Värme

Värme

fredag 30 september 2016

YES, övriga ord äro överflödiga. Ikväll så knäckes en champagne :-)

Ha en god helg alla :-)
YES, övriga ord äro överflödiga. Ikväll så knäckes en champagne :-)

Ha en god helg alla :-)

torsdag 29 september 2016

Så då är steg två avklarad, fullmakten är som sagt vad inlämnad till försäkringsbolaget och nu inväntar jag försäkringsbreven  från försäkringsbolaget samt kund så att  man kan få en överblick över allt. Har jag tur så kan det bli mååååååånga sköna miljoner. Så gott folk håll tummarna så får vi se var vi hamnar.

Det som jag dock tycker är lite trist är att min kära mäklardisk från mitt gamla bolag sa att de skulle återkomma idag på ett telemöte. Men ingen har hört av sig. Trevligt att man då har andra mäklardiskar som är mer dedikerad och tycker detta verkar intressant. På fredag så reser jag norrut då blir det nya möten.  Det är lite roligt med den tjänsten som jag har nu. Man är inte låst av något geografiskt område. Man kan likväl vara i Göteborg eller Stockholm som Malmö. Så för mig blir det att komma iväg tidigt så att jag kommer i tid till mötet :-)

Nä hej hopp pille snabbel och en trevlig helg på er

tisdag 27 september 2016

Okej, första steget är gjort, fullmakten på min pritty stora kund är inlämnad till min förre detta arbetsgivare. Tärningen är kastad och låt hjulen börja rulla så får vi se var vi hamnar någonstans med denna.

:-)