Värme

Värme

måndag 2 juli 2012

Tjära under skon…. Är något som inte är så skoj. Fast hellre det än tjära under foten som jag hade igår kväll. Är lite smått småjobbigt att få bort. Svart, klibbigt och fastnar överallt L . Men så blir det när man asfalterar gatan utanför där man bor. Man har liksom inte så mycket val utan det är bara bocka och backa och ta emot och se glad ut.

Helgen har annars varit super bra. Barnen har älskat legoland och ja jag gillar det också får jag säga. Fast man börjar kunna det så smått vid detta laget. Men what a fuck , vem bryr sig, man får ju i alla fall semesterkänsla och det är ju det som är det viktiga och nu är det bara två veckor kvar sen är det semester. Så himla skönt att slippa detta stället ett tag J allt för att ladda batterierna.

Den bästa karusellen enligt lilltjejen var sagobergochdalbanan hon skrek hela tiden i skräckblandad förtjusning. Hon hade aldrig haft så många fjärilar kittlande i magen som då J



Storgrabben tyckte att den nya polarbergochdalbanan var bäst, fast han tyckte den ändå var lite mesig. Han menade på att träbanan på liseberg var mycket bättre.

Själv tycker jag nog Atlantis var bäst, gillar att det simmar hajar över ens huvud J

Nä nu är det väl att jobba undan lite sen ut och njuta under lunchen J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar