Värme

Värme

måndag 22 april 2013

Denna helgen i Familjen så har det varit mycket, mycket häst diskussioner eftersom Jojjo är hästintresserad och tydligen ett ämne om man får tro de som är lärare på hans ridklubb även ett litet ämne när det gäller hoppning. Har gått så långt så att de tycker han skall satsa på hoppnig, skaffa en av deras hästar ( vilket är en av de bästa de har) och ev börja tävla för klubben. De har till och med sagt att om han satsar nu så är det inte omöjligt att han är på Falsterbo horse show om si så där 5 år.
Det är ju rätt så smickrande för en 15 åring att höra och ja jag får nog hålla med. Han är väldigt duktig, inget snack om saken. Fast skaffar man häst så försvinner verkligen ens frihet och spontanitet och ja jag vet inte om jag är riktigt sugen på det. För det är ett rätt så stort ansvar utan att tveka…….
Vi får väl se hur det går på denna biten, just nu så skall han bli medryttare till en av hästarna som finns på klubben. För det är ju inte bara ridningen som skall hinnas med, det är ju trots allt väldigt mycket skola också och ja den biten blir ju inte mindre om man tänker lite så.
Fast se sin sån på Falsterbo horse show är ju en rätt så trevlig tanke……

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar