Värme

Värme

söndag 30 mars 2014


MIn nya leksak :-)

Idag har det bakats både det ena och det andra. Har varit lite bröd och lite muffins. Och för att vara första gången så blev det riktigt bra, eller ja nästan på första gången.

Veckan som har gått har varit grymt givande, kurs i Sundsvall och sen på kontoret med fulla dagar. Kan knappast inte bli bättre och ibland är det väldigt bra och skönt att komma bort lite och gå lite utbildningar. Man behöver det helt enkelt.

Men det bästa med hela veckan stod min son för när han fick näst högsta betyg i engelska på det nationella provet. Kan verkligen inte bl bättre, är superstolt över honom,

Helgen har också varit riktigt skön, inga aktiviteter och inga gäster, bara vara hemma och pyssla i trädgård och hem. Göra god mat och titta på film och umgås…. mer än så behöver man inte

Har blivit väldigt mycket U2……… fan vad jag skulle vilja se dem live.  Kvällen är här så jag tänkte avsluta den med en video av just U2



En av deras absolut bästa låtar. Så luta dej tillbaks och njut, texten säger allt :-)

tisdag 18 mars 2014

Hallå, hallå och god kväll, god morgon, bonjour, god day , goedemorgen :-)

Mitt i veckan är det nästan eller så är det det. Beror lite på när du läser detta. Idag har varit en skön och bra dag med massa härliga bokningar till kunder och en hel del annat finkelurit, smått och gått på denna underbara gångstig i livets mitt.

Tänkvärda små ord eller vad säger ni :-) i alla fall tycker jag det.

Ser fram emot nästa vecka då man drar iväg på utbildning till Sundsvall……. hela tre dagars härligt frotterande, gotterande, friterandes och fördjupandes i säljkonstens ädla kunskap. Jag säger som de säger i Indien . Hellre en cykel på bussen än bussen på cykeln och vad de menar med det vet jag inte riktigt.



Staden ovan blir det också i helgen, en favoritstad om man får säga så. På lagom avstånd och jäkligt kul att gå ut i när anden faller på :). Så även denna helgen blir liten intensiv när man tänker efter 


Så god natt på er :-)





tisdag 11 mars 2014

Ens barn är ju det bästa som finns….och något som är så himla underbart är när man har en chans att mysa med dem :-). Till exempel när man får dra en snutetfilt över ansiktet på lilltjejen så att hon nästan på somnar eller när man får klia sonen på ryggen och han bara ligger och myser…… jag älskar mina underbara barn helt enkelt.



Hustrun kommer man inte till att se mycket av denna vecka. Hon borta idag och kommer hem i natt och jag är borta sen ons och torsdag för att sen när jag kommer hem på torsdag så drar hon för att komma hem på fredag kväll. Så blir det ibland , men i alla fall när hon kommer hem in natt skall jag hålla om henne heeeeellllaaaa natten. Tätt, tätt intill :-)

Packat har jag också hunnit med eftersom man drar hyfsat tidigt i morgon. Man lär väl somna på planet kan jag tänka. Tur att där bara finns en hållplats när man flyger :-)

Hoppas lite bara att mitt plan är lite piggare än detta dock, så go kväll på er :-)


måndag 10 mars 2014

Det här är riktigt kul. Min lilla tös har blivit uttagen till sin första riktiga tävling i fristående inom gymnastiken …. ihhhhh så skoj det är och hon är ju så himla duktig. Har aldrig sett henne så fokuserad nu när hon tränar,  för hon har liksom alltid åkt på en räkmacka. Men nu gäller det, det har varit uttagning och hon är en som har gått vidare inom gruppen.

Så får vi se hur det går i helgen



söndag 9 mars 2014

Kommer ni ihåg denna låten och sångerskan , gud vad jag älskar det franska språket. Finns det något mer sensuellt? Man blir så ….

Ha en bra kväll i alla fall

torsdag 6 mars 2014

Nu har jag gjort något som jag lovade mig själv att inte göra….och frågan är om det var så himla smart….hum …. jag har nämligen bokat privatlektion inom hästeriet. Jag och ytterligare en pappa skall, om allt går vägen ha en liten dressyrlektion nu på söndag. Kommer jag till att ha träningsvärk tro ni….. jäpp att jag kommer. Men va fan det får det vara värt :-)



I morgon är det en hel dag med kurs på jobbet och det funkar verkligen bra för mig… hoppas också lite  smått att man kan få till den där after work i morgon. Hade varit nice med en öl på Bishops :-)



Är för övrigt också lite glad eftersom jag kom med på en säljutbildning som jobbet anordnar. Tre tillfällen uppdelad på sex dagar. Kan vara rätt så bra att ha med sig i sitt CV.

Helgen blir allt annat än lugn. det blir fullt hus på lördag och på söndag är det också verkligen full rulle med andra ord en normal helg i mitt liv.

Nästa vecka så bär det av till el stock holmo på säljkonferans som det så fint heter. Är väl sådär skoj men det får väl gå.

Gjorde en annan lite kul reflektion idag efter ett möte jag var på. Tänk er bli döpt till Paris, ett rätt konstigt namn om man får tycka, vacker men konstigt. Jag menar tänk er bli döpt till en huvudstad, hur tänker en s föräldrar där? Tänk om ens föräldrar bara hade spårat ut och döpt en till tex Kabul eller New dehli eller de hade fått för sig att man skulle heta Budapest eller Istanbul eller varför inte Toronto eller ännu värre Haparanda eller det mest sexigaste i världen …Eslöv.

Fast å andra sidan  när jag tänker efter så känner jag en kille som heter Santiago och vi har ju en författare som hette London. Har ju även den där killen från Irak som kallades för Bagdad Bob. Så ja att heta Paris är kanske inte så konstigt egentligen nu när man tänker efter.

Hade jag varit döpt efter en stad så hade jag velat  heta Orleans som New Orleans och hade jag varit döpt efter ett land så hade jag valt St Barth fast det är ju egentligen en ö ;-)

Neee nu är det som jag bruka skriva snart dax för sängen. Mysa ner under täcket när det är riktigt kallt i rummet är inte fel  …. mmmm… ;-)