Värme

Värme

lördag 30 mars 2013

Varför vill jag till Prag? Har faktiskt inte en aning men har under veckan haft två konstiga drömmar att jag sitter på ett tåg, ett gammalt ett, lite grann som orientexpressen var i sina dagar. Nåja tåget är på väg in på stationen och när det har stannat och jag kliver av och skall se vem, vad eller varför jag är där så vaknar jag. Konstigt är det i alla fall och jag har väl egentligen bara blivit inspirerad av mina vänner som just nu är i Prag. Men det söker mig lite i alla fall.



Så är det den 30/3, en alldeles speciell dag om man får tycka. En dag som har varit börja  på något nytt och förkastat något gammalt. För idag är det nämligen ……….påskafton tjohoooo. Det är då man firar Jesus uppståndelse på påskdagen. Lite som fågel Fenix faktiskt. Eller så firar man det inte alls, man bara skiter i det och åker på en trevlig konstrunda och är på väg att bli insnöad på Österlen med bilen. Äter lite god mat och dricker lite goda viner eller öl om man hellre vill det.



Har idag gömt påskägg med barnen och jag är faktiskt nöjd med mina gömställen för efter 20 min så hade ingen av dem hittat det. Så de fick ha hjälp med lite ledtrådar och då gick det i alla fall bättre. Så totalt 45 min blev det innan de hittade dem :-)



I  morgon är det en ny härlig dag och de har ju nästan lovat att våren skal titta fram. Så glad påsk på er och njut av kvällen för snart är den slut.

tisdag 26 mars 2013

Full rulle dag och man han med ungefär inte hälften utan snarare max en tredjedel av hälften av sakerna man skulle vilja hinna med. MEN haft som jag sa innan en väldigt trevlig lunch för att fira en härlig vän.
Nu är det en lugn kväll som gäller.

För övrigt så har litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne delats ut idag och det ni är inte så bara. Vad hade världen varit utan barnböcker och barnboksförfattare :-)


Ha en riktigt skön vårkväll och ta hand om er

måndag 25 mars 2013

Så då har mina produkter som jag har tagit hem från Kina fått sig ett rejält elddop och det funkade riktigt bra. Värmde gott när man satt i ridhuset och (här skulle jag egentlige skrivit frysa men eftersom jag inte gjorde det lägre så skriver jag inte det). Västen funkade fantastiskt bra med andra ord och både bröst och ryggparti blev ordentligt uppvärmda.

I  morgon skall man på en otroligt trevlig lunch då en väldigt god vän fyller år. Ser verkligen fram emot det och det skall bli hur kul som helst :-) och för min del så skall jag snart gå och nanna kudden eftersom jag är riktigt skönt trött.



Så från trötthet så har man hamnat i matkoma så här efter lunchen ..... eller så är det en kombo av båda, vad vet jag. Ögonen håller nästan på att gå i kors så hade någon sett en nu så hade de nog undrat. Därför skiriver jag några helt ovesäntliga oviktiga rader om absolut ingenting.

och där tog det slut för min del...... för hjärnan är seg som kola idag.

Nä nin som inte bryr er om vad ni gör. Gott mos på er :-)


Ohhhhh – vad jag fortfarande är trött och sliten idag efter lördagens fest. Känner att jag lätt hade kunnat vara ledig idag. MEN nu är det ju inte så, det är måndag och jag är på jobbet helt enkelt.
Hade behövt en rejäl massage också. Är så stel i ryggen och speciellt svanken hade behövt ha sig en rejäl genomkörare. Hade nog i och för sig somnat efter tre min men så skönt det hade varit.
Denna vecka, blir en kort vecka eftersom det är påsk. Blir till att försöka köpa påskris idag och börja spana in barnens påskägg. Hoppas att det blir bra väder nu när man skall ut på konstrunda. Har ni aldrig prövat det kära läsare så kan jag varmt rekomendera detta. Det är helt luvligt, en av vårens höjdpunkter om ni frågar mig. Konstrunda in = våren är här J.
Nä nu får man väl  gå igenom lite mail som har kommit så en god morgon på er J

söndag 24 mars 2013

Varför är alltid dagen efter så himla Seeeeg? :)

Nåja det var en lyckad fest vi hade igår. Och folk tog mycket stannade länge och skrattade mycket. Så det får man vara nöjd med.

Idag återstår att röja upp efter gårdagen och det hade nog varit vettigt kanske att åka till tippen och glashålken och bli av med skräp och framförallt flaskor.

Fast det får nog vänta någon timme till. Dumt att testa att köra nu.så ja ha en underbar förmiddag helt enkelt.



Skickat från min iPhone

fredag 22 mars 2013

Idag är det exakt en dag och ett år sedan vi flyttade till vårt nya hus i Lund och oj vad har tiden tagit vägen. Denna tiden för 1 år sedan så hade man fyllt upp med flyttkartonger och annat. Det var värmebölja ute med upp till 20 grader och solen sken, riktigt nice. Idag skiner solen också MEN det är betydligt kallare snarare -5 grader , fast så länge man har sol i sinnet som värmer så funkar det i alla fall. Då kvittar det nästan på hur kallt det är.
I helgen blir det partaj för hustrun som fyller 40 år (och som numera är gift med en toyboy) så det är ju en del förberedelse som skall fixas och trixas. Men det kan förhoppningsvis bli riktigt trevligt med en himla massa folk runt omkring sig.
För övrigt är det fredag och med detta så vill jag önska en riktigt trevlig helg och jag hoppas att ni kära läsare får det lika roligt och trevligt som jag har planerat att ha det J

torsdag 21 mars 2013



En som ar valdigt nojd i alla fall :-)

Skickat från min iPhone
Uppe tidigt för att fira födelsedagsfirare. Så kl 0600 stod det en trött lilltjej med morgonrufsigt hår, en ännu tröttare jojjo och en lite piggare pappa och sjöng "vi gratulerar" med skrovlig morgon röst. Men vi väckte upp 40 åringen i alla fall :-)
. Riktigt ordentligt om man får säga också och en hel del fina paketer fick firaren. Blandannat en otroligt snygg engendesignad "ljus-platta" av jojjo. Undrar om inte han skall bli industridesigener. Han har verkligen kännsla för form och design.
 Ni som undrar vad mitt paket innehöll var det denna hära ( se bild nedan) och den föll också i god jord. Verkar som om inte min hustru till 100 % hade räknat med en sådan vilket är lite skoj .



Annars så får man väl hoppa att denna dag blir lite lungnare än gårdagen , för den var verkligen helkonstigknasig och lite irriterande. men så blir det ibland.

Så en god morgon och må väl som grodan sa :-)


onsdag 20 mars 2013


Okej, paket fixat inför i morgon. Nu skall det bara gommas :)

Skickat från min iPhone


En del glas till festen blir det ;)


Skickat från min iPhone

måndag 18 mars 2013

Ute viner vinden och det är f-n så kallt. Sonen är på väg hem från Ullared (ja just det, det programmet som visas just nu på TV) och tydligen rätt så nöjd. Själv så är man hemma och myser med lilltjejen :-) och är lite barnsligt förväntasfull inför det blivande snökaoset som lär inträda i natt och i morgon.

Dagen har varit lugn och avslappnad och det är faktiskt inte mycket som har hänt…. eller jo vänta en sak har ju hänt. Jag har ju blivit tillfrågad om ett nytt arbete. Lite skoj, skall upp i veckan och höra vad det kan ge. Om det hade varit innan jul så hade jag dragit utan att blinka. Men nu vet jag faktiskt inte är lite splittrad. Har ju typ fått en ny tjänst på mitt gamla jobb, nu efter omorganisationen. Inte sällan att en sådan sak blir bättre, men i mitt fall så har det faktiskt blivit det. Plus att en av mina absolut bästa vänner är på väg in åter i bolaget där jag jobbar nu. Så ja jag vet faktiskt inte hur jag skall göra, men det är ju alltid värt att höra vad det kan ge. Skall försöka hålla er läsare underrättad hur det går …. eller inte ;-)



får avsluta med en härlig video av en otroligt bra sångerska . Så såååå lång på er så länge så skrivs vi sedan.

Klass 2 varning över skåne . det skall bli snöstoooooooooooooooooooorm här idag. Big time och normalt så hade jag älskat det. Gillar när naturkrafterna gör sig påmind, desto mer desto bättre. Men idag så är jag bara allmänt trött på vinter... fast lite balt är det ändå :-)


Övrigt så är det faktiskt bara riktigt bra. Helgen har varit bra med en lungna aktiviteter ,vilket funkar för mig. Denna veckan så blir det att planera inför en födelsedags fest eftersom det blir en nolla i familjen , dock inte jag kan jag meddela , neeee för mig dröjer det flera flera månader..........utan snarare min bättre hälft.

Så efter min hustrus födelsdag så är hon gift med värsta toyboyen ;-). frågan är vem som mår bäst av det ,hon eller jag?

Nä ha det blåsigt värre och blås gärna bort i blåsten idag, för i morgon är det snöstorm :-)


lördag 16 mars 2013

Okej kvällens gåta

Hur ser man att man har en lundensare i bilen framför ?

Jo han bromsar när det är grönt ljus

Men annars är det bra :)


Skickat från min iPhone
Solen skiner , haft härlig morgonsex, ätit en god frukost och nu iväg och träna. Helgen kan faktiskt inte starta så mycket bättre än såhär :)


Skickat från min iPhone

fredag 15 mars 2013



Betraktare

Utifran och in :)

Skickat från min iPhone
Ohhhh höll på att glömma :-)



I morse vaknade jag med ett litet leende på läpparna. Det känndes bara bra liksom. Tyvärr är vintern fortfarande kvar men det känns bra ändå.
Veckan har gått och det är fredag och det har varit rätt så händelserik. Två dagar i Stockholm (som inte gav något sådärmycket) men ett väldigt bra regionalt möte. Fått mina varuprover från Kina..... som skall bli väldigt kul att rodda med. Planering för min betydligt bättre hälfts födelsedagsfirande (känns bra) och bara varit hemma och njutigt av livet.


Lysnade på Robbyn på väg in på kontoret och hon är riktigt bra. Lägger ett lite klipp på låten här så håll till godo och njut :-)


onsdag 13 mars 2013

Idag har jag fått paket från........Kina. barasåattnivet :-)

..... längtar hem som bara den.

tisdag 12 mars 2013

Trött, skall snart gå och sova kudden men är bara tvungen att göra några reflektioner.
Mötet som vi hade var verkligen skit tråkigt men några positiva saker har ändå kommit ut ur detta. Bland annat fick jag reda på av min chef att en gammal arbetskollega är på G in i företaget samt att det verkar som om jag har fått en ny trevlig arbetskollega vilket var lite oväntat men otroligt roligt och trevligt. Det är som man säger man skall aldrig säga aldrig till saker och ting. Nu är det dax att sova för i morgon är det full rulle. Det märks att man har varit borta någon dag i mailboxen

Så ha det underbart helt enkelt



måndag 11 mars 2013



Istallet for spotify :)



Funkar :)
Så är det en av årets tråkigaste möte på gång. Stockholm och konferans.Och inte som om det skulle vara nog så är det förbannat kallt idag. Hela sju minus, vart är du vår ?

O well det är väl bara att genomlida denna dag och hoppas att det går snabbt och smärtfritt. Får spela Ruzzel med min son allt för att fördriva tiden på ett vettigt sätt :)

Det bästa med denna dagen är i morgon när man får lov att åka hem.

Nu är det fuckmöte i alla fall ;)

fredag 8 mars 2013

Okej , vad skall man ge i present?

Denna hära hade kanske funkat .......................................



eller nä denna kanske ................




.... eller bara en sådan här



eller kanske inte.......


För övrigt så är det ............................................party dag tjohooo. Så jag får önska alla en riktigt trevlig fredag :-)




måndag 4 mars 2013

Har jag världens bästa son och är jag världens stoltaste pappa. Att jag är :-) för han sms innan och berättade att han fick stort A i sitt grupparbete om brobyggarkosten. Värdlens bästa jojjo säger jag :-)



förövrigt så får jag önska en god morgon och en ny härlig vecka :-)

söndag 3 mars 2013

Wow att man kan bli så förkyld. Vet inte hur många gånger jag var uppe i natt och snöt mig. Sen att halsen också känns som ett riktigt rivigt rivjärn gör ju inte saken bättre.

Men ute skiner solen och det känns som om våren ligger lite i luften. Så man får väl vara nöjd för det lilla. Har ju en hel dag att kurera mig på :)

Så en solig morgon på er :)


Skickat från min iPhone

lördag 2 mars 2013

Melodifestivalen är såååååå..........mycket. Men jag hoppas att jala dansa sawa vinner :)


Skickat från min iPhone
Fan - det är ju typiskt att man skall gå och bli sjuk nu när det är helg. Nåja hur farlig kan en förkylning och lite influensa va egentligen.

Nä snörvel på er nu blir det en varm dusch :) allt för att stela leder skall vakna till liv.


Skickat från min iPhone

fredag 1 mars 2013

Ibland är jag en idiot..... typ som idag. Så idag  är det helt ok och bara säga till mig. "shit vilken idiot du är som beter dig som ... ja gud vet vad" Bara så ni vet men bara idag.

Men det är ju tots allt fredag :-)
1 mars, idag är det första mars och enligt min mening är våren officiellt här. Och kanske kanske finns det hopp trots allt för ute lyser solen och det är inte svinkallt längre. Har änn så länge inte sett några vårblommor  men det kommer förhoppningsvis snart upp.
Förutom att det är 1 mars så är det också fredag . Och fredagar och helg som vi alla vet är ju aldrig aldrig fel.  Det bara känns ok hela tiden liksom.  Men innan dess så är det ett och annat kundmöte som måste klaras av och lite annat smått och gått.
Idag är också en sådan dag man hade velat krama hela världen , känner mig lite skör och lite öm och lite stel. Hade behövt värme och ompysslande.  Oj vad jag tycker synd om mig själv ;-) och oj vad jag med all säkerhet kommer till att bli sjuk i helgen . Ha ha så himla typiskt J  (känner mig allt lite kraslig i halsen också , nu när jag känner riktigt riktigt  efter.
Men vi avslutar väl med den veckliga fredagsbilden så får ni ha en bra morgon och dag om jag inte hör av mig mer (och kanske helg till och med) (en bra helg alltså).