Värme

Värme

måndag 21 november 2011

Idag

har varit en bra dag. Varit hela dagen uppe i Kristianstad och haft kundmöte samt föreläsning för kanske blivande kunder. Oh gud vad det gick bra. Kändes som om man var i sitt esse, man briljerade om man får säga så. Så himla skoj var det i alla fall och förstår de inte mitt budskap sen så, ja då skall man inte ha företag ;-)

Har fortfarande lite ont i ryggen och det blev ju inte direkt bättre av att man stod still rätt upp och ner i en och en halv timme. Funderade ett tag på om jag skulle stretcha ut ordentligt medans jag föreläste men kom fram till att det inte hade kanske varit en så lysande ide. De hade nog undrar en hel del då nämligen och kanske gått till någon konkurrent ;-)

Har konstaterat också att om en månad och lite till så är det dan före dan  före lillejul. Som man ser fram emot det och några dagar innan så har man lyckat samla hela grabbafestgänget på utgång och käka i Lund. Skall bli otroligt roligt ser riktigt fram emot att träffa dem och att det blir i stan denna gång. Äta och dricka gott samt bara titta på människor.  Sägs att Glorias skall vara ett bra ställe, får ju kolla upp det och se om det stämmer.

Nä nu sänker sig mörkret över min lilla vrå och det är väl dax att se till så att ens saker blir gjorda så att man kan åka hem och hålla kväll

Ha en underbar kväll till alla och inga :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar