Värme

Värme

måndag 13 februari 2012

Idag är det måndagen den 13 feb och vilken dag det har varit. Har hänt en hel del kuliga saker idag. Har haft en väldigt trevlig lunch idag vilket innebar ett himla massa utbyten av tankar idéer. Har varit en kreativ och stimulerande stund helt enkelt :-)

Förutom detta så har det varit en fantastisk och lite halvmagisk vinterdag . Har varit så vackert när man har varit ute idag. Med all rimfrosten på träden och knirret under skorna när man har varit ute och gått. Fast redan nu är jag rätt trött på snön så nu får våren verkligen komma. Vill ha solsken, glass i munnen, kortarmad tröja, fågelkvitter och en himla massa värme som värmer en gott.

Har också beslutat mig att inte publicera min ”mörka dikt ” då den är alldeles för mörk att lägga ut så här dagen innan alla gulliga hjärtans dag ;-). Man får se det från den ljusa sidan istället och bara tänka goda tankar helt enkelt. Plus det är så mycket trevligare eller hur …..

Nä nu är det snart dags att lägga lilltjejen. Just nu hör jag hur hon busar omkring med jojjo inne i hennes rum …och som det låter med en studsboll och ja då kan det sluta riktigt hur som helst :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar