Värme

Värme

onsdag 27 februari 2013


Okej så har man tagit ett nytt steg ut i cybervärlden. jag har nöämligen börjat använda något som många andra gör........ instagram , tjohoooo. Om ni vill så kan ni se mina bilder om ni söker efter ahlmia, tror jag he he är inte så himla skärpt med det hära med teknikprylar.

Annars så är det mitt i veckan dag, lilllördag kallad av vissa. Själv så blir det  årsmöte ikväll på sonens klubb i lund. Är väl faktiskt lite intresserad av att höra vad de säger eftersom det verkar vara en bra klubb med ordning och reda. Lite annorlunda än den andra klubben med massa "galna hästmänniskorförståsigpåare"

Helt seriöst visst längtar man till sommaren. Man blir ju bara så nostalgisk man bara kan bli när ma tittar tillbaks på härliga sommarminnen :-)

tisdag 26 februari 2013


amore gli spaghetti

incantevole gioiello

ti amo

vino meraviglioso

faresti

Sei in tutto

Är detta ord man måste kunna om man flyttar till Italien. Ja vad vet jag, kan inte riktigt släppa filmen från igår. Blev så själsligt inspirerad. Att bara kunna dra, åka iväg, är det bara på film det är möjligt eller funkar det i verkligheten oxå kan tänkas :-). Men gud är det min vårrastlöshet som håller på att sätta in igen ;-)



Okej tisdag den 26 feb 2013.
 En dag i mitt återstående liv som snart har försvunnit. För ett år sedan var man mitt uppe i packning av sitt gamla hem.  Det kan man knappast fatta för det känns som om man har bott på sitt nya ställe en halv evighet. Samtidigt så känns allt bara så väldigt nytt. Är otroligt tacksam var morgon jag öppnar ögonen och konstaterar att jag numera bor i Lund.
Var idag förbi min barndomshåla där min far och styvmor bor (Tydligen så var det ett nytt företag som hade öppnat där och ville ha besök ) och inser att mycket runt omkring en består men mycket förrändras. Min far tex har precis blivit pensionist. Helt galet konstigt i min värld, har lite svårt att vänja sig att min pappa har blivit pensionär. Han som man byggde lådebilar  med när man var liten och fiskade med i ån under sommaren. Ja det känns bara lite konstigt.
Själv fyller jag snart 40 och befinner mig mitt i livet. Man vet vad som har varit men man vet inte vad som skall komma. Och man kan samtidigt bli frustrerad över det eftersom det finns så mycket man vill hinna med i sitt liv. Känns som om man hade behövt ett eller två liv extra. Men det ger väl sig
Ja det blidde väl lite eftermatenfunderingar såhära alltså . Må väl på er J

måndag 25 februari 2013

Kvällens filmtips (shit vad jag har fastnat i detta filmtypträsket) är "under Toscanas sol :-)

"I´m going to make love all over you" bästa raggningsrepliken i heeeela filmen :-)



" The only thing you can do to stop loving someone is to find someone else to love more " :-)
Vi som gillar att laga mat..... samtidigt som man vill ha det lite kryddat med passion ......


... så funkar väl denna alldeles utmärkt eller vad tycker ni :-)

Nu är det snart lunch :-)

söndag 24 februari 2013



Vad sägs om lite kramig ;) fläskfilepasta
Med massor av grädde, svamp, vitlök, timjan och annat gott :)

Skickat från min iPhone


Så då är man hemma efter en helg på "the reef" och nu känns det som om man kan det. Men barnen har haft kul och själv så har man fått läst lite böcker. Lilltjejen lyckades skapa total kallabalik i babypoolen då hon gjorde "bomben" och alla bebisar sveptes med av en liten tzunamisvallvåg  som bildades i hennes kölvatten. Jojjo däremot sa till mig igår att detta fick nog vara sista gången för hans del för nu kände han sig för stor för sådant här att vara på. Får nog hålla med honom……….



Så man kan väl sammanfattade med att "borta bra men lund  är bäst där ens hjärta bor" och i morgon är det en ny härlig måndag eller vad säger ni andra. 

lördag 23 februari 2013

Ja efter 5 timmars badande så känner man sig mer eller mindre som ett russin. Man är liksom skrynklig både här och där. Men lilltjejen är nöjda för dagen och när det gäller jojo så är det datordax :)

Själv ligger man i sängen och bara luktar klor :) känns som om man kan detta stället faktiskt.

Nu är det rast vila på plats sen blir det ut och äta ikväll :)


Skickat från min iPhone



Lunch????

Skickat från min iPhone

torsdag 21 februari 2013


Allt för att fredagsstämningen skall infinna sig så här på morgonkvisten. And yes " I like it " ;-)

måndag 18 februari 2013

Go  morgon underbara människor, man är åter på plats efter en helg som har gått och det är åter snökaos utomhus. Eller nja snökaos kan man kanske inte kalla det för. Men det är ingen vår i alla fall, vilket är väldigt synd för nu är man uppriktigt sagt trött på att gå omkring i slask.
Annars hur har er helg varit då? min har varit bara bra. Ute i lördags och hotellfrukost på söndagen vilket passade mig utmärkt. Tog det väldigt lugnt i går eftermiddag ända tills min son kom hem igår kväll och några timmar senare rev upp himmel och jord. Och man bara undrade vad som hände,  var slog blixten  ner. Snacka om att han är tonåring alltså. Att ett problem som man egentligen skulle kunna diskutera och resonera om blir så oerhört stort och till sist bara spricker det. Som jag sa till honom igår, när vi satt på köksgolvet och pratade att man måste kunna berätta om saker och ting man skall inte stänga det inom sig och sluta det i sitt eget  lilla skal. Tyvärr är han nog alldeles för lik mig där när det gäller att berätta fastän jag har blivit bättre på den punkten J.
Denna veckan så är det sportlov för kidsen , blir inget direkt att åka iväg förrän på fredag. Då hägrar Fredrikshamn i Danmark med the reef. Se denna länken så får ni lite hum om vad det är www.thereef.se . Så där landar helgen i alla fall.
Nä mer än så här har väl jag inte mer att förtälja just nu.

söndag 17 februari 2013

Hotellfrukost när den är som bäst.

Ägg och bacon
Prinskorvar
Pannkakor med grädde och sirap
Juice
Kaffe
Något läsvärt
= fullt godkänt

Go morgon på er alla


Skickat från min iPhone

lördag 16 februari 2013

Så då har man landat i Malmö. Hotellrum är invaderat och snart ut och käka ..... Barnfritt :)

Nice :)


Skickat från min iPhone
Idag har man varit lite duktig. Hunnit med att träna på morgonen och gjort frukost till trötta familjen och nu är det att plocka undan lite och till det så behövs lite musik……………

… så höj volymen och bara njut :-)

fredag 15 februari 2013

…okej här kommer en till med vår allas Gadd



….och ytterligare en he he me like :-)

Kan man få dra några Eric Gadd till kanske …...






och efter denna får ni en till………..



….. enjoy :-) för det skall jag 



Eric Gadd en klassiker när man gör mat eller vad tycker ni. Lyssna och njut, gärna med ett glas vin till
För ni som har missat det så är det ...........................


:-)

torsdag 14 februari 2013

Nu är alla hjärtans dag kort utdelade och man har en trött lilltjej i famnen lite tv tittandes sen är det sängen som gäller.

Ha en bra kväll alla


Skickat från min iPhone


Många hjärtan blir det :)
Så då har man varit på ett av dagens kundbesök samt hunnit med att köpa  valentines gift. Är jag nöjd eller :-) ... att jag är och det är sååååå himla långt ifrån blommor och choklad man kan komma :-)

Känns som om till och med jag har tänkt till

Nä ha det bästatst jobb lite till sen blir det iväg igen och i morgon är det ...... ja ni vet vad :-). Hoppas min ontihlasensymtom försvinner innan dess. Vicks blå en tablett för två :-) ( jag vet skitdåligt rim). Känns som om det är fler som skulle behöva den tabletten. Tycker halva kontoret har ont i halsen




Så är det alla ........... dag

onsdag 13 februari 2013

En sådan här vill jag ha …………

….och inte farligt dyr heller. Bara 60.000 kr :-)
Får fundera på detta :-)
…förresten ni glömmer väl inte bort alla djävlars dag i morgon med allt i chokladväg och blommor och lite till.

Okej så har man haft kvartsamtal med chefen och det gick ju bara bra. Så himla skönt  att hon var nöjd. Ja det kan ju bli ett spännande år detta här. Men i alla fall så blir det en rejäl julklapp till våren vilket är helt underbart  ..... tjohooooooo I love my life . Jag vet vad jag skall ha i alla fall  :-)

För övrigt inget nytt i denna miserabla värld. Det är snart kväll och livet har sin gilla gång. Har tyvärr inte fått något svar från min vän i kina. Fast å andra sidan så firar de nyår där nu så det får man väl ta. men lite otålig är man ju allt.





Okej vad händer idag då ?
Har fan ingen aning , inte mer än att man skall ha ett snack med chefen och kanske se någon film ikväll om man hittar någon vill säga. För övrigt är det rätt så dött om man kan uttrycka sig så.



hitt skulle jag gått kunnat tänka mig åka just nu :-) bara sådär :-)

tisdag 12 februari 2013

Okej, 3 semlor blev det idag så nu är man rätt så trött på dem. De står en lite upp i halsen om man säger så. Ville mest bara berätta det.


…..så nu väntar vi till nästa år innan vi äter några igen ……………………..
För er som har missat det så vill jag bara upplysa om att det är fettisdagen idag och då gäller det att äta fastlagsbullar så klart. Namnet fettisdagen kommer från orden ”fet” och ”tisdag” ocgh syftas då på all god mat som brukar ätas just denna dagen innan fastan sätter in.  Själv har jag hunnit att sätta i mig två stycken idag J
..... så har ni inte ätit någon stick ut och köp :-)




Fortfarande vinter :(

måndag 11 februari 2013

Om någon dag så är det alla djävlars dag, oj förlåt mig jag menade så klart alla hjärtans dag. Det är då man skall visa sin älskade hur mycket man tycker om personen i fråga  genom att ge chokladhjärtan och en massa blommor. Men nääää inte detta året för jag tänkte komma med något alternativt till er istället. Varför inte lite intressanta  sexleksaker som båda kan ha glädje av.

Man kan ju (tycker jag ) börja med en liten ögonbindel så att ens flickvän inte ser vad som skall hända typ denna här :-). Sätt den försiktigt över hennes ögon och se till så att hon inte ser något på sidorna.
Efter du har satt på bindeln så är det ju ytterst lämpligt att ha någonting som gör att man kan få sin partner lite mer i sitt våld, vi pratar då  handbojor eller öglor som man kan sätta runt handlederna och vristerna. Till detta så klart ett passande rep så att man kan binda ordentligt. Kan krävas ibland till olydiga flickvänner ;-). När man väl har bundit fast hennes händer så …..


vill man (ursäkta språket) kunna knulla i lugn och ro utan en massa väsen från ens fastbundna partner och vad passar inte bättre än denna lilla gummikula i munnen. 


Efter att man har satt bindel, en gag och handlovar så vill man så klart ha rätt så särade ben så att man kan he he få knulla, pulla i lugn och ro och då är denna benspridare som ni ser nedan så klart att föredra.
två öglor i vardera ända och du kan bestämma om de skall säras på benen  allt från 60cm till 90 cm. Me like för då har man om man säger så här…. full insyn i härligheten. 

När du har bundit fast din tjej fått henne att vara tyst, bindel för ögonen och benen särade och du har knullat klart henne. Ja då kan du alltid avsluta med denna för hennes skull så klart :-)

så istället för att ge det här tråkiga alla hjärtans dag grejer med choklad och blommor. Ge något lite extra kul och stimulerande. Ge något som båda kan ha nytta och nöje av. Jag vet vad jag skall sikta in på i alla fall.

Ha en sköööön kväll :-)







...... och det är vi glada över. Speciellt när den snart är över :-)
Fick idag ett vykort från en av mina kolleger som har varit på Barbados ….och man undrar bara vad gör man här i snöiga, kalla, gråa och blåsiga Malmö.

Tänk så skönt det hade varit med 30 grader varmt, drinkar i baren, ligga på stranden och bara njuta hela dagen. Största problemet är under vilken kokosnötspalm man skall använda som solskydd. Och i stället så är man här L…. Och fryser.
Men det får väl gå det också.

Gääääääääääääääääääääääässsssssssssspppppppppppp



Ny måndag morgon och man är sååååååååååååååååååååååå trött.

Men ha en bra start i alla fall :-)

söndag 10 februari 2013


Helgen är snart slut för denna gång och en ny måndag står snart i dörrtröskeln. Har varit en skön dag idag med en liten tur till bland annat Skrylle och Flyinge.  Min underbara son har varit i kyrkan och hört på gudstjänsten eftersom han är konfirmand. Planen är ju att han skall konfirmeras men innan dess skall han åka till Rom och titta på allt kyrkligt. Lyckands ost säger jag.

Snart har man bott i ett år i sitt nya ställe i Lund. Fast så nytt är det ju inte längre :-) men jag älskar det i alla fall. Ångrar att jag inte har gjort det innan. Men så är det ibland att man inser nästan på när det är för sent. O well.

Veckan som kommer bjuder på bio är det tänkt. Vad vet jag inte dock men sonen tyckte vi skulle se något eftersom vi  har lite biobiljetter över. Och det låter väl som en god ide.

Till helgen om man har tur så är man barnfri. Jipppiiiiiii, då hoppas vi på party så klart :-)

Nä ha en skön Söndagkväll så skrivs vi och synes i morgon och höres så klart.




lördag 9 februari 2013

fredag 8 februari 2013

Ibland så känns det som om man inte når fram när man diskuterar hemma. Efter typ 20 år tillsammans så  känna sig  helt främmande för den andre . Att när man diskuterar så funkar det inte för man får ingen respons och det besvaras bara med tystnad och effekten blir som om man tar en stor näve grus och slänger in i kugghjulsmaskinerier och det blir tvärstopp.

För övrigt , ja det är en ny fredag och med det en ny helg. Faktiskt inget planerad denna helgen heller..... spännande eller hur :-)
Man kan tro nästanpå att detta håller på att bli en rutin :-)



... och fy fan vad jag vill ut.

torsdag 7 februari 2013



Mmmm idag erbjuder köket italienska köttbullar i härlig tomatsås ;)

Ett tips lägg inte en karamell som du har sugit på på en pappeslapp. För det är inte så gott och få det klistriga pappert i munnen sen när man skall suga på  den igen :-)
Superkallt på kontoret.... jag vet,  jag kanske låte lite mesig men när man allvarligt talat överväger att ha jacka på sig inomhus ja då vet man att det har gått långt. Halsduk har jag redan om halsen. Sommar var är du någonstans eller bara en sådan sak som våren. Tittar ut över ett rätt så kallt, trist malmö och nu börjar det snöa så smått ... fan.






onsdag 6 februari 2013

Så då har stormen lagt sig och man är åter hemma från årsmötet på ridklubben. Ny styrelse och inga dödade eller sårade bland medlemmarna.  Hästmänniskor är (och jag har sagt det tusen gånger) litta rubbade i huvudet.

Kan inte låta bli att avsluta kvällen med lite roliga texter, må gott må väl och sov vått :-)


och sist men inte minst lite onödig fakta 





Råkallt, grått och trist väder är det idag. När man vaknade i morse var det vitt ute och nu istan så är det bara grått...... neee inte skoj alls. Tänk omk man hade gjort något annat i stället :-). Kan lätt komma på 6 saker som jag hellre hade gjort. Kan lätt nu när jag tänker efter komma på  69 olika saker som jag hade tänkats kunna göra  istället än att vara på jobbet:-)

69 mmm fan va skönt det hade varit :-)

Men nu är man på jobbet i stället :-(