Värme

Värme

torsdag 25 juni 2015

Fuck Rhodos, det blev Paris istället...och  en hel vecka denna gång :-). Bila ner på slingriga vägar för att sen kunna njuta lite av fransk kultur, viner och mat. Niiiiiiiiccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeee



tisdag 23 juni 2015

Ich bin ein Berliner, var det en gubbe som sa. Fast det spelar egentligen ingen roll i detta sammanhanget....men det som spelar roll är att vi skall ner till Berlin nu under några dagar under semestern.......och sen lutar det åt Grekland också , närmare bestämt Rhodos.... fast det är inte riktigt bestämt  ännu. 



Just nu ligger man här i soffan och har det riktigt skönt :-)..............kan knappas inte bli bättre :-) 



....och i morgon har man ytterligare en ledig dag ........som det kan bli ibland. 

Torsdag blir det ner till favoritrestaurangen och umgås med sina stallkompisar. Det blir hur trevligt som helst 




lördag 20 juni 2015


En dag försent men ändå...... för den riktigt midsommar är först i morgon :-)





Jag älskar dig, min underbara sommarnatt 

Jag älskar dig min underbara guld gula gyllene skatt 

Jag älskar dig min sommarängs vind 

Jag älskar dig min mystiska hind 

Du får mitt hjärta att bulta i mitt bröst

Då får min själ att skrika efter tröst 

För jag älskar dig min underbara midsommarbrud 

Där du står i din blommiga sommarskrud 

Jag älskar dig  

tisdag 16 juni 2015




Okej, då är det snart midsommar.....och som ni alla vet så älskar jag den dagen mest näst efter julafton. Det är bara så mycket sommar helt enkelt. I år blir det att fira den med goda vänner alldeles nere vid havet. Kan knappast inte bli mer midsommar än så :-)

Saknar?

I dag har jag påbörjat mitt staketprojekt .....och fan vad jordankarna skall vara svåra att slå ner. Är ju som att slå i sten. Snacka om att man har träningsvärk i högerarmen där man har hållit släggan.

Saknad?

Har även hunnit med att besöka min mor och titta på hennes valpar. Samt visa vår lilla London för henne.... han är så himla god. Fast han borde kanske heta i stället Paris eller Marseille eftersom han är en fransk bulldog.

Tomt? 

I morgon blir det att bygg tält på LCR eftersom lundahoppet skall pågå hela helgen. Skall bli rätt så skoj. Måste vara där redan kl 09.00 så det blir ingen sovmorgon i morgon inte.  Sen blir det en runda ner till Ystad eftersom min kära hustru skall till Bornholm över dagen och jag funkar lite som chaufför. Men det kan man väl ta.

Skall även försöka bli klar med mil lilla midsommardikt som jag håller på med. Får se o jag hinner

Kallt?

Nä ha en trevlig natt på er för det tänker jag ha. Är på god väg att vända på dygnet, får se om jag lyckas vända tillbaks det.

Ensamt i sinnet?



fredag 12 juni 2015




För er som har missat det så är det freeeeeddddaaaaag och solen skiner och det är skolavslutning. Ha en underbar helg på er för det skall jag ha :-)

onsdag 10 juni 2015

                                                                  Idag har jag ledig


tisdag 9 juni 2015

Så då har man varit ute och ridit, man är nyduschad och snart skall man ner i stan och äta lunch med en gammal kollega. Tror jag kan gilla detta livet som det innebär att vara lite ledigt. Ikväll så är vi bjudna på studentskiva :-) och till på köpet så är det fint väder....... än så länge i alla fall.

                                                   Ha en skön dag för det skall jag ha :-)


måndag 8 juni 2015

Ja vad gör man när man har långledigt? ja det är väl en helt ok fråga tycker jag. Så här långledigt har man inte haft sen man gick i skolan och det är ju ett tag sedan :-)

Idag skall jag och sonen iväg och titta på bil innan vi sticker ut till vår häst. Han vill titta på den nya XC90 vilket kan vara skoj.



Vår fralla (fransk bulldog) som vi nu har införskaffat ligger i soffan och mår riktigt bra. Han låter lite som en gris när han sover. Eller som min dotter säger " -pappa han låter som dig när du sover fast värre :-)" . En hund ger så ofantligt mycket positiv energi och det känns som om vår lilla familj mår otroligt bra av denna lilla varelse.

                                  (hyfsat lik den vi har fast vår är lite mer vit över kroppen)

Ja nu är där bara en stor dröm jag har kvar innan jag sätter upp en ny lista och det är en resa till Västindien. Vi har redan börjat spara till detta äventyr...............

Får önska en otroligt skön måndag och vill ni veta vad jag gör så...... ring inte mig för jag svarar inte ;-).

....... nu när jag tänker efter så är det verkligen otroligt fucking skönt att slippa sin gamla arbetsplats. Äntligen kom man vidare i livet, vilket inte var en sekund för sent.......

.... nåja än en gång en trevlig måndag på er :-) :-) :-)