Värme

Värme

tisdag 2 april 2013

Så då har påsken dragit förbi och man är åter på sin arbetsplats sorligt nog. Ledighet är aldrig fel faktiskt och när man väl har börjat vänja sig vid den ja då är det tillbaka till sitt arbete.  Påsken får man väl säga har varit helt ok verkligen. Det ända som har saknats är väl lite skön värme dock men man kan ju inte få allt här i livet.
Har hunnit med att träffa vänner, gå konstrunda, äta påskbord se film.  När det gäller filmerna så kan jag tipsa om ”En oväntad vänskap” väl värd att se flera gånger ,  en super må bra film. Både handlingen och skådespelarna gör bra ifrån sig. Kan bero på att den bygger på en verklig händelse J.
Lika bra som ”En oväntad vänskap” är lika dålig är den andra filmen jag såg en film som man inte bör lägga pengarna på och det är ”skyfall”.
 Man har sett den en gång innan och lever i någon konstig förhoppning om att den skall bli bättre när man ser den en andra gång. Men inser snabbt att så inte är fallet och när ¾ av filmen har gått, ja då orkar man faktiskt inte se eländet.  Dålig handling och halvtaskig skådespelarinsats. Är nog den sämsta James Bond film genom tiderna….tyvärr får tilläggas.  Får två flugor av fem möjliga. Så neee se inte den om ni inte känner för att slänga pengarna i sjön.
Ja det var väl lite av allt möjligt och lite till så han en skön tisdag J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar