoy :-)
.... Får nog göra en rättelse om vad jag skrev om innan. För nu lyser även solen utanför :)


:)


Skickat från min iPhone



Sol i sinnet..........

Ja det tycker jag väl allt att man har. Är en riktigt skön dag föruom då att det är lite gråmulet och rugg rugg. Men det får man väl ta, man kan ju inte få allt som prästen sa.

Känns som om det är en riktigt skön dag helt enklet. Fast jag hade ju helre varit ute än inne. Tur att det är ljunch snart så att man kan gå ut och få sig en nypa freisk luft. har sett en bok jag vill läsa. så den tänkte jag shopa loss på.

Nä han en nice lunch gott folk. Så vem vet så kanske vi hörs snart igen på en annan tid och annan plannet

tisdag 28 augusti 2012

Helt hundra så har jag sett tomten i kväll när jag sprang i skrylle. En liten man på en liten liten cykel. Kom cyklande mot mig och när han var riktigt när så såg jag att det var en tomte. Långt skägg och en liten konstig toppluva hade han. På cykeln hade han massa pinnar på sin pakethållare där fram och där bak en korg av näver. Så ja de som hävdar att tomtar och troll, vättar mm inte finns kanske har fel....... Eller vad det bara jag som såg i syne av ren utmattning.

Nä god kväll på er :)


Skickat från min iPhone
I natt var det riktigt riktigt kallt bhurrr. Var uppe vid 0300 och bara gick ut på balkongen ett kort ögonblick. Jäpp, nattkylan kom över en meddetsamma. Nu är hösten definitivt här. Fast det gör ju inget. Hösten är skön den med :)


Skickat från min iPhone

måndag 27 augusti 2012



Ibland så gillar man det , ibland så gillar man det inte.
Ibland så behöver man det liderligt
Ibland inte och man låter det gå
Ibland rusar man fram och faller ibland

Men du, vet du vad, det spelar ingen roll
För vi kan ta det riktigt, riktigt sakta

För du ser, sättet vi rör på varandra är på ett sätt vi inte kan förstå
Och på sättet du rör på dig, ja gud det får mig att känna mig så levande
Så du, kom igen

Du försöker gömma dig, det vet jag att du gör
När egentligen det ända du vill är att jag skall komma och ta dig
Du rör dig närmare mig och jag kan känna dina andetag
Och det är som om hela världen försvinner
När du är omkring mig

Jag säger att du vill
Jag säger att du behöver
Jag kan se på din blick att du gillar det du ser
När du tänder mig

Jag kommer till att göra alla de saker, som jag inte skulle göra
Jag kommer till att se allt jag inte skulle se
Och du har fel

För på sättet vi älskar är ibland på ett sätt man inte kan vinna.
Men problemet är att jag inte kan få nog av dig
För när du rör din underbara kropp, oh shit , ja det får mig att känna mig så levande

Så har du det som krävs, behöver vi inte vänta

Så du, kom igen J


Snacka om måndagsnostalgi.......färjan på bästa sändningstid med Håkan i baren. Ja jisses....:-)

Snacka om kvalitetsprogram :-)


Träningsvärk , gud vad jag har träningsvärk. Det här med att rida , hummm , ja jag får väl skylla mig själv och förhoppningsvis så lär det väl gå över tills man dör. Om inte så lär det i alla fall kvitta då. Så vad gör väl det helt enklet :-). Hellre det än att vara försoffad.





söndag 26 augusti 2012

Helgerna går förtvivlat snabbt. Slurp så är de slut och denna helgen har så klart inte varit ett undantag. Men den har varit väldigt väldigt rolig. Fredags utgång med syrran. Lördagen = en heldag i stall och ridhus och jag red till och med. Få bli fler gånger helt klart. Idag var det kalas sen iväg och titta på bil. Fast den var inte så himla bra tyvärr. Men jag är allt sugen på en xc70 :). För rätt pengar så klart.
Och sen nu på kvällen upp med en matbordslampa (blev skitbra) och en skrivtavla. Så nu tycker jag allt att jag kan hålla kväll. Ses i morgon :)



Skickat från min iPhone



Spagetti dax mmmmm :)

lördag 25 augusti 2012



En del av mitt hem :) just because.
Vilken skön dag det har varit. Uppe tidigt som tuppen ( enligt mitt tycke då) har hållt i säkerhetsutbildning idag på ridskolan. Vilket jag tror var uppskattad. Varit händiga miky och satt upp tavlor, hyllor, lagat lite skåp. Har ju till och med hunnit rida ridskolans värsting. Fast enligt mitt tycke så var han from som ett lamm. Har varit med om betydligt stirrigare hästar. Nja jag får nog erkänna att jag trivs av att få vara i stallet och vara lite av hustomte Jag gillar att få fixa och dona helt enkelt.
Jag gillar att prata med hästarna, att bara få va för ett tag. Det är liksom bara så okomplicerat.
Nja det har varit skönt helt enklet och nu var ju tanken att man skulle sätta upp en lampa här hemma. Men det får väntas tills i morgon eftersom jag behöver köpa en ny lite längre sladd då den som satt på var för liten.

Så ha en skön kväll så länge


Skickat från min iPhone



Go morgon
Till en ny harlig lordagsmorgon.

fredag 24 augusti 2012



Funkar :)
Trevlig kvall :)
Orkar, jaha så skulle man ner på ett kundmöte som blev inställt på grund av sjukt barn. Nu börjas det igen med alla små sjukdomsbakterier på alla dessa dagis, förskolor, skolor mm. Nu drar det på med alla möjliga fantastiska och ofantastiska små snuviga, ljuvliga sjukdomar som barn och vuxna kan tänkas få.

Men förutom det, tja det är rätt bra. Fösta veckan på jobbet är avklarad och man lever ju fortfarande. Helgen står inför dörren och i kväll så blir det ut och ta några öl med systern min. Eftersom hon är staboa sen länge så får hon visa ställena tyckte jag J

Sen är det lördag, jäpp sir likalot om man får tycka , blir en förvånansvärt lugn helg verkar det som, Lite barnkalas på söndagen men annars verkligen inget speciellt. Funderar om man skall chocka kroppen på vilodagen men det får man se helt enkelt. Det är ju låååååååångt dit ju ;-)

Nä några timmar, sen fredag…………..absolut J



Mycket karneval denna veckan

torsdag 23 augusti 2012

Så nu är hösten här. Kände det i luften idag. Nu är sommaren slut. Kvittar hur varmt det blir nu så är den över. Men det gör väl i och för sig inget. Tanke på att hösten kan vara väldigt mysig oxå. Lite mörker ute och lite tända ljus inne. Lite gott kaffe eller choklad att mysa med. Nja jag gillar höste men jag får se till att ha lite koll på min vinter dipp :)

Annars vad har annars hänt, tja inte allt för mycket. Min son tycker att vi skall börja gå på gym och styrketräna i stället för att ligga i soffan och slappa på kvällarna. Tja det kan väl låta som en god ide. Buss nr tress sen är man nere vid centralen :) nice, Max 10 min dit.


Skickat från min iPhone



Förutom Kalle och Hobbe så är Fähunden en av de absolut roligaste  tecknade serier som finns, enligt mej då alltså ;-)
190km / h är en benämning på hastighet. En hastighet som man har prövat på att komma upp i när man var und och dum , numera är man bara dum. Men det kan även vara ett uttryck i hur man tycker livet känns. När man skall börja komma in i de vardagliga vardagsrutinerna igen om man inser att man lätt hade kunnat smälla 24h till på ett dygn. Satt och filurade lite och kom fram till att mina barn har alldeles för mycket att göra. Sonen har ridaktiviteter 3 dagar i veckan samt dans på söndagar och nu kommer lilltjejen med 3 aktiviteter där det är ridning, gympa och så kommer det till att bli simning. Hon frågade också om hon kunde börja dansa mmmmmmeeeeeennnnn kan  blir lite för mycket. Så det innebär att de dagar det är hyfsat lugnt är bara på Mån och Tis sen är resten hysteriskt uppbokad…… känns nästan på så att man knappt hinner med sitt jobb. Snacka om knasigt. Förutom alla aktiviteter så skall man även hinna med det normala livet samt träffa släckt vänner , gå på bio mm. Blir ju nästan trött bara man tänker på det.

En dag i mitt liv 24 h, typ som igår

00.00-06.20    Sova förhoppningsvis
06.20-06.30    Kroppen skall förstå att den skall ”upp och hoppa”
06.30-08.00     Frukost till barn, duscha, raka sig, ta fram kläder till sig själv och barn
08.00-08.30     Sitter i bilen och landar på jobbet
08.30-16.30     Jobb, jobb och bara jobb
16.30-17.30      Lämna jobb och hämta barn och köra hem
17.30-18.00     Kolla posten och ta en kopp kaffe
18.00-19.30    Göra middag, äta samt ta undan
19.30-20.30    Hjälpa till med ev. läxor mm
20.30-23.00    Sjunka ner i en soffa och bara va
23.00-23.59     Somna på soffan för att sen vakna upp ;-)

Men helt ärligt alltså, ha ha ha man blir ju  bara mörkrädd över detta. Tur att det inte är exakt lika dana dagar men nästan J

onsdag 22 augusti 2012

Dagens fråga.

