Värme

Värme

tisdag 21 februari 2012


5123 ja det är det talet gott folk som kan till viss del styra mitt sommar äventyr. För 5123 kr är vad det kostar per person att ta sig från Malmö upp till Kebenekajse med övernatting på fjällstationen.

Shit vad ball det hade varit, det får ni hålla med om och håller man sig tydligen bara på sydtoppen så skall det inte vara så farligt. Det är nordtoppen man skall passa sig för :-).

Där ser man vad en konferans på jobbet kan leda fram till när man står språkar med trevligt folk på en fest på kvällen. Nu som sagt var skall den bara genomföras och det är nästan så att jag till och med kan tänka mig åka den själv om det skulle vara så. Ni vet bara för att ha gjort det. Kunna checka av det på sin livslista liksom :-)

I morgon blir det ringa fjällstastionen för att uppdatera mig med priser och tider och vilken utrustning man bör ha med sig.

Och ja för övrigt så är det bara kalasbra. Livet funkar och det är ljusare både på kvällar och på mornar. Ha det bra, som Kalle sa till Hobbe innan han puttade ut honom för pulkabacken.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar