Värme

Värme

måndag 28 april 2014

Det är måndags kväll och jag känner mig lite skrivsugen så håll till godo och ha det bra



                                                             It´s the heat of your breathing.
                                                    The way you are whispering to my mouth.
                                                 The beautiful smile that you have for my mind 
                                       The deep wonderful eyes that can see right throug my soul

                                                               That keep my heart alive….


tisdag 15 april 2014

Har det varit en bra sista tid eller har det varit bara bra…. svaret på den frågan är ja. Det har det faktiskt , det har varit super helt enkelt. Började i helgen med att hjälpa min kusins mor med hennes gård. Hon blev så himla glad och jag slapp och fysträna. Sen hem till underbara vänner på kvällen. Söndag hade jag  och sonen ridlektion vilket var riktigt riktigt kul. Samt att lilltjejen också red. Hon till och med galopperade :-). Dagen avslutades med att jag tittade på häst som några vänner funderar på att köpa.



Och idag har också varit  en himla bra dag, för sonen har preliminärt kommit in på den skola han har sökt vilket är super. Är så extremt stolt över honom.  Samt det andra som är bra idag är att jag har fått min avräkning från jobbet he he he inte helt missnöjd kan jag säga. Blir väl att betala av en  del på huslånet samt att man får väl unna sig en resa + kanske något lite till.



I morgon är sista dagen sen är det påskledigt………….såååååååååå jätteskönt, skall bara slappa så mycket som möjligt :-)

Nä go kväll och svälj inte en älg så hörs vi :-) för nu skall jag se klart en gammal klassiker :-)



måndag 7 april 2014

Aj, aj aj vad jag har ont i kroppen ….. fast jag har väl mig själv att skylla. Ridträning + partaj sen på kvällen det tar helt klart ut sin rätt och man är ju inte 20 längre :-)


Snart är påsk, vilket skall bli så trevligt, vad sägs om påskbord, konstrunda på Österlen, åka till mitt älskade Kåseberga. Umgås med släkt och vänner, äta påskägg och mycket annat smått och gott och trevligt och sådant. Skall även försöka att rida en del om jag får en chans :-)

                                         
                                                                               :-)

Kvällen är här och det är snart dax för sängen, eller om ett tag i alla fall :-) Nu får det bli lite mys med barnen.












onsdag 2 april 2014

Spinning är så jäkla skönt….. hela kroppen får sig en genomkörare och man blir varm och alla stela,  ömma muskler och leder blir mjuka och sköna. Sen när man kommer hem så belönar man kroppen genom att ta en lååååååång varm dusch. Känslan är rätt nice :-)


Nu är det kväll, läsa en bok, något gott att dricka och det behöver inte vara mer än så. Må väl :-)



tisdag 1 april 2014

Programet "Ryttareliten" på svt är verkligen ett program som jag kan rekommendera. Kul för de som är hästintresserad och kanske även för de som inte är de. Jag gillar det i alla fall men det kan väl kanske bero på att man är intresserad av diverse hästkrafter.



Och apropå hästkrafter så är 22 tums däck på på min lilla skojbil. Sant som det är sagt men fälgarna gör verkligen halva bilen :-)…. och frågan är om den inte går lite snabbare med dessa ;-) he he he.



Har ni tänkt på en sak… snart är det påsk… alltså hur gick det till, vad hände här. Det känns ju nästan som om det bara var ett tag sedan det var jul. Och snart är det sommar med en glass i munnen.

så go kväll på er :-)