Värme

Värme

onsdag 19 februari 2014

Då sitter man här i sin badrock och är helt sluuuuuut. Känner att ingen muskel i hela kroppen lyder mig längre (förutom då mina handmuskler :-)…) Spinning är rätt så krävande men jävligt skönt när det väl är över om man kan tycka så.

Annars har verkligen inte mycket hänt, mer än att man var i Danmark i helgen och hade en riktigt helmysig weekend med familjen :-) och helgen som kommer blir riktigt lugn. I morgon blir det en redig skånetur på en himla massa kundmöte.  Vilket kan bli riktigt kul, älskar att vara ute helt enkelt.

N'ä vad säger ni, blev inte mycket skrivet idag, kan bero på att man är rätt trött kanske. Får skriva mer när jag sjösätter min novell  här på bloggen helt enklet ;-)

Ha en skön, härlig, avslappand, lite slö kväll och sov sött och dröm vått :-)


Fullmåne är vackert att se men lika lömskt som falskt vatten. Både människor och djur påverkas av dess  dragningskraft. Vissa blir sjuka och svaga andra blir starka och upprymda.
Själv är jag nog allt lite mångalen 

onsdag 5 februari 2014

Phuu efter 1 h spinning pass så är man rätt så slut och mjölksyran står en i halsen. Man bara drar igenom hela kroppen och bara rensar ut allt skit genom all svett. Grymt skönt

Tänkte lägga upp en låt som är rätt så bra. Så håll till godo och trevlig kväll :-)



tisdag 4 februari 2014

Hjäääääälp min son skall på fest och vi är inte hemma. Jag vet jag låter dum och säker alldeles nojig men det är så det är. Om två veckor så skulle vi alla bort över helgen MEN sonen har beslutat sig för att stanna hemma och gå på fest. Vad gör man?

Man målar ju upp alla sorters hemskheten som kan hända, får nog gå i terapi för föräldrar som har tonårsbarn. Det är nu alltså man  är inne i trallen med sömnlösa nätter och ett evigt flängandes och farandes att hämta här och där. Och min mage har redan nu knutigt sig av oro…ihhhhhh.

Beror det på att man själv kommer ihåg vad man gjorde i den åldern. Man får väl bara bita ihop och se glad ut.


måndag 3 februari 2014


                                  Et qui estis vos, vigilantes in janua immittere illos

Jaha , jaaa det var ju ett tag sedan jag skrev här, har saknat det lite och har varit på väg åtskilliga gånger men så har där så klart kommit något annat i vägen så som det oftast gör i ens liv. Där kommer lite i vägen som man inte hade räknat med. Antingen så gillar man det eller så gillar man det inte, fast för min del har det verkligen bara varit ok. Första månaden av 2014 har försvunnit och man bara undrade vad som hände här.

Så varför klaga liksom, finns verkligen ingen anledning till det. Men kan det vara så enkelt att man inte har behövt bloggen på samma sätt som innan, man har liksom tröttnat lite eller? Fast någon rad får man bidra med, som denna nedan till exempel :-). En må bra rad helt enkelt :-)

"You are a flower in my hand, a feather in my sky, the light in my heart and a kiss on my mouth
What would I be without you"


Som vanligt är det dax att önska en skön kväll, ta vara på er och kör försiktigt så ses vi någon annan dag