Värme

Värme

tisdag 31 juli 2012



Föregångaren till dagens sms :)
Uhaaa vad man är trött i benen just nu. Blir lite skönt att ta en liten powernapp innan man kör över till vänner ikväll och grillar. Har äve sett föregångaren till sms på det egyptiska museet och det var bäl värt att se. Museet då alltså :)
Go morgon kära läsare. Kan meddela att solen skiner här i Berlin från en klarblå himmel. Har precis hunnit med hotellfrukosten och nu är det ut på stan som gäller. Ha det så bra så länge och hoppas det regnar i Skåne ;)

måndag 30 juli 2012

Okej då är denna dagen snart över. Dax att gå och lägga sig. I morgon blir det förhoppningsvis snusdosan och läppstiftet (slå upp det om ni kan;)....) egyptiska museet samt judiska museet och museet av terror. Så det blir en museum dag o morgon och så på kvällen middag med goda vänner. Ne ha en fortsatt trevlig kväll på er :)
Okej då var man tillbaka på hotellet efter en hel dags härlig vandring i Berlin. Skall verkligen inte klaga och man har ju hunnit se en hel del. Hoppas ni ser det på bilderna jag lagt in lite innan. Berlin är en stad jag gillar men Paris är bättre får jag nog erkänna atmosfären är mer skön o Paris på något sätt. Nä ni blir det lite vila är lite trött i ryggen efter ha haft lilltjejen på axlarna under större delen av dagen :)



Hittat min drombil :)



Starbucksfrossa :) far man ju ha efter en hel dags vandrande :)



Utsikten fran tv-tornets restaurang. Skall inte klaga :)




Ja ni ser ju vad detta ar. Ratt maktigt far jag saga :)

söndag 29 juli 2012

Ja då har man haft en trevlig kväll i Berlin och i morgon så blir det verkligen att bara turist. Uppntidigtnoch se allt det där som man skall se i Berlin :) och fint väder blir det ju oxå :)




Berlin fran hotellet :)
Så då har man landat i Berlin med strålande solsken. Och nu blir det ut och leta upp en trevlig liten restaurang av något slag :)
Uoohhuui uppe tidigt som tuppen. Men nu bär det av till Berlin. Skall bli nice :) så god morgon på er alla :)

lördag 28 juli 2012

He he he, sex är så jävla skönt. Att bara hålla ett rejält tag om midjan och trycka på hårt bakifrån är snuskigt skönt. Bara känna hur kuken går djupare och djupare in är så djävla underbart. Känna hur fittan blir plaskblött av ens behandling och när den är som blötast ner med tungan och bara slicka av fittsafterna mmm mmmm skönt bakifrån så klart samtidigt som man runkar sin egen kuk så klart för att sen komma i ett skönt sprut i fittan ... Tar ut och låter de sista dropparna rinna över skinkorna :) Sex är livet :) Så ha det gut, nu skall jag ha en skön kväll ;)
Så då varan hemma och mellan landar. Tvättar och fixar lite och sen i morgon så går det mot Berlin. Skall bli trevligt får jag säga :). Känner att man är i fin form och det kan ju bero på att man har semester. Nä nu blir det att hänga lite tvätt så ha det så bra :)
Mmm tre dagars party och festande.....det tar ut sin rät. Tur att man åker vidare idag. He he längesedan man var så sliten , fast det gör ändå inget. Lite får man ju tåla:) ne nu får man göra lite morgon kaffe som man kan sitta och dricka medans åskan går :) God morgon på er
Kl är 0030 och det är fortfarande zamba kväll som gäller. I love it. Såg att mina andra inlägg som jag gjort ej har kommit med :( Men nåja sov så gott :)

fredag 27 juli 2012




Funkar en kvall som denna :)



Nagon som vill dela :)
Så är man på en helt underbar brazzefest. Man har en Fidel Castro i glaset och musiken är bara ljuvlig och sen ikväll så blir det ytterligare en strand fest med sång och dans :) älskar det :)


Skickat från min iPhone

onsdag 25 juli 2012



Underbar sommarkvall
:)
Shit vad jag älskar semester. Har sagt det innan och säger det igen. Kroppen är anpassad att ha semester och inte att jobba. Man har ju även lyckats lägga till med en riktigt ordentlig luffarluck med 5 dagars skäggstubb. O well nu är det mat som gäller sen blir det ner till stan och njuta av festligheterna

Tjingeletjong på er :)


Skickat från min iPhone



Behovs inga ord :)

måndag 23 juli 2012

Okej när du läser detta så är klockan någonstans runt 22.30 till 23.30, det har varit en helt härlig sommardag idag. Fått handlat presenter till lilltjejens födelsedag , har hunnit med att tvätta och packa husbilen på nytt. Hunnit med att umgås med tr...

Okej när du läser detta så är klockan någonstans runt 22.30 till 23.30, det har varit en helt härlig sommardag idag. Fått handlat presenter till lilltjejens födelsedag , har hunnit med att tvätta och packa husbilen på nytt. Hunnit med att umgås med trevligt folk, ja på det stora hela en bra dag. I morgon blir det att starta tryckarn och bege sig mot nya äventyer. Skall bli sååååå skönt :)

Så jag säger så här, sov gott i morgon är en annan dag :)



En liten kvallsgrillning pa G bara for att det ar sommar och luktar timotej :)



Har en liten tjej som snart fyller ar och nar man hor hennes onskelista sa undrar man inte om det ar en liten pojkflicka man har. For vad onskar hon sig , jo foljande

1. Radiostyrd bil
2. Sparkcykel
3. Skateboard
4. Mega vattenpistol
5. Fotboll
6. I och för sig petsshops djur
7. Och sist men inte minst Dino lego ;)

söndag 22 juli 2012

Så då är man hemma igen och vänder bara i dörren är det tänkt. Tvätta i morgon och iväg på tisdag :) me like à lot. Gillar det här med semester skarpt, nya idéer och människor. Det har varit en bra dag helt enkelt.
Nu vill jag bara att vi mina för en kort stund vad som hände i Norge förra året just denna dagen. För hade inte det hänt så hade dagen varit ännu bättre.


Skickat från min iPhone



Funkar, glassfrossa :)



Ja det ar val ungefar detta man behover. Sol och varme kallad det visst ;)

lördag 21 juli 2012



Pernilla wahlgren pa Boda Strand, skitdalig. Men vi hade i alla fall tur med vadret :) denna kvall :)
Okej, första veckan har snart gått av semestern och hur har den varit då. Ja den kan väl. Enklast sammanfattas av regn regn och åter lite mera regn. Men just nu i alla fall skiner solen ( och där gick den i moln så klart). Har även lyckats springa på tv- teamet från kanal 5 på Böda camping och ber till min Gud att jag inte är med. Som det är nu så kommer jag aldrig aldrig mer till att campa här. Är verkligen inte min typ av semester. Fast jag hade kunnat tänka mig en av deras stugor de har till salu.
I morgon bär det av hemmåt så passa på att njut av solen för då kommer det så klart att vara fint väder när vi sitter i bilen. Har jag tur så blir det Europa på måndag i alla fall som det ser ut nu och då blir det nog i närområdet stralsund - Berlin. Visste ni att det är närmare till Berlin än till Stockholm. Berlin är det bara 50 mil medans till Stockholm är det 60 och vad väljer man då ??????? :)
Nä snart är det grillbuffe med allt vad det innebär på en campinganläggning som denna. Och sen är det Pernilla Wahlgren för hela slanten i kväll - tjohsaan vad skoj.


Skickat från min iPhone



Sol sol underbara sol sa valkommen och varmer gut :)



Lilltjejen har skitroligt och med lite anstrangd vilja sa kan man skymta solen :)
Oavsett sa ar det skont med semester vare sig de ar i Europa eller i Sverige :)
21 juli. Bröllopsdag är det nu :) och bara jag är vaken :)

fredag 20 juli 2012



Min nya bil, en liten Fiat, ja det ar val det narmaste jag kommer Europa detta aret, kanns det som. Hum befinner mig pa verkstan just nu och vantar pa att husbilen skall bli klar. Jag som ville ville verkligen komma ut. Men just nu kanna det inte som jag och ivriga familjen ar pa samma linje :(

Kanner mig som en fange om jag kommer till att bli tvungen att stanna i Sverige under hela semestern. Fast vad for ratt har jag att klaga. Kunde varit mycket varre. Har en kompis vars far ligger for doden eller en annan kompis som har fatt reda pa att hon har cancer och opererat bort hela livmodern. Sa ja vilken ratt har jag att klaga :)

torsdag 19 juli 2012

Så har det då hänt. För varje gång vi är ute med husbil eller husvagn så händer det något. Har det inte varit översvämningar avbitna tänder eller neigbhors from hel så har det varit något annat. Och detta året så blev det batteriets tur. Skulle starta husbilen och vad händer jo stendött. Så i morgon blir det att skaffa nytt. Men det är ju rätts så skönt för nu blir det inte mer som händer :) Nä sov gott i regnet :)



Regn, regn, regn och ännu mera regn regn :)
Skall göra en regndans ikväll :)



Pa besok hos kollegan pa hennes restaurang pa Oland :)


onsdag 18 juli 2012




Kan det bli battre , en himla massa ungar pa fotbollsplanen en sommarkvall :)



Ett boktips nar man har semester :)




Bla himmel det gillas :)


Dag 3 pa semestern befinner vi oss fortfarande pa Oland tyvarr inte lika tur med vadret. Omsom sol och regn fast det hade kunnat vara varre. Det hade kunnat snoa :(

tisdag 17 juli 2012

Det är verkligen som på tv att ljusen tänds efter kl 2200. Lite kul är det allt. Själv sitter jag och tittar på film och bara myser. Så niceigt det är. Nä snart är det läggdax så ha det hur alla :)
He he sitter fortfarande ute och njuter av kvällen :) me like :)



Akt Ivag med husbil- yes
Barnen trotta - yes
Framme - yes
Sol- yes , yes
Varmt - absolut
Akt soderut - no, lite overraskande norrut..... Till att borja med :)

Sa himla skont det ar. Kan nog alltid ha semester :)

måndag 16 juli 2012

Ja då bar allt packat och klart och i morgon så drar man. Underbart eller, yes det är det. Så ha en trevlig kväll alla :)




Gatukonst pa hog niva



Sa nu ar allt pa plats ..... Eller ;)
Hum charter börjar låta allt mer lockande. Det bar ju ett himla stuvande och fixande och regnande. Wow är sååååååå trött på detta vädret just nu. Hoppas det bli bättre dit vi skall :)




Idag packa husbilen , i morgon auf wiedersehn sa himla skont det skall bli. Far man se var man hamnar i Europa detta aret.

söndag 15 juli 2012

Gräs är fint var mitt svar när grannen frågade om vi skulle göra vid vår trädgård. Här blir inga stenpartier eller rabatter i våran trädgård i alla fall inte detta året :). Nu blir det lite härlig grillning och bara vara. Och det bästa av allt....man har egentligen inte börjat sin semester ännu :)
Sovmorgon underbara sovmorgon var har du varitbi hela mitt liv :). Och det behövdes idag kan jag säga efter en otroligt rolig utekväll igår eller natt/ morgon hur man nu ser på det :) Ohhhhaaaa nä nu blir det iväg att springa.....tror jag i alla fall :) Må väl gott folk :)

lördag 14 juli 2012




En semestergrillning och sen sa blir det stan ikvall. Elskar semester :)



Thunder pa hog niva. Jag som alskar blixtar och dunder . Bra start pa semestern :)

fredag 13 juli 2012

Om ni ser en kille i kväll med ett ovanligt brett flin så kan det vara jag. För nu har jag första semesterkvällen och det känns helbra :)
Nu mina vänner, nu är det sommar för nu börjar jag min semester. Så himla underbart det skall bli. Vi snackar 5 veckor + minus någon dag. Helt fantastiskt skönt. 

Ha det kalas, badboll J

Några små funderingar så här inför sommarsemestern och vad som sommar skall

Att sommaren är kort och att man har sand mellan tårna, det har Tomas Ledin  sagt till oss. Trots det blir man nästan lika överraskad varje  år när  sommaren avtar och man börjar få fallande löv i ansiktet så fort man går utanför dörren. Och det är då man tänker ” Var tog sommaren vägen, vad hände med alla ljuva sommarnätter?”

Man hinner ju knappt använda sin nyinköpta sommarkläder och flipp flopp förrän det är dags att plocka fram de där kläderna man hoppades att man skulle få ha undanlagda åtminstone fram till oktober eller i alla fall i mitten av september.
Visst…….sommaren är kvar kvar, men det går tyvärr bara åt ett håll nu – hösthållet den mörka årstiden närmar sig. Vi har redan pikat så nu bär det bara åt ett håll och det är åt hösthållet.
 Så för att vi ska gå in i höstens friska luft med någotsånär lätta steg är här några  saker som är bra med hösten (förutom alla färgglada löv som gör att man känner sig levande).Så vi är litta förberedda på vad som sommar skall  ;-)
                                        

1. Man slipper myggen och knotten.
Svenska sommarkvällar är ju underbara om vädret är bra, det är ett välkänt fakta. Men något som alltid finns där som små surrande, enerverande moln, är de små vingförsedda bestar  som gör vad som helst för att få smaka på dig. De är överallt i tusental (jag har aldrig räknat dem, men jag litar på mitt ögonmått) och man har tur om man inte, i panikens viftande, råkar ge någon när-sittande en snyting. På hösten försvinner de små djävlarna  och allt känns så väldigt mycket trevligare.

2.Man får klä på sig.
I och med att hösten kommer slipper man gå omkring halvt naken hela tiden samtidigt som man, hur lite man än har på sig, svettas och känner sig allmänt ofräsch. Man slipper se alla män med sina shorts och vita tubsockor. Man behöver inte fundera på hur man ser ut i den och i den skjortan , byxorna mm mm. Man kan klä in sig helt enklet.

3.Värmeljusens återkomst= ljusets återkomst.
Det går givetvis att elda ljus under sommaren också, men det känns som att effekten går förlorad. Det är svårt att uppnå den där mysiga känslan när det enda som påminner en om att man har tänt ett värmeljus är en brännande känsla, som man får om man råkar komma för nära lågan. På hösten ser man lågan och det gör allt så mycket mysigare.

4.Filmhelger.
Utan ett uns av dåligt samvete kan man titta på film efter film, en hel helg. Ringer någon och tycker att man borde gå ut och ta en nypa frisk luft i stället så säger man att man inte hunnit behandla skorna, så de tål inte höstluft än. Och sen lägger man sig i soffan igen och bara fortsätter mysa medans regnet strilar ner utanför.

                                             
5.Jullängtan.
Man anses inte galen om man nämner något om julen, man är aldrig galen om man nämner julen . Men ibland så när man råkar nämna julafton under sommartider får man konstiga blickar från människor som undrar om man överhuvud-taget har något liv.
Men på hösten däremot är det fritt fram för alla julfunderingar, vare sig det gäller mängden grädde i janssons frestelse, val av nötter , lillejul eller hur man ska få så mycket ledighet som möjligt.
Man kan helt enkelt börja drömma sig bort till juletider.

6. Och, sist men inte minst - alla musikartister som släpper nya album alla nya filmsläpp och att barnen börjar skolan igen.    

Så nu är hösten välkommen, nu när vi vet vad vi ska tänka på när det känns tungt att sommaren är på väg att lämna oss.
Men först ........ gud va skönt att ha semester :-)

torsdag 12 juli 2012

1 dag kvar sen är det seeeeeeemmmmmmmeeeeeessssttttteeeeerrrrrr. Så jävla underbart (ursäkta svordomen) och så skönt det skall bli. Ska jag ha sovmorgon eller vad :). Trodde aldrig semestern skulle komma. Men det gjorde den till slut. Och nästa vecka vid denna tiden är man förhoppningsvis j-ligt långt söderut i Europa. Nä nu skall det bara njutas och mås bra :) Ha en underbar kväll :)



.... Eller inte. Ja roligare fodelsedags vader har man ju haft. Skont att man drar soder ut nasta vecka :)


Go morgon go morgon alla grönmesar, lärkpruttar, överlöpare, jordsprättare och noshörningsdigare. Idag eller i alla fall nu regnar det inte och det är ju alltid skönt. Man är hyfsat pigg vilket man inte har alltid varit så här på morgonen och livet ter sig tämligen kalasbra. Sitter här och skriver faktiskt om ingenting utan låter bara orden svamla fram och  det kan man ju oxå göra.

Har jag egentligen något mer oviktigt att säga. Nä tror faktiskt inte det så ha en skön morgon med en smarrig frukost och en god tidning. Drick din kopp kaffe i lugn och ro. Låt barnen leka lite medans du äter en frasig bulle med massor av marmelad på. Har kanske ett nykokt ägg till detta och bara finns . Och ni som inte äter frukost får ha en bra morgon ni med :-)




En normal sommarmorgon..........megaregn :(

onsdag 11 juli 2012

39 år.......är jag inte idag, men i morgon så :) Lite bizzart att man firar att man har överlevt ett år till. Och jag som bara känner mig som 33 :) Nä nu är det kvällen som gäller ...så ha det kvällsamt :)


Sol sol underbara sol, så efterlängtad du är så strålande du är. Längtar efter att dina strålar smeker min hy. Längtar att få känna din värme på min kropp............ossssååååå kan vi fortsätta i all oändlighet med att hylla solen.

MEN se den har faktiskt kommit fram i Malmö vilket är så underbart. Är inte ufotrött längre och ja har hunnit handla inför kvällens bravader :-)

Nä chip, chop som man säger i Karlstad, nu är det grejt :-)
En dag som denna funkar Pearl Jams, just breathe. Är en riktigt bra låt om man får tycka till. Jaha snart är det lunch igen .
Hum denna dagen är man i alla fall så astrött som man har varit innan. Lite piggare helt enklet. Kan ju bero på att det närmar sig semester med stormsteg :-)

Nä nu får man se till att göra något kreativt, typ jaga navellud eller något liknande............

tisdag 10 juli 2012

Vilken kväll vilken kväll alltså. Lika uttråkad som jag var på jobbet idag. Lika händelserik har kvällen varit. Så nu är man rätt trött men husbilen är hemma i alla fall. Och det var ju på håret att det blev av. Så i morgon ny kontrollbesiktning och sen är det klart. Nä nu blir det att slappa framför tv ett tag. Tjingeling alla och en god kväll :)
Ibland säger en blid mer än tusen ord.


En god lunch på Vapiano med kollegorna , så nu är man mätt och mätt. Får bli några timmars jobbande innan man smyger hemmåt :-). Mmm en hängmatta hade varit nice just nu.

Nåja man kan ju inte få allt eller hur. Något får ju vara bra eller inget trots allt ;-) (vad menade han där egentligen?. kanske ni tänker )... faktum är, jag vet inte.

Ha det bra pizza skoj.



Go morgon underbara människor . Välkomen till en ny härlig sommardag ..... eller inte, solen och sommaren lyser med sin frånvaro ( he he lyser ,lite vitsigt  ha ha drygo jag )

Shit vad jag är uttråkad , är så uttråkad så till och med att studera damråttorna i ena hörnet här på jobbet är stimulerande. Alla har gått på semester förutom jag och några tokar till så klart. Men om man inte räknar med denna dagen så har man bara tress (3) dagar kvar sen är det semester , tjohooooooooossssaaaaan vad gött. Och då får fan sommaren ha kommit, shit vill ju råka ut för lite solbränna i alla fall. Lite så det svider i skinnet.

Såg en intressant artikel om norska oljearbetare. De tjänar bäst i hela världen. Deras snittlön ligger på 1,25 miljoner norska kronor om året. Helt seriöst....... är man inom fel bransch eller + sen verkar det bara som om de jobbar i snitt 16 v om året. Nice I say :-)

måndag 9 juli 2012




Planering av route infor semestern :)



En liten improviserad shopingtur på Nova ledde fram till detta. Man sager ju sa här att en kvinnas doft avslöjar vem hon egentligen är. Så jag hoppas då att denna gillas :)
Hade man haft en hängmatta, säng eller något annat mjukt och fluffigt och jag hade lagt mig i den så hade det tagit 3 röda sekunder sen hade jag nannatt big time. Är ocean trött. Helt snasllöst vilek semestergrej som kan bara svepa över en. Jisses .... sömngångare ja det är nästan jag idag.

Och utanför så ser det ut som om det kommer till att börja spöregna vilken sekund som helst. Bryan Adams gör ju heller inte att man blir piggare när han sjunger sin sömniga balad  "Please forgive me"







Go morgon, go morgon ...... att det är semesterfealing som gäller nu. Det märks att folk är lediga. Märktes definitivt när man kom till jobbet och skulle parkera bilen. Knappt några bilar alls, man kommer upp till kontoret och innser att det finns ju ingen här. Det är jag och två till som är inne nu på min sida av huset......

Jaha helgen har annars varit fantastiskt bra och igår när man var ute i solen och njöt kändes bara allt rätt. Var lite svårt att gå till jobbet idag. Men det är ju sista veckan för min del sen är det semester......... nice. Frankrike eller vilket annat varmt land som helst, här kommer jag :-)

Men det blir en intensiv vecka trots allt. Fixa med husbilen, ficka reservdäck, hem till min far och hämta kartor  och körvägar  ner i Europa,  fira lite sonens  födelsedag, grilla med syrran och co + att jag skall väl fira min lite min egen födelsedag  är det ju tänkt. Fyller ju hela 39 år på torsdag. Men man känner sig inte en dag äldre än 33. Födelsedag känns lite överskattat :-)

Och ja förutom det så skall man få undan allt med kunder och allt det där. Känns som om semestern är väldigt välbehövlig detta året