Värme

Värme

tisdag 31 december 2013

Så mina vänner, då är ännu ett år snart till ända och det har varit ett år med många förändringar både privat och på jobb i alla fall för vissa av oss. Så mitt tips till er innan ni tar fram den där champagnen som står i kylen och poppar korken högt mot skyn vid midnatt.


 Kanske man skall stanna upp en minut eller två och njuta, fundera och reflektera över  det år som snart har passerat. Kanske skall man  passa på att slå sig lite för bröstet och konstatera att "ja det här har jag gjort riktigt bra" eller vara lite självkritisk mot sig själv och bara konstatera att det hade kunnat vara bättre. För det är väl så att man kikar lite tillbaks på alla dessa löften man lovade för sig själv och andra och likaså löften man bröt. Över alla dessa stunder man har haft av glädje,  men även stunder då man har tyckt att livet har varit rätt så trist.


Så det är väl kanske också vad ett nyår innebär- att man har möjlighet att just stanna upp och fundera en minut eller två. Man har möjlighet att få en andra chans - chans att förändra, chans att göra allt bättre, chans att få ge mer och bry sig mer om sina medmänniskor. Så tänk på det när ni står där med champagnen i högsta hugg…... att detta är ert år. Och det kommer till att bli så bra som ni vill att det skall bli, men det är upp till er.



Så ett riktigt gott nytt år på er och låt oss hoppas att 2014 blir ett år med mycket värme och glädje :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar