Värme

Värme

onsdag 30 oktober 2013

Semester , I va dejligt som dansken sa.
Något kort kundmöte i morgon se fri resten av dagen samt fredag. Så skönt , vem vet vad man hittar på då, kanske rent av drar in till Köpenhamn och det hade kunnat vara lite kul.


Har funderat lite och vet ni vad, jag hatar översittare alltså människor som tror att de är förmer än andra. Finns det något värre än sådana förutom mördare då rå.
Men alltså tillbaks igen till översittare, snacka om att de måste ha varit taskigt vaggad hemma eller så jävla mobbad i skolan. Nja det suger rent ut sagt. Vad är det för meningen att trycka åt andra människor bara för att man själv mår så dåligt och är så osäker på sig själv. Fattar faktiskt inte det. Och köra med folk , "typ gör det "och "jag säger att" och " men lilla vännen det är jag som har rätt".


Så här gör vi åt sådana människor. Fast nu skall vi inte låta detta fördärva en kväll som denna.

måndag 28 oktober 2013



Nog sa kloka ord :-)
Skadeglädje ända sanna glädje, eller ? Vad vet jag egentligen, det ända jag vet är att idag har varit en himla bra dag för kropp och framförallt själen. Var längesedan jag mådde så underbart bra i sinnet he he he :-) Men så är det biland. 
Nåja förutom att jag mår så bra , så blåser det otroligt mycket ute. Kopiöst mycket om man får säga så, snudd på megastorm och rutorna skallrar härhemma. Grannens tak har flugit av på vissa ställen vilket inte är kul fast det börjar avta så smått.


Kommer ni ihåg denna låten och sångerskan. Jag gör i alla fall, en lagom skön måndagslåt lite så här innan man går och lägger sig. Får önska en underbar kväll :-)

Ps. Mår så jääääääävla bra he he he

torsdag 24 oktober 2013

Så är det kväll, det har varit en riktigt trevlig med lita Halloween firande på lilltjejens skola.

och nu är det serien vikings som gäller, inte skitbra dock men helt klart sevärd om man tycker det

så ha en förbaskat bra kväll. För det skall jag ha :-)

söndag 20 oktober 2013

Hur  många olika sorters början kan man ha på en blogg utan att det känns som om man upprepar sig, ja inte vet jag. Men antagligen en himla massa :-) ..... eller så bara slutar allt



Om en vecka så flyttar min syster :-) skall bli kul att hjälpa till. Hon och hennes sambo har fått en så fin lägenhet i närheten av grand hotell och till stationen så klart. Högt i tak och med stukatur , lite fix så klart men det kommer till att bli kalasfint när allt är klart.
Om ni tittar på denna bilden så är det faktiskt in genom porten längst ner på sista huset :-). Mer centralt än så kan det inte bli.

Denna helgen som har gått har varit väldigt väldigt lugn, betydligt lugnare än förra helgen då det slutade med bland annat champagne på Grand hotel. Är väl rätt stället att svepa en sådan flaska på ;-)
Ett annat ställe som jag varmt kan rekommendera är Les Halles som finns på gamla saluhallen i Lund
Kan nog lungt säga att det är en om det nu inte är Lunds bästa restaurang. Maten, atmosfären, personalen ja allt andas bara stämning till 100%. Närmare Paris än så här kan man nog inte komma om man inte är i själva staden vill säga.

För nu är det dax att sluta för ikväll. ha det bäst :-)


onsdag 16 oktober 2013

I dag har varit en skön dag,  en dag som är som många andra helt enkelt, bara skön inte komplicerad, enkel att ha att göra med och en dag närmare helg.

Var ute och gick innan en skön kvällspromenad och man känner verkligen att hösten är här och att sommaren är över. Men hösten å sin sida är en riktigt mysig årstid tycker jag. Med alla dessa explosioner av färger, dimmorna på morgnarna  och alla tända ljus. Det är lite magiskt helt enkelt



Tänkte lägga in ett av mina allra bästa favorit stycke så här på hösten ... apropå årstider då rååå ;-)

...och apropå svamp, har ni varit ute och plockat något ute i skog och mark eller ? själv så har det inte blivit någon svamp , möjligtvis fotsvamp, fast det är inte så gott ;-) .... snarare lite småläskigt.

Har även fått tag på en bra låt men en låt som man säkert har glömt bort. Men denna råkar vara en av mina favoritlåtar och lyssnar man på texten så vill man bara, ja vad vill man :-)




en annan "bortglömd" favoritlåt  är röd, het chillipeppars låt "under the bridge"




nä detta får nog vara bra för ikväll, nu skall jag forsätta lyssna på go musik på mitt spotify :-)


söndag 6 oktober 2013

                                                             "one life, then live it"

Det här var en mening som jag såg på en gamal BMW när jag var på väg ner till stan. Jag tycker faktisk att den säger det mesta.
  
                                                            "ett liv, se till och lev det"


Ha en underbar kväll och en ny härlig vecka för det skall jag kan jag säga.