Är det omoget att köra racing när man står vid ett rödljus på väg hem från jobbet på inre Ringvägen i den stad man bor i.

Svar: ja det är det, det är ytterst omoget och lite vårdslöst också men ack så himla otroligt roligt. Ha ha jag vet men jag vann i alla fall.

Nä nu sitter man och smuttar på sin hemmagjorda smoothy som man gjort. Riktigt , riktigt god och kall.

Så ha en bra kväll :)


Skickat från min iPhone
Okej , halvlek på första jobbveckan och jag är redan uttråkad... eller är det så illa, nej faktiskt inte. Är ok att vara tillbaks men tja det är vad det är.

Fast semester är väldigt skönt att ha, hade lätt klarat av 5 veckor till. Min syster tyckte att jag gott kunde komma ner till stan och ta en öl eller två för sommaren som har gått och för hösten som skall komma. Lät faktiskt som en riktigt bra ide. Jag menar,  med bussen så tar det ju bara 10 min sen är man in stan. JAG GILLA MYCKET om man får uttrycka sig så. Lite bättre än än att sticka in till festivalen i Malmö och trängas där bland allt folk. 

Nä vad F nu får man ta tag i sig själv och göra något kreativt så ha det bäst för ett tag

tisdag 21 augusti 2012



Otroligt bra :)



Festivalkvall :)
Pappa velodromen, den vill jag testa. Så klart du skall det, säger jag mitt dumma nöt. För jag har ju inte fattat vad det är förrän vi är framme vid den och sen går det ju inte att baka.

Sist jag var på festivalen var nog...... Hum typ 20 år sedan och ja det är likadant då som nu.skönt att se att vissa saker inte ändras :) ha ha. Nä nu skall jag sr när min son bucklar på velodromen :)


Skickat från min iPhone
Jahopl man inser att man håller på att få en stor grabb när man skall in till festivalen för att han vill se Melissa horn som skall uppträda. Och om något år så åker väl han själv in så det gäller ju att passa på att hänga med så länge man får.


Skickat från min iPhone
Helt seriöst så hade jag kunnat tänka mig att göra något helt annat just nu. (vet jag är rubbad)
 Är så himla k-t så jag vet knappt var jag skall ta vägen. Hade velat ha mega 6 just nu. Är nog något galet med mig. Men det är ju så himla skönt när man är sugen och så befriande hummmmmmm. Inte rättvist L

 Ja ja så går det när man låter tankarna vandra iväg med en. Har ju kli i hela kroppen och bara känner för en rejäl och då pratar vi rejäl genomkörare . Ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh säger jag, hjälp. Får tänka på typ en …………..istapp istället, för att kyla av mig……. hum J och där försvann jag igen , för vad kan man göra med is J

Nä ha det boll grodan soll

Istapp och bara en istapp som är jättekall.
MMMM cipsihapsi (något ungerskt ;-) och friterad camenbert med hjorttronsylt som efterrätt funkar ju fruktansvärt helt klart i mitt sinne. Som en orgie i munnen kan man väl säga :-)

Okej ingen åska varken igår eller i natt. Lite besviken blev jag allt. jag som hade laddat upp med åskledare, chips, läskeblask och annat gott allt för att ha en hejdundrandes fest till guden Tors ära :-)

Meeeeeeeee nu blev det ju inte det i stället så fick det bli att bara sitta ute och njuta av alla nattens dofter. Och det funkade rätt så bra det oxå. Kändes nästan som om det var en liten karibien natt. Ni vet så som det kan vara ibland när det är mörkt , det är varmt och fuktigt och man känner riktigt blommerna i luften, man ser nattmalarna flyga mot fotogenlampan och allt bara känns så där bra helt enkelt..... ha ha och man när man sitter just här och nu kom på att man kan göra en väldans massa andra trevligheter också :-). shit ja man vet ju vad man kunde haft mer av ha ha , jag är ju helt slut i huvudet :-)

Men nu över till något helt annat annars så bara snöar man in på fel saker. ...................och där kom jag inte på något mer för stunden så .......

måndag 20 augusti 2012

Jag bara undrar, vart tog min åska vägen :(. Och jag som hade sådana förhoppningar. Får verkligen hoppas att det kommer i natt. Neee nu går Dallas för fullt därnere, man har läst bok för lilltjejen och själv så är man på väg in i en underbart sval dusch. Så allt det klibbiga försvinner.
I morgon är en ny dag och ja jag blir kvar ett tag till tyvärr. Så ha det gått alla :)


Skickat från min iPhone



Om man har tur sa blir det ett undebart askovader i kvall. Temperaturen finns dar (28,5 grader). Luftfuktigheten finns dar, klibbigheten finns dar och huvudvarken finns dar. Sa ja aska det ar bara att dra over mig ;)

Jag sitter har ute och vantar :)
Varmast, varmaste och ännu varmaste...............håller på att flyta bort i en flod av svett känner jag. Nä nu skall jag snart stänga ner denna dumburken och ut och äta glass. Så ha det gut alles :-)
Okej kära läsare, då var man åter på plats.. och betydligt piggare. Var lite tungt igår , men det är sådan smällar man får ta. Tänkte försöka göra en lite sammanfattning av semestern som har gått. Över lag så har det bara varit positivt. Bästa minnet man har är väl när man satt på restaurang i teletornet i Berlin. Bättre utsikt än det får man leta över. Se brandenburgertorg är inte fel det heller. Ett annat bra minne var också när man var uppe i Norrtälje hos min faster och hennes man sommarstuga. Vilka sommarkvällar. Tror inte det är mycket som slår det faktiskt. Båstad med brasseveckan var ju bara hur kul som helst. Man var ju 38 på mytt igen ;-) Sämsta med semestern vad har det varit då, ja det var definitivt första veckan på Böda camping med allt regn och annat konstig som hände….. kommer aldrig till att sätta min fot där igen och ja har man otur så är man ju med i kanals 5 såpa som vilken hillbilli som helst. Det som kan klå det är möjligtvis Pernilla Wahlgrens uppträdande på campingen. Fantastiskt dåligt framförande. Hon borde nog göra något helt annat faktiskt. Något man saknat då…….. ja faktiskt har det funnits :-) Något man förvånats över då .Ja att se mig själv i helskägg med så lite vita skäggstrån. Trodde helt klart att det skulle vara mer av den varan. En annan sak var att det gick så snabbt att köra ner till Berlin. Går snabbare att köra ner dit än till Stockhlom. Något man stört sig på , tja det skulle väl vara möjligen att det var så dåligt väder i början av semestern och att man är tillbaks på jobbet igen Men som ni ser så har det bara varit en skön ledighet, hade lätt kunnat vara det några veckor till faktiskt. Men men man kan ju inte få allt  Nä nu är det dags att rensa upp och gå igenom mail träsket man fått på halsen efter en ledighet. Hörs och synes

söndag 19 augusti 2012

Ja jag har ju som mål att försöka skriva varje dag på min blogg. Fram till 1 års jubileumet. Ser ju det lite som ett kostprojekt. 1 år i mitt lov om precis allt och inget. Men idag var det tungt ........ Har låt oss säga så här varit rätt så trött och seg och tung i huvudet. Fast i och för sig efter 3 l skumpa så skall man nog vara lite trött :)

Hade planer på att skriva en sammanställnig av semester fast den får nog komma i morgon i stället. I morgon, första dagen på jobbet efter semester. Tillbaks till dårhuset och värmeböljan på jobb. Tur att man i alla fall har trevliga kolleger och en suveränt underbar chef.

Så ha en fucking good kväll som man säger så ses vi i morgon :) och vem vet något oväntat kanske har hänt ;)
Ooooboy vilken vacker natt, månen skiner idag ooooboy ..... Hum att fånen spindel i huvudet är inte såååå skönt :)
He he kan meddela att jag är en aningen berusad nu........ Och var är taxin :)

lördag 18 augusti 2012



I goda vanners lag for tre liters flaskan offra sig. For se om man kommer vidare pa detta :)
Fest när man började och fest när man slutade. Ja semestern har varit bra helt enkelt. Fan vad jag älskar att bo i Lund :)


Skickat från min iPhone


Underbart
Hum, hör på detta. "det här var inte med i min tidsplanering". Ne just det och vems tidsplanering var det med i ? Inte min heller i alla fall, inte var det att vara en standby service enhet som hoppar in när någon annan hamnar i tidsnöd. Kan bli såååååååå trött på det. Kvinnor kan vara väldigt konstiga. Så länge det passar dem så är allt frid och fröjd.

Nä fan nu skiter jag i detta ?!?!?!




Skickat från min iPhone
Kl är 08.25 och jag är uppe i Helsingborg. Fantastiskt vad gör
Man inte för sina barn. 1 par traktordäck skall inhämtas idag. Så go morgon på er och må så gott :)


Skickat från min iPhone

fredag 17 augusti 2012

torsdag 16 augusti 2012



Ibland funkar denna typ av mat. Typ nar man ar jattetrott :)
Fy fan, fy fan, fy fan, fy faaaaaan vad trött jag är och kroppen bara skriker ett stort AJ. Är så himla slut, fast det får man väl vara efter att tagit in 300 halmbalar. Den dusch man tog nu är den skönaste duschen man har tagit på vääääääldigt läääääääänge.

Nix det blir inget kokandes i köket i dag inte. I dag får det bli det amerikanska köket med de gyllene bågarna.

:)


Skickat från min iPhone
Hum fint väder idag och vad skall man hitta på då då. Skall man kanske dra till Kåseberga eller kanske till skånesdjurpark. Eller något annat , men först så blir det att ta lilltjejen till skolan. Hennes första dag :)

onsdag 15 augusti 2012

Bättre sensommarkväll än denna kan det nog inte bli. Ett eller två glas rose, lite flummande på datorn och så njuta av de sista strålar av sol. Älskar det :)

....och jag har fortfarande semester :)



Skickat från min iPhone



Har precis monterat ihop en liten köks ö. Blev riktigt bra tycker jag. Flitiga jag ;)



.... and after. Men den ar inte klar annu. Det skall pa nya knoppar och en stenskiva. Sen sa, na go morgon pa er nu ar det frukost dax :)

tisdag 14 augusti 2012



Befor ......



Ett litet mio fynd. Allt for att halla tiden :)
Rätt fantastiskt att ju närmare man kommer jobbet desto bättre och mer drar sängen på morgonen. Har sovit så fantastiskt skönt i natt.

Nu blir det en tur på Ikea, mio och så pappershandel för att köpa pennor och suddisar till lilltjejen så klart.

måndag 13 augusti 2012

Frågan är, skall man in och jobba i morgon och svar är....... NÄÄÄÄÄÄ det skall man inte, för jag har fortfarande semester. Så idag skall jag vara uppe lääääääänge bara för att jag kan :)


Skickat från min iPhone
Så då har man varit turist i sin egen stad. Här finns lite får jag säga. har tittat på en hel del gamla bakgårdar, fått lite kulturel spis samt hunnit med lite antikveriat, second hand butiker och loppisar. Väldans kul om man får tycka :-) Nä nu skall jag ut och steka mig i solen :-) och.......................
Idag är det den stora droppslngsanläggar dagen. Det är då man skall lägga droppslang i mmarken allt för att häckarna skall klara sig och ta sig till nästa sommar som man redan nu börjar planera. Litta tråkigt väder är det idag oxå och man käönner att snart är sommaren slut. Men då så kommer förhoppningsvis en fin höst till mötes :-) Nä nu är det ut och anlägga droppslang som gäller. Så ha det bra så länge.
Go morgon. Ohhh shit vad trött man är idag alltså. Hade lätt kunnat somna igen, eller kanske inte för då hade jag ju inte skrivit så här på morgonkvisten. Ser ut till att kunna bli ett fint väder i alla fall. Solen lyser även idag från en klarblå himmel. Känns konstigt men snart är det höst , var tog våren men framförallt sommaren vägen?

Nä nu blir det att göra frukost så go morgon på er :)

söndag 12 augusti 2012

Oooooooooooooookkkkkkkkeeejjjjjjjjjjj så har vi bara en vecka kvar på semestern tjosansasan vad det har gått snabbt det här. Och guld i handboll tog vi inte heller så himla tråkigt med bara silver. Fast de var duktiga ändå om man får tycka och det får man ju för det bestämmer jag själv. Sitter här på min plats helt skitig och lortig. Har planterat växter och tomater och ängladrakar och det är inte så lätt alltid. Speciellt ängladrakarna skall man passa sig för. är inte dirket änglalika när de bränner en med sin eld som de får för sig att använda då och då. Nä nu har väl jag skrävlat klart så ha det ...............
Ängladrake



Helt seriost sa ar det faktiskt ratt sa kul att vara lite engagerad i sina barns aktiviteter :)

lördag 11 augusti 2012

Så då är denna dagen slut. Är så trött i armar och ben så att de skakar. Ha ha när jag tar en kopp kaffe så håller kaffet på att skvälpa ut för att armarna orkar knappt hålla muggen. Sitter just nu på min altan och tittar ut över sädesfälten. Vilken mjärlig syn. Någon som inte vilar däremot är bonden som har fälten. Han kör för fullt. Kan förstå honom då han säkert vill få in allt innan regnet kommer. Fast de har ju lovat en supervecka denna veckan med väder och så :)

I morgon blir det att ta det lite lugnt tror jag. Blir en liten runda til lödde och sen blir det hem och njuta av solen förhoppningsvis.

Neeee vet du ibland så önskar jag att saker var annorlunda. Verklgen annorlunda fast allt sker av en mening. Det har ödet bestämt. Nu är mitt life makover nästan klart. Nu är det bara en sak till som skall fixas sen är det färdigt för " ett tag framöver ;) "


Att tro är något man mår bra av
Att inte tro är inte bra
Att hoppas gör att man känner
Att våga gör att man lever
Att känna gör att man saknar
Att älska gör att man gråter



Pall :)
Så då var traktordäck fixade. Lyckades deala till mig dem för 2000 kr för däck som normalt kostar 10000 kr. Såååååå rätt nöjd kan tilläggas.

Befinner mig just nu på ridskolan och filurar och filifjonkar och lyfter pallar. Så en dag här så behöver man definitivt inte styrketräna. Och man fyller på solbrännan som håller på att försvinna :)

Nä fan nu skall jag lyfta några pall till så ha det bäst i sommarvärmen ( shit vad man är svettig alltså)


Skickat från min iPhone



Na men go middag. Trevlig att just du tittade forbi. Hoppas att det inte var allt for hart igar ;)

Sjalv har man varit uppe nagon timme och nu bar det Ivag att ragga efter traktordack.

Fy vilken skon morgon det har varit tycker jag. Synd att inte varje morgon under semestern har varit sa bra :)

Na ha det bast sa lange :)


fredag 10 augusti 2012

Okej någon har inte mycket att göra eller kanske det är just det man har ;)

Ha ha vem vet :)


Skickat från min iPhone
Nämen hallå allesammans (hur många det nu är) så är det frdag kväll och bara en vecka återstår av semestern iiiiiiiiiiiiiiihhhhhaaaaaaaaa ångest sägetr jag. Sen skall man tillbaks till kontoret :-( O well man skall nog överleva det oxå. men det är ju inte därför jag skriver utan jag skriver för jag behöver traktordäck. Och för er som inte vet hur sådana ser ut så se bilden nedan
Storlekarna är 16/9/34 eller 14/9/34 eller 38 på slutet går oxå bra.Vad gör man inte för sina barnm helt enkelt. Jag som sa att ridning och hästar hade jag lagt åt sidan :-) oooohhhhhh well nu skall jag leta vidare och sen får det bli avatar ikväll så traktora lungt ( jag vet ännu ett sådantdär hittepåord ;-)..........)



Ett av vara auktionsfynd fran Norrtalje :)
Fan, kaffe, spotify och massa härlig musik är ingen bra kombo om man hade tänkt gå och lägga sig. Har hoppat omkring här hemma nu i en timme som värsta duracellkaninen. Fast vem bryr sig är ju själv hemma :)

Är jag rastlös eller skulle jag skippat den där fjärde koppen kaffe?????????????????? ;-)


Skickat från min iPhone

torsdag 9 augusti 2012



Ibland ar det ratt mysigt att sitta ute och njuta av nattens ljus och ljud :)
Dagen har gått i bilens tecken har varit uppe och tittar på Audis Q5 or och konstaterat att de är jäkligt fina bilar. Me like à lot, men gillar jag dem så mycket att jag tycker det är värt 2000 kr extra i månaden. Svar ja det gör jag verkligen, i alla fall för stunden. Sen lär jag nog tröttna på den tyvärr. Det är lite skillnad att ha 100 kkr i lån eller 300 kkr i lån. Verkligen stor skillnad rent ut sagt. Är det värt det nja tveksamt. Tror verkligen inte att jag blir lyckligare med en sådan bil :)

Så min gamla häck får vän hänga med en eller två eller rent ut sagt några månader till :)

Annars är man bara hemma och njuter för stunden snart fax att göra middag men innan det sker så skall jag försöka sola tårna lite :)

Så må gått så länge :)


Skickat från min iPhone