Värme

Värme

söndag 20 oktober 2013

Hur  många olika sorters början kan man ha på en blogg utan att det känns som om man upprepar sig, ja inte vet jag. Men antagligen en himla massa :-) ..... eller så bara slutar allt



Om en vecka så flyttar min syster :-) skall bli kul att hjälpa till. Hon och hennes sambo har fått en så fin lägenhet i närheten av grand hotell och till stationen så klart. Högt i tak och med stukatur , lite fix så klart men det kommer till att bli kalasfint när allt är klart.
Om ni tittar på denna bilden så är det faktiskt in genom porten längst ner på sista huset :-). Mer centralt än så kan det inte bli.

Denna helgen som har gått har varit väldigt väldigt lugn, betydligt lugnare än förra helgen då det slutade med bland annat champagne på Grand hotel. Är väl rätt stället att svepa en sådan flaska på ;-)
Ett annat ställe som jag varmt kan rekommendera är Les Halles som finns på gamla saluhallen i Lund
Kan nog lungt säga att det är en om det nu inte är Lunds bästa restaurang. Maten, atmosfären, personalen ja allt andas bara stämning till 100%. Närmare Paris än så här kan man nog inte komma om man inte är i själva staden vill säga.

För nu är det dax att sluta för ikväll. ha det bäst :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar