Värme

Värme

lördag 2 februari 2013

Så ikväll så är det filmtaijm så klart :-). Har varit en extremt slapp dag. har varit och tränat , hämtat dottern på gymnastiken och köpt lördagsgodis. Middag i dag har kommit från det italienska köket. Vill säga en äkta slabbig pizza och hustets  röda :-) … och så klart just nu halsbränna … blääääääää. Men whata fuck.

Hade en rätt så intressant diskussion med min son idag ang rökning och snusning , ja menar han är ju uppe i den ålder nu så. Så man får ju prata om det. Lite som jag sa till honom att ja börjar du snusa … vilken brud skulle vilja kyssa en kille som käkar äcklig jord och när det gäller rökning, nämn någon tjej som skulle vilja  slicka ett askfat. Det kommer inte till att hända. Eftersom han själv är rätt så äckelmagad så höll han bara med. Vilket var rätt så skönt så får man se var det leder till i framtiden .

För övrigt anser jag att Kartago bör förstöras och att ni får ha en våt kväll :-) (behöver sex ;-)…..)

Ps. En tanke bara. Du, ja just du,  du springer efter folk som minst bryr sejj om dejj. Varför vänder du dejj inte om och ser vem som springer efter dejj? :-). Bara en tanke som sagt var.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar