Värme

Värme

måndag 28 mars 2016

Tjenixen

Så har påsken 2016 passerat och vi har haft vår häst Neve ett helt år nu. Känns som om det har gått väldigt snabbt.



Påsken har som alltid varit intensiv i vårt liv. Det har hunnits med påskbord på Maragarethetorp, Konstrunda på Österlen då man bland annat har spannat in Carolina Gynnings utställning. Sadelprovning hos Bökmans och husvagnspan hos löddehusvagnar. Mellan allt detta så har det så klart tryckts ner en hel del mat och god dryck så klart.

Hemmet har varit fullt med barn , men det har varit ont om påskkärringar i år. Kan det vara så här att de yngsta även de håller på att bli stora ;-)

Något som barnen inte har blivit förstora för (17 och 9 år) är traditionen av att göms påskägg och i år så blev det 1-1 eftersom de hittade vars ett.

I morgon så åker lilltjejens gips av på armen. Om allt går som det skall och man börjar jobba igen efter lite ledighet.

Trädgården har man också hunnit med lite och snart är det dags att planera för de första potatisarna som skall i jorden.

Ha en underbar kväll och kom ihåg att krama varandra, det behöver man :-)



onsdag 16 mars 2016

Onsdag... mitt i veckan dag. Helt ok och på fredag åker man på konferens till Åre. Chopperhill here I go :-)



Nästa vecka så är det påskvecka. Ser framemot lite ledighet :-) Påsk är ju faktiskt lite speciellt och vad som helt kan hända. Man kan träffa på påskharen eller se en häxa eller träffa på vårbocken osv.



För våran del så blir det i alla fall en rejäl konstrunda på Österlen, kan varmt rekommendera detta



Nere ha en glad kväll, ta hand om varandra. Njut av varandra och ge varandra bamsekramar om det går. För det kan man behöva ibland ;-)