Värme

Värme

tisdag 28 juni 2016


Sommar, sooooommmar, soommmmmmmar, s.o.m.m.a.r. sssssssssoooooommmmmmmmaaaaarrrrrr.  Alltså smaka bara på detta underbara ord. Kvällarna är underbara, dagarna är varma och sköna man äter glass i stora lass, man får en härlig solbränna, jordgubbarna är röda och söta och inte nog med det. Snart är det semester. Skall bli så himla skönt att bara få vara ett litet tag.


Och vet ni vad snart är det giftemål på gång,  skall bli så himla skoj. Man kan ju säga att det var på tiden att de slog sina påsar ihop. De har ju hängt ihop nu några år och ja de blir ju inte yngre. Så i sluta av sommaren/ början av hösten ja då är det dax, dax för dem att från ha varit två bli ett ja då är det dax för min syster och hennes man att gänga sig på riktigt. Är så glad för deras skull MEN det kom med lite kort varsel, helt klart

tisdag 21 juni 2016


Idag fyller min son 18 år, kan ni tänka er vad tiden går. Alltså,  det innebär att han är stor, han är myndig, han får rösta, han får lov att ta sitt körkort, han får liv att gå på puben MEN han får fortfarande inte gå på systembolaget. Ja så så är det och själv är man inte en dag äldre än 33 :-)


söndag 19 juni 2016


En del av mig dog när jag fick den första kyssen av dig en underbar vårkväll, bara så du vet. En kyss, så fantastik smakfull och lockande. En kyss som tog en till himmelriket och tillbaks, en kyss som var mild som en sommarvind och fuktig som ett åskregn. En kyss som gjorde så att själens ögonen öppnades och man såg världen igen. En kyss som förstod varför man levde, en kyss som skapade ett begär, en törst en längtan efter mera. En kyss som gjorde så att ens tårar föll på ens kind  och man visste inte riktigt varför. En kyss som kom från livets läppar. En kyss så levande så varm så pulserande av livets blod och lika omöjligt som  den är sann och verklig.  Men en del av mig dog när jag jag fick den första kyssen av dig en underbar vårkväll bara så du vet.




torsdag 2 juni 2016

2 Juni 2016

... och idag är det Kalvin knatet  här i Lund. Killtjejen ( som inte är så liten längre ) ä riktigt laddad. När jag frågar hur höön tänker inför loppet så svarar hon att hon är nöjd om hon kommer inom de 3 första. Ja..... har hon vinnarskalle eller vinnarskalle. Förra året så kom hon på plats 6 bland x antal hundra tjejer så det är ju riktigt bra :-9




I kväll skall det sen bara vara mys för det är så fint väder. Idag har det varit upp mot 28 grader varmt och ännu är det strålande solsken. Skall bli skönt med en extra ledig dag nästa vecka :-)

Naja vad säger man, ha en trevlig kväll :-)