Värme

Värme

måndag 30 maj 2016

Idag har jag solat för första gången naken på stranden......



Det var en rätt så skön känsla, har aldrig känna mig så fri som jag gjorde då. Väldigt odramatiskt och väldigt väldigt frigjort från min sida. och min hustru tyckte likadant. Sen blev ju inte saken sämre att man hade härligt skön sex efteråt...... fast inte på stranden då så klart ;-). Någon måtta får där ju vara på saker och annat.



Vill ju till att man inte är svartsjuk eller att ens partner är svartsjuk då det traskar förbi en hel del nakna kroppar i varierad form och storlek. Men nu har man gjort det och jag skall göra det så klart igen ;-)

Älskar sommmarsverige he he

onsdag 25 maj 2016

Tjena bloggen och kära läsare, lång time no sea som man säger. Men så är det och så får det blir. Sommaren är här och livet är bara så himla great. Var igår uppe på Torekov och så fantastiskt fint där är. Vi har ställ våran husvagn där för säsongen och än har det börjat bra.
Vi har ju som sagt var sålt husbilen eftersom den inte passade oss på det sättet vi semestrar. Så till sommaren blir det tyskland och frankrike och  som jag ser framemot detta :-)

ILOVEMYLIFE är mitt måtto

Helgen som kommer blir det så klart torekov om vädret tillåter det. Blir även en del handbolls tuneringar och annat.

Tja vad har annars hänt i mitt liv, faktiskt en hel del det är därför jag inte har hunnit skriva kära blogg och jag orkar heller inte skriva för det är så mycket.

Men jag skall ge er något att fundera på, något som jag har sett på håll och det är svartsjuka. Hur påverkar den ens liv och blir det bättre eller sämre tror ni. Jag vet inte jag ställer frågan till er och tänk efter med hjärtat. Blir det bättre eller sämre med tiden. Har någon rätt att "äga" någon annan. Hur hade ni själv gjort om ni haft en partner som var svartsjuk............
En seriös fråga och rätt så komplicerad


Nä nu som jag brukar säga hastalavista baby nu drar jag så hörs vi om .........tja ett tag

Ps. kolla gärna på mitt instagram för där är bilder från Torekov