Värme

Värme

torsdag 25 juli 2013



Nytt land, ny strand. Sa var man ater hemma igen. Denna gangen har man landat i Bastad for brasseveckan.
Sitter just nu pa bodegan och lyssnar pa soft musik och till denna en kaffe sa klart :-)
Alskar semester

Skickat från min iPhone

onsdag 17 juli 2013



En nojd skara efter en dag pa stranden :-)

Skickat från min iPhone

fredag 12 juli 2013

torsdag 11 juli 2013

Sol, bad och gyllene tider funkar en semesterdag som denna. Har så klart hunnit med en runda till stranden och ikväll så kommer min underbara syster med sambo över. Perfekt grillväder helt enkelt med trevligt sällskap.



Nä om man skulle ta och städa upp här hemma lite eftersom de kommer snart ( har fortfarande sand innanför kalsongerna...... inte skönt kan jag berätta  )

Så ha det världsbäst och sola på


onsdag 10 juli 2013

Dag 3 av semestern är nu avverkad och det känns förbannat fint. Har kommit in fint i semesterlunken och bara älskar mitt liv. Har lyckats bränna mig efter stranden igår. Men det hör ju liksom till nu på sommaren. Man kanske hinner bli litta solbränd innan man åker söder ut. Apropå söderut så fick jag reda på att min kollega skall också till samma håla på Mallorca, vilket kan bli väldigt skoj och trevligt :-)

Annars , idag blev det ingen strand eftersom det var lite molnigt utan det bidde IKEA för hela slanten. Har köpt men himla massa förvaringslådor allt för att röja upp i tvättstugan :-)
Nä ha  en bra kväll på er och kom ihåg i morgon är en ny skön semsterdag......i alla fall för mig :-)



tisdag 9 juli 2013

Stranden - helt underbart en dag som denna :-)


Skickat från min iPhone

måndag 8 juli 2013

idag är det första officiella semesterdagen och gud vad skönt det är........älskar det här med semester. Hade nog kunnat ha det jämt och ständigt och lite till. Ligger i solstolen och tittar på en klarblå himmel samtidigt som jag skriver detta. Klockan är lite över 6 och det är väl fortfarande si så där 20 till 22 grader varmt. Man hör en och annan sädesärla i skyn och grannen spelar musik för fullt. Har ett gott glas vin bredvid mig samtidigt som jag knackar ner dessa ord på min sprillans nya mac book air som jag fick i födelsedagspresent :-). Snacka om att jag är jäkligt nöjd, kan knappast få bättre start på semestern än det här.

Fast jag har varit lite flitig också har hunnit med milen i morse samt hundra situps. Målet är 700 stups + 7 mil på 7 dagar. Så får vi se om jag klarar det. Började dagen med rejäla fotblåsor och så har jag 6 dagar kvar. Men det är väl bara att bita ihop  aj aj aj :-)

Tänkte bara föra över en liten bild på ett ställe som vi skall till om si så där 9 dagar


Ha det världsbäst på er :-)

lördag 6 juli 2013

fredag 5 juli 2013

Men så är det semster

Idag är det dagen med stort F för det är fredag, det är frihet och det är fucking semsterdax. Idag stämplar man ut för 5 veckors totalt slappandes, 5 veckors avslappningsövningar i vågrätt läge. Shit vad det skall bli skönt, underbart, fantastiskt, slappt, härlig, ljuvligt, roligt, kanske till och med långtråkigt om jag har tur men oavsett vad inget jobbtänkande vilket är så himla kalasbra.

 Målet med övningarna är bland annat

1.       Lär dig ha långtråkigt
2.       Lär dig gå upp efter att dina barn har vaknat
3.       Hur man anlägger ett semesterskägg
4.       Lär dig hur man skall göra för att glömma bort dina koder till jobbet och datorn  
5.       Hur fungerar ett par sandaler. Trestegsprogram som baseras på hur, var, varför
6.       Grillen hur den blir din bäste vän
7.       Vända på dygnet…. För och nackdelar (diskussions cirkel )
8.       Lär dig att inte svar på dina arbetsmail under semestern (praktiska övningar )
9.       Hur pakcar man resväskan ( praktisk övning i två delar)
10.   Sist men inte minst. Förberedelser inför nästa semester


Har laddat upp lite med böcker, har spanat in filmer som skall ses, har gjort upp planer på vad man vill göra. Så ja det känns som om man är beredd att ta emot semestern med öppna armar helt utan några förbehåll.
(Ditt skall jag i sommar :-)..) 
 (och hit)
Frågan är när är semestern som absolut bäst. Är det precis i början när man har allt framför sig eller är det i mitten när man har kommit in i en skön semesterkänsla. Skall verkligen försöka ta reda på svaret vilket jag tror redan nu att jag vet. För det känns väldigt bra just nu och jag tror att den känslan blir svår att slå… eller inte, det återstår att se.
Men för er andra tokar som fortfarande jobbar och gnetar… får jag som vanligt önska en trevlig FREDAG ………



onsdag 3 juli 2013

sol

Ibland är livet bra konstigt. För närvarande har jag väldigt mycket flyt. Har gjort min årsbudget och allt bara känns bra. Så då är då man undrar....... när kommer bakslaget. Samtidigt som jag har flyt så råkar en av mina kolleger ut för en lite otäck grej med sitt hjärta. Tur var så gick det bra men där ser man hur ömtåligt livet är och framförallt hur snabbt det kan ändra sig. Det som finns NU kan vara helt annorlunda efter bara ett hjärtslag. Man får sig en funderare helt klart.

För övrigt så är det typ bara två dagar kvar sen är det semester. Jävligt skönt helt klart.

...och snart kommer bästa sonen upp och hälsar på mig så nu har jag inte tid med detta längre.... ha en skön kväll liksom.

måndag 1 juli 2013

Puh nästan på skönt att det är måndag. Har varit en rätt så intensiv helg om man säger så med konfirmation och annat. Men det har varit skoj och sonen är nöjd trots allt regn som kom igår. In med alla grejer från partytältet och improvisera inomhus vilket fungerade alldeles utmärkt.
Så mmm idag är man lite trött, sängen drog lite extra mycket i morse, helt klart. Nedräkning till semestern har också börjat på allvar , vi snackar 4 dagar kvar sen blir det 5 veckors hysteriskt semestrande…ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ljuva semseterlivet here I come. Pilla navel ludd och läsa böcker, gå upp sent med mera J
För övrigt inget nytt på denna planet allt är bara så himla great liksom J
Så ha det världsbäst liksom