Värme

Värme

söndag 1 september 2013

Idag är man lite trött, lite seg och allmänt så där mysig som man kan vara efter att ha varit uppe en större del av natten för att sen gå upp hyfsat tidigt dagen efter.



Min betydligt bättre hälft har haft tjejmiddag i helgen vilket inneburit att jag har servat dessa kvinnor. Sett till så att de mått bra, haft en rejäl förfest och försökt sett till så att de hela tiden hade dricka i glasen. Vilket de hade under större delen av tiden ......... he he vilket resulterade i en hel del roligheter :-). Mycket 80 och 90- tals låtar vilket bara var så great. Skall göra en lista av dessa på min spotify. Mycket av musiken var helt klar bättre förr.



Fylletaxi thats my name....enda ner till Björka loge och vilket ställe det är då. En helt annan livsstil, kultur upplevelse, med mera.
Fast arvingarna spelade så vad göra, det är bara att "offra sig". Kasper i Arvingarna såg för övrigt rätt så sliten ut, åren har inte varit nådiga där inte i dansbands Sverige ........



Nä så nu ligger man bara här och myser i soffan, tar igen sig lite för att sen ha en skön jobbdag i morgon så god kväll på er :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar