Värme

Värme

torsdag 31 januari 2013

Så här på torsdagkväll så ladar jag med en liten ny musikvideo som satt sig på hjärnan. Lysna gärna när hon spelar på flygeln. Så vackra toner :-)




..... detta är ju inte orginalet. Men den har ju absolut inte blivit sämmre eller ;-). Fredag är det i morgon och vad händer då....... får nog fundera lite där faktiskt om jag skall vara ärlig. Förhoppningsvis ingenting :-)

Ne nu skall jag skriva till Kina och sen skall jag hämta sonen så ha det bäst :-)



Go morgon läsare, idag är en blåsig dag i skåneland. Sitter just nu och tittar ut över ett stormigt hav nere i västra hamnen i Malmö. Men molnen håller på att spricka upp och det kan väl bli en helt ok dag om man frågar mig.

Skall ut på kundbesök , fixa med litta grejjjooor, K och fragglar. Sen är det väl slut på denna dagen ..... och som jag ser fram emot denna helg.

Ha det bäst så långe :-)



onsdag 30 januari 2013

Storm storm och åter storm. I morgon en härlig klass 2 varning. I love it, äntligen sker det något äntligen blir det lite fart.





Okej Just nu känner jag mig som ett flöte en kork som guppar omkring på ett stort gigantiskt oroligt hav.  Det är strul och oro i alla läger nu känns det som.
Privat så har man en riddklubb som är helt rabiata och helt crasy, tjurskalle som jag är när jag tycker jag har rätt så stångar jag emot de som inte tycker som jag. För det värsta är att jag vet ju att jag har rätt i sak. Men nu har de börjat med personangrepp. Skall bli otroligt intressant årsmöte.
Sen har man lyckats bli ovän eller ja så nära ovän man kan bli. Tack vare en diskussion om min systers häst. Min mor tycker att alla försäkringsbolag är lurendrejare och saknar moral och etik. Allt för att Sveland har tagit bort en produkt som min syster har.  Och få min mor att förstå att ett försäkrignsbolag har sin fulla rätt att göra det. Tja det är ungefär som att prata med en tegelvägg. Hon står orubbligt fast att hon har rätt.
Och sen min syster mår skit dels för att hästen är halt och dels för att hästen kostar en himla massa just nu med veterinärer och jag vet inte allt. Hade hon det skrallt innan så blir det och är det inte bättre nu.
Min andra syster som brukar vara go och glad kex choklad har precis fått nej från två jobb i kbh så där är det och så deppigt. Eftersom det ända hon vill är att komma hem till lund.
Hade kunnat skriva en hle del mer om vad som händer i mitt liv men eftersom jag inte vill tråka ut er så får det vara
Men det som är absolut trista är att se sin kollega må så himla dåligt. Fan alltså, det han går igenom önskar man inte sin värsta fiende. Man inser snabbt att ens egna problem är bara lyxproblem :-(
Over änd out från flötet



Längtar till sommaren gör man oxå

tisdag 29 januari 2013

Krig, krig, krig och åter krig runt omkring en ….. blä.  Så mycket energi det tar från en. Nåja i morgon är en annan dag som man får se fram emot … men man kan bli rätt matt ibland. 

Helgen ser jag fram emot för då skall man förhoppningsvis ut till paranteserna. Känns som om det är just nu den ända stabila punkt runt en. Nu när hela världen skakar. örstår lite hur en ordbävning känns men detta är en mental sådan om man säger så. 

Kväll, mys med barnen såååååå lång på er 

Vill ha :-)



Så....

Då har man tränat lite, jobbat lite , duschat läääänge J och nu är det på G till sjukhuset. Sen är det lunch och så har halva denna dagen gått J

 

Och det är blött, kladdigt, vått, och allmänt rått och kallt ute….. fast vad gör det när man själv har sol i sinnet J

 

Fridens tulpaner på er J

 

måndag 28 januari 2013

Ridhus i jan är förbannat kalla om ni inte visste det :(
Nackspärr..... shit vad nackspärr är onödigt. Hum men jag har väl mig själv att skylla eftersom jag inte sträckte ut ordentligt efter träningen igår..... idiot jag.

Annars...........så har det som vanligt varit en hysteriskt aktiv helg , föruom igår då man på eftermiddagen var nere på HEMMAKVÄLL och hyrde film och köpte godis, vilket man normalt sett gör kanske på Lördag. Fast å andra sidan så har vi aldrig varit en normal familj sååååååååå.... den försvinner lite av sig själv. Hoppas att din helg har varit bra, förhoppningsvis slappare än vad min har varit. Igår var det sovmorgon, ända till 0930 sen gick det bara inte längre. Men resten av falmiljen lyckades trycka in en timme till. Fast det var de väl värda, med tanke på denna veckan som har gått så + att jag fick lite egentid :-)

Igår så såg vi filmen modig och jag konstaterade snabbt att den rödhåriga tjejen lätt hade kunnat vara min lilltjej i vilja och oräddhet :-)

ne va tusan , man får väl jobba ett tagh till innan man går ut i snön  :-) ha det bäst

 

fredag 25 januari 2013

Hästtokigahästmänniskor, hysteriskt stirrig vecka, nattliga raider och bra avslut. Tja denna veckan har ju varit allt annat än lugn och beskedlig. Så jag hoppas att denna helgen kommer ner något , eller en hel himmla massa i tempo. För det är ju fredag . Den stora F-dagen :-)

Må gott, ha gott och sov gott (om ni nu gör det så här tidigt på dagen )

Just nu så kör jag i ett fantastiskt fint vinterlandskap å väg upp mot Hörby :)

Love it :)


Skickat från min iPhone

torsdag 24 januari 2013

………………………

Är helt mentalt slut idag efter hur puckona på ridskolan beter sig som några himla idioter. Vuxna människor allt så. Men men nu är det kväll och i morgon är det fredag (tack och lov)

Sov gott

onsdag 23 januari 2013

Fantastiskt att man skall behöva agera bodygard och stå och vakta på vägen utanför det hus där de håller styrelsemöte för ridklubben. Men jag har sagt det innan hästmänniskor är fan inte kloka i huvudet. Här står jag och vaktar och fryser. Sinnes och helt absurt :(

Det positiva är väl att jag BARA behöver stå här till tio ikväll. Så är man förkyld i morgon så vet man i alla fall varför. Se om de gamla takterna sitter kvar :)
Dagens ord är abderitisk och aberration...... snacka om att man springer på konstiga ord ibland som man absolut inte använder typ som aberration. Fast man kan ibland vara rätt så abderitisk. Vilket inte alltid är så befågande eller banalt. Det är nästa på blasfemi att påstå att man använder dessa ord i sitt dagliga bruk.

Så hade det .......


Go förmiddag kära läsare , hoppas att allt är bra med er. Själv så sitter jag på ett ovanligt tyst och tomt kontor idag. Inte många som är innen idag. Man undrar ju nästan på om det är fredag redan :-)

Dagens fråga till er kära läsare. Är det rätt och riktigt att ändra ett demokratiskt fattat beslut som är korrekt bara för att där är några medlemmar som tycker annolrunda och som har skarapat i hop en halv pöbel och som vill att beslutet skall upphävas en tredje gång.

Om man gör detta så innebär det i själva verket att demokratin har försvunnit. En rätt så intressant filosofisk fråga om vad som är rätt och fel. Då blir det i stället folkets diktatur som gäller. Men sen samtidigt så har man som en sann människa rätt att yttera sig i frågor och man får ha olika synsätt. Alla behöver inte tycka exakt likadant.

tisdag 22 januari 2013

Ett råd gå aldrig, aldrig med i en förening om ni vill ha problem och allra minst en förening med hästfolk. För de är i regel inte kloka i huvudet…….. helt sanslöst hur folk kan bete sig. Men ja tjurskalle som jag är så anser jag ju att rätt skall vara rätt och fattat styrelsebeslut skall hållas.

Nä nu är det kväll :-)



Kan nog vara rätt så tänkvärda ord om man får tycka så. Är så trist att lägga massa negativ energi på saker man ändå inte kan påverka. 

Hubba nä nu är man hemma och lite trött. Hunnit med dagens sista kundbesök, lämnat lilltjejen på gymnastiken och nu så sitter man här med en kopp kaffe och smälter dagens intryck. Denna dagen har gått i raketfart om man säger så. Jag gick upp åkte till jobb och sen åkte jag hem igen supersnabbt.  Snart får man väl samla ihop sig och börja göra mat så att familjen blir mätt och glad. 

Nä må gott så länge så läses vi sen igen om ett tag :-)

Men Tjena

är det stressigt idag eller är det bara halvstressigt. Vet knappt hur jag skall hinna med allt. men det ger sig väl ....phua.... andas andas. Skriva skirva , fixa fixa och hämta mjölken kl 5.00. Snurrar nu lite va :-)

Så får det va och det blir väl bara bättre sen. har kanske en del kuligheter som jag skall skirva om sen. Får se om jag hinner ha ha :-)

måndag 21 januari 2013

Swwwwwwwwwwwwwwwwwwwwichhhhhhh så var denna dagen över…….och det snöar för fullt och jag hade behövt sex just nu och rätt mycket oxå.. suck :-(         Men man kan inte få allt.




Vädur + kräfta= ingen bra kombiniation ...... inte när man bråkar i alla fall. För kräftan har sitt lilla pansarskal och sina smånyp med klorna och väduren i sin tur har sin skalle (tjurskalle ) och stångas med. Fantastiskt ...... hur vädurar kan va typ smidig som en........... bulldozer när det väl kommer åt det hållet. Försök aldrig få en vädur att erkänna att de har fel. Skulle de mot ALL för modan och rimligt reson bli så, tja då får man det tillbaks på något annat i så fall.......huuuuu blir så trött :-(

Nåväl det är Måndag eftermiddag, det snöar ute och det är kallt som bara den .... tycker jag alltså. Sen att tempen inte är mer än -3,5 grader är ju en annan sak.

Frågan är överdrev jag lite innan ang vädurar..... kanske ;-)

Må väl i alla fall

söndag 20 januari 2013

wow vilken dag alltså. hyfsat händelserik om man säger så … och man har lyckats hamna i rejäl diskussion / bråk om hästar och annat om vad som är rätt och inte rätt. Ja jag säger ju det…vädurar …. skall alltid ha rätt….fastän de inte har det alltid…så har de väldigt svårt  att erkänna det ….. Men det orkar jag inte berätta om nu. Få jag väl ta i morgon istället när jag får skriva  av mig. Är alldeles för trött nu.

Sov gott




Varsta Areskutan :)

lördag 19 januari 2013

Ha ha ha fan min son vinner över mig hela tiden i allt vi spelar :)


Play station kvall med sonen :) me like



Så nyduschad och fin sitter man här i sitt badlakan efter ett skönt fyspass. Bidde inte idioten utan det blev bara 5km löpning + 1 timmes styrketräning. Men det får man vara nöjd med, man kan liksom inte hinna med allt.

Ja som ni alla ser så blev det heller inte Paris :-( men men där går fler flyg :-) man får ju vara positiv.Så idag blir det att lilltjejen skall ta hem en överniattningskompis. Själv…. hum m får se har planer på att besöka en förre detta kollega och ny mera en väldigt god vän. bara se hur det är och snacka lite skit. Sådant man kan behöva ibland.

Nä hej hopp lingon boll nu får man väl sätta på sig lite kläder :-)

Är detta målbilden för 2013 :-)….. ha ha ja då har man en bit till. Fast man börjar skymta något i alla fall under huden :-)





fredag 18 januari 2013

Kan inte låta bli att ta med denna. Man blir liksom bara glad :-)
Gladiatorerna.... är verkligen enligt mitt tycke ett riktigt skitprogram :-( men när sonen vill se det så får väl det rulla på i stället.

Håller på att pillemojsa med min nya dator jag fått via jobbet. Har kopplat in trådlöst och tja det blev ju riktigt bra om man får tycka. Vilket man får eller hur :-), Men sen ärligt talad så känner man sig trots allt lite indifferent eftersom det här med ny dator ja det skall ju bara funka. Det är ett arbetsredskap som man använder i tjänsten :-)

Såg ett kul annat ord idag....adoratör och sådana har man ju gärna ;-)

nä ha en bra kväll :-)

Un week-end, je vous souhaite
 För nu är det snart dax för dagen sista kundbesök och sen efter det så är det helg. Paris paris var är du mitt paris. Verkar som om jag kan se mig i månen efter det. Funderar på att göra idioten-fyspass istället. Dvs löpning 5 km sen styreträning en timme för att avsluta med 5 km löpning igen. Så ja som ni ser idioten-fyspass.
Så ha det bäst J
Goooooo morgon underbara människor, underbara fedag, underbara fintväder och klara vinterdagsluft. Idag är det äntligen dagen med stort F. Det är vi sanslöst glada över att det är......... så vad händer i helgen. Tja förutom att man har planer på att sticka ner till Paris, så inget märvärdigt faktiskt. Där är då bara ett problem och det är att Parisresan krockar med barnens aktiviteter samt övernattning av kompis. Så vi får väl se vart det bär hän. Men det hade varit sanslöst skoj i alla fall om det blev av :-)

För övrigt så händer inte allt för mycket. Har målat lite , skirvit lite och till och med hunnit läsa lite. Frågade lilltjejen om hon ville att jag skulle lära henne läsa. Och det ville hon så klart och boken hon föreslog var Harry Potter...tjaaaaaaaaaaa kanske ingen nybörjarbok direkt. Så vi gjorde en kompromiss. Hon lär sig lite enklare ord i en enklare bok, så kan jag läsa lite ur Harry Potter böcker innan man går och lägger sig. det funkade bra tyckte hon :-)

Nä nu blir det några timmars jobb så hade så bra så skrivs vi sen :-)

torsdag 17 januari 2013

Kl är 19.59 och……………………...
Man är mätt, pulsen har sjunkigt något och den nya datorn är på plats och  installerad…sååååå nu kan man äntligen börja jobba. Man ligger ju bara nååååågra timmar bak J phua.


onsdag 16 januari 2013

Så min vän , så är det åter en kväll.
 En kväll som har avlöst en dag som har gått i förändringens tecken. Där mycket har blivit upp och ner och en annan sida av saken. Där kollegor har skilts och chefer har ersatts med mera med mera
 Och faktiskt så orkar jag nog inte skriva så mycket mer idag……. inte mer än att jag kan konstatera att det har varit en bra dag och att jag älskar mitt liv för tillfället :-)

Så ha en skön kväll ;-) vilket det nog kan bli ;-)…. så vem vet så läses vi kanske sen :-)


Har nog varit en av de rörigaste dagarna på länge...... men nu börjar en ny verklighet. Skall bli skoj....tror jag. Snart är det hem, göra mat och krama mina underbara barn. kanske se film idag , vad tror ni om det. I morgon blir det datorbyte och det kan ju bli hur intressant som helst.

Funderade ett tag på om man skulle ut och springa ikväll och sabba lungorna..... men det får nog vara. Känns lite för ståndigt.

Nä avsluta med det man skulle ha gjort igår och sen blir det hemmååååt, tjohooosan :-)
Det här kan faktiskt bli riktigt, riktigt bra med den nya organisationen. Plötsligt så har andra
möjligheter öppnats för en. Och sen att man får behålla sin chef gör inte saken sämre. Är över lag riktigt nöjd. Är lite utav den utväxling man behöver för att jobbet skall kännas ev skoj igen :-)

Nä all sol på er så länge

tisdag 15 januari 2013

Okej, så här en stund efter och när man har hunnit smälta allt så får man väl se positivt på det…….. ingen får gå, vilket är jäkligt skönt. Men allt som är idag…. är borta i morgon och en ny gryning nalkas om man nu skall vara lagd åt det mer filosofiska hållet.

Vår uberchef skrev följande i ett mail han skickade ut "jag hoppas att ni har möjlighet att närvara på ett kortare informationsmöte". Hur det skall bli kort har jag svårt att föreställa mig i till och med  min vildaste fantasi. Där lär nog vara en hel del frågor som lär dyka upp. Vissa lär nog få en helt annan verklighet medans andra bara forsätter att köra på. Det är ju lite hur man själv väljer och vrider på det

Ha en skön kväll för det skall jag ha i morgon är en annan dag


Dagens ord är ……  drrrrrrrrrrrrrrr (drums please) arbetskrafsteffektiviseringåtgärd

Härmed är 15/1 utsed till årets skitdag. Kom tidigt i år får man säga Bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
Snö, snö och ännu mera snö.

Dagens spotify tips är idag Nicky Romero med Camorra - Orginal mix.

Blir man glad och på festhumör när man hör den eller.... att man blir

måndag 14 januari 2013

Tjena bloggen och bloggens vänner

Så har denna dagen också gått mot sitt slut. Har varit ute hos en gammal os- medaljör på ett kundmöte jag hade idag. Rätt skoj faktiskt och speciellt skoj var det när det visade sig att det var inom hästsport. Munchen -72 tydligen så det var ju ett tag sedan.

Så det har varit en helt ok dag ända tills man läser sin mail och man ser att man har fått mail från styrelsen i facket.  Med tanke på den erfarenheten man har  när det gäller sådana mail så blir man inte så himla glad. Så antingen är det om vår nya chef som skall tillsättas (vilket jag hoppas det är) eller är det väl så att , tja vad vet jag…… att de lägger ner skitet helt enkelt. Oooooo well möte i morgon så vi får väl se vad de har att säga om saken.

Nu är det att fixa mat till barnen sen blir det iväg på hästeriet då äldsta sonen skall rida idag

Förresten ytterligare ett knasigt ord jag sprang på……brony……..sug på den ni. Helsjukt alltså och vi snackar ingen kaka här alltså.

Så gott mos på er så länge



Windows 7................. och redan där tappade jag det. saken blev ju oxå så mycket bättre när genomgången på min dator strulade. Ja får man det att funka efter allt skall vara installerat får man nog vara väldigt tacksam.Annars är det måndag igen och det är kallt som bara den på kontoret. Satt och funderade på VAR det är kallast. Är det här inne på kontoret eller är det utomhus. Eftersom jag bor i skåne och för tillfället sitter i ett svinkallt kontor så är svaret inte så självklar som den kan tyckas.

Helgen har gått och det har för en gång skull varit en ingentinghelg. De växer direkt inte på träd får man säga. Har varit nere på bibblan i stan. Oj vad skönt det är när de har öppet på söndagar. Vilken lycks helt enklet :-)

Snart lunch så man får väl jobba litta till innan man fixar något att äta :-)

söndag 13 januari 2013

Jag sprang på ett rätt lite småroligt ord idag nämligen problemformuleringsprivilegiet. Känn på den höre ni :-).

Ha ha vilket ord :-)

Nä ha det bäst eller bättre :-)

Vi som gillar ord och vrida och vända på dem :-), töja och böja, smaka och slicka, snickra och smeka :-) dem
Slutet gott allting gott. Ringen är förstörd, Aragon är kung och Frodo är hemma igen och nu är det dags för att sooooovvvvvvvvaaaaaaa :)

Så god natt mina vänner :)


Skickat från min iPhone

lördag 12 januari 2013




En dag av ingentinghet. Så härligt det har varit, man har tränat lite för att det är skönt och sen efter det så har man inte gjort något som helst vettigt. Nu tittar man på konungens återkomst och äter små chokladbitar . I morgon blir det lite träning och sen blir det stan för att förhoppningsvis avslutas med bio  med sonen :-)

En liten intressant text fick jag med och den behöver inte just bara gälla för………..





så vad säger man, ha en bra ingentinghänderkväll :-)
Eftersom det är så himlans kallt idag så funderar jag på kanske om man skulle göra en riktigt god, mustig, kryddig och maffig gryta idag. Tåls nästan på att fundera på :)


Skickat från min iPhone
Humm fortfarande inget planerande inför helgen som nu är här. Känns konstigt får man ju tycka :)

Nåja har hunnit med min morgonträning. En rejäl genomskärning av kroppen blev det. Så himla skööööönt. Nä nu är det in och ta en varm och skön dusch. Sen så blir det frulle och läsa tidningen :)


Skickat från min iPhone

fredag 11 januari 2013


Och det är så himla great

Och snart skall man hem

Redan klockan fem

För idag är det fest

Och i morgon så blir det en rest (dåligt rim jag vet)

Sova länge i sängen

Och se framemot kokosängen (ännu sämre rim )

Men ha det skön helg med massa (ja vad skall man skriva här)



Fredag, lunchen är passerad… och fortfarande inget inbokat i kalendern . Är det möjlig, skall detta gå till historien som man inte hade något att göra, inget planerat , att bara kunna vara. Låter i och för sig för bra att vara sant. Fast undrens tid är ju inte förbi ännu J

En sak är säker det är skönt att det är helg. Så att man har en chans till sovmorgon J

torsdag 10 januari 2013

I morgon är första officiella arbetsveckan avklarad och ja vad skall man säga. Same same but same , ähh det funkar väl. Men det är inte lika kul sen min kollega slutade.

Vad händer i helgen då. Nja som det är nu så står det inget i kalendern  och det är alltid lite spoky. Men skulle det vara så så hade man kunnat tänka sig att gå på BIO. Som alltid är trevligt att gå på. Det är ju det som är så bra med att bo i stan att man bara tar bussen ner. Sen är man mitt i smeten liksom. Sa det till min kollega idag att får jag välja så kommer jag nog aldrig till att flytta ut på landet igen och jag bor hemskt gärna kvar ett långt, långt tag i Lund. Var gång man kommer utifrån så är det så himla skönt att köra in i stan.

Lilltjejen tittade på en av mina musikvideolister som jag har och  såg Videon "no air" med Jordin sparks och Chris Brown. Då hon undrar lite vad den handla om

Lilljtejen -: Vad handlar låten om pappa

Jag då -: ja…(lite svävande på tonen ) den handlar om två människor, en kille och en tjej som saknar              varandra och älskar varandra.

Lilltjejen -: Bor de långt ifrån varandra

Jag igen då -: Ja antagligen men det behöver inte vara så, de kanske bara bor ett hus ifrån.

Lilltjejen -: men om de älskar varandra och inte bor långt ifrån varandra, varför åker de inte bara hem till varandra och pussas och kramas

Tja så enklet var det :-)






Tja det var väl det som man kände för att orda om denna gången. Men innan vi skiljs åt så kommer här en av mina favoritkortanimeradefilmer (långtorddetdära ;-)….)




 och så en film jag skulle vilja se. Som nog inte många känner till…………………….



Ha en bra kväll mina vänner :-)
Dagens biotips höll man på att glömma :-)





Så har man .....

… lärt sig något nytt inom fotbollen.
… och det är att det finns något som heter Manchester city och sen Manchester united och inte bara Manchester.

 Shit vad jag är off när det gäller fotboll. O well som tur är så finns det annat jag är mycket bättre på :-)
Humm och humm jag tänker på om jorden var platt och allt var på ett annat vis. Hade man varit nöjd då kanske, eller kanske inte. Är det så att man jämt och ständig alltid skall fundera " om inte det är så här så är det på detta visset" and unt so weiter. Det jag vet nu är att det snart är dax för lunch. Halva dagen har gått och clownerna komi sän till sist igår efter att gorillorna och elefanterna hade fått sin nattamat samt att balerinorna blev tillräckligt uppsnörade för att upphöra att klaga. Det vet jag däremot.

(har jag lågt blodsocker nu när jag skriver så här........)

onsdag 9 januari 2013

Cirkus är vad det har varit hemma hos mig idag. Phua tack och lov att denna dagen är snart över...

…...och att alla j-la clowner går och lägger sig. 

Nä nu är det dax att hålla för idag. Håller på att frysa häcken av mig så himla kallt är det på jobbet idag :-(

Så ha en bra kväll på er så länge  :-)


Humm ett gått skratt förlänger livet sägs det ju. Då bör jag bli hyfsat gammal i alla fall J. Trots allt skit som sker för stunden.....................................

tisdag 8 januari 2013


Det här hade jag velat lära mig :-) så himla coolt


Så har man varit på lunch med syster yster. Alltid lika trevligt och vad de är skönt att de är tillbaks från Asien. Som storebror gillar man inte att lillasyster är på äventyr i främmande länder, speciellt inte länder där de tycker att äta hund och skalbaggar inte är något speciellt……. Hemskt hemskt.

Var på ett kundmöte idag i lund och så när jag gick därifrån så såg jag någon som hade klottrat dit en mening på en lycktstolpe med svart tuchpenna. Där stod så här ”Man kan aldrig bli den man vill om man hela tiden tittar tillbaks på livet”. Det kan nog vara så, det fick en i alla fall att haja till lite J

Förövrigt så har inte så mycket hänt. Börjat titta på biljetter till sommarens Summerburst 2013 i stockholm. Sonen vill upp och ja det hade faktiskt varit rätt skoj att  få uppleva . Men det kan vara så olyckligt att det krockar med sonens konfirmationsresa. Så vi får se och avvakta lite helt enkelt.

måndag 7 januari 2013

Hallå och go kväll eller go morgon underbara människa. Beror på när just DU läser detta :-).

Så vad skall man göra nu då? sitter bara för stunden och njuter  i soffan efter en hård arbetsdag…….. nooooooot så hård har den inte varit. I morgon är det tisdag en dag närmare helgen(thanks good).

 Sonen har varit och ridet  i kväll, nya ridtider som gäller tydligen.
Ohhh det har jag väl missat att berätta. Min underbara lilltjej har kommit med i tävlingsgruppen på gympan så nu blir det träning tre gånger i veckan. Rena rama kinastuket på detta. Är lite skeptisk men vi får se om hon vill eller ej. Det är ju upp till henne :-)

Nä gott folk , kl är snart mycket och nu skall jag ner i sängen och mysa under täcket. Ni vet så mysigt det kan bli när man har öppnat alla fönsterna  och det är svinkallt i sovrummet och så bara myser man ner under duntäcket och tycker livet är så där himla skönt :-)

Må gott ha det bäst och funkar inte datorn som den skall så finns det alternativa saker man kan göra :-)







Vi som inte har något att göra, kommer med lite gåtor så klart :-)



1. Om en man föddes i Norge, växte upp i Sverige, reser till Spanien och dör i Madrid. Vad är han då?




Svar : Död


2. Arkitekterna Jansson, Dalh och Bergqvist bygger ett hus tillsammans. Vad börjar arbetet med?




Svar : Med A


3. Vad är det som är stort hos Tummeliten och litet hor Goliat?




Svar : Bokstaven T


4. Som jag är förblir jag. Är jag ung så förblir jag det, är jag gammal så förblir jag det. Vem är jag?




Svar : Porträttet


5. Kan man stå utanför rikstadshuset och titta på det när statsministern kommer ut?




Svar : Javisst, han är inte så stor att han skymmer det


6. Varför hittar man alltid det man letar efter på det sista stället man letar på?




Svar : Sedan slutar man ju att leta


7. Vem får lön utan att jobba en enda dag i hela sitt liv?




Svar : Nattvakten


8. Vilken dryck är den starkaste drycken av alla?



Svar : Vattnet, för det kan bära stora skepp


9. Vilken måltid passar inte för män?



Svar : Fru-kosten


10. Heter det "en rak kurva" eller heter det "ett rak kurva"?




Svar : Det finns inga raka kurvor


11. Varför målar sig kvinnor i ansiktet?




Svar : För att det är lättare än att tapetsera


12. Vem är mina föräldrars son, men ändå inte minbror?




Svar : Jag själv


13. Jag har många blad, men är varken träd eller blomma. Många vill sluka mig, andra somnar i mitt sällskap. Vem är jag?



Svar : Boken


14. Vad heter Sveriges bästa städtant?




Svar : Enstaka, du har väl hört väderrapporterna: Enstaka skurar över hela landet
Jaha så är det första dagen på det nya året som man är tillbaks på arbetet…..och guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddd vad jag hade kunnat vara ledig lätt typ två tre månader till. Var man noll moti i morse eller. För det var man, helt off om man säger så. trött .tröttare. supertrött. Kan lätt leva upp till alla tre tillstånden J.

Men förutom det så skall man väl inte klaga, det liksom spelar ingen roll. Julen är över och jag längtar till våren, solen och värmen. Skall försöka plocka undan julsakerna idag eller i morgon. För nu skall julen städas ut.

 så ha en måndag :-)


lördag 5 januari 2013

Är trött idag sen gårdagen. Tror nog att jag skall gå och lägga mig en stund "gäsp" innan man skall iväg igen :)


Skickat från min iPhone

fredag 4 januari 2013

Det är egentligen lite lustigt
. Jag som sa att jag inte skulle hålla på med hästar och allt runt omkring detta har fanemej umgåtts med hästbrudar och annat löst folk hela kvällen.
Ja världen är konstigt fast å andra sidan så har det varit ...och är en rolig och trevlig kväll.
Nä gott folk nu är det tid för mig att " rida " vidare he he he :)




Skickat från min iPhone
:-( sista dagen på julledigheten såååååååååå trist ….  Men vad göra åt det. Hänga läpp är väl inte så skoj…. nä lite go musik, ett glas vin, fixa i köket, trevliga vänner som kommer förbi (idag igen ) sen klarar jag mig långt.

Sååååå nu har jag en renskavsgryta att ta hand om… så lång kallsåååång


torsdag 3 januari 2013



Fan vad jag älskar mina vänner :-)

De ger så mycket positiv energi så att det både räcker och blir över. Ja sådan växer inte direkt på träd och det är väl kanske tur det. För annars så kanske man inte hade uppskattat dem så mycket

Nä nu skall jag snart hämta sonen i stan så ha det so long så länge :-)




Städa städa för snart kommer gäster :)

Skall bli skoj :)


Skickat från min iPhone

onsdag 2 januari 2013