Värme

Värme

fredag 14 juni 2013

Så då är det snart slut på denna veckan och hur skönt är inte det. Har varit en rätt så händelserik vecka för en gångs skull. Resa är bokad (till solsäkert ställe ), semestern börjar falla på plats och sonen sticker till Rom i morgon ( otroligt avundsjuk är man ). Barnen har haft sina skolavslutningar och min stora grabb fick hur bra betyg som helst. Han räknade ut att han har så många poäng så han typ kommer in på alla linjer han vill in på (hans dröm är att bli arkitekt).
Var på studenten igår och ja det blev verkligen en blöt tillställning. Det regnade rätt friskt faktiskt  ,fast vad gjorde väl det när man har tagit studenten. Personen i fråga verkade inte vara så himla ledsen för den saken skull.
Nu till helgen blir det att skaffa pass tilll lilltjejen, skicka iväg sonen tidigt i morgon bitti (typ 5.20 på C-stationen). Lämna lilltjejen till mormor och morfar eftersom både jag och min bättre hälft är borta i början av nästa vecka. Hämta hem tältet som vi har inhandlat till sonens konfirmation. Samt ihinna med att grilla och vara social med kompisar. Så ja denna helgen har väl tagit slut innan man har hunnit ens känna att den har börjat.
Sen nästa vecka har vi midsommarafton (sveriges nationaldag enligt mitt tycke) och gud vad det skall bli………….. Älskar det bara
Men det är nästa vecka än så länge är det bara fredag och vi skall väl inte ta ut händelsen

Ha en underbar fredag :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar