Värme

Värme

måndag 31 augusti 2015


I morgon börjar jag mitt nya liv...............faaaaaaaaaaaaan vad underbart.

tisdag 18 augusti 2015

Så då är sommaren förbi och snart är hösten här och ........... nä vänta nu här, jag är ju ledig fram till den första september :-) ... höll på att missa det....not ;-)



Jag hade nog lätt faktiskt kunna vara ledig tre månader till med lätthet om jag hade kunnat välja

Men lite allvar om man får be, idag har faktiskt varit en rätt så nervös dag eftersom jag väntade svar från läkaren angående mina resultat på återkontrollen som jag har gått på ..............

En liten lustig sak i detta hela är att..... där finns en dikt som en vän visade mig för länge, länge sedan i ett annat liv en annan tidszon  i ett  annat universum på en främmande planet...... och en del av den dikten passar så bra in på hur mitt liv, min sommar min själ och min andlighet har mått just nu i detta nuet.

Första stycket i dikten går som nedan och jag tror att där finns en och annan som känner igen den ;-)

Dagen svalnar mot kvällen ....
Drick värmen ur min hand
min hand har samma blod som våren.
Tag min hand, tag min vita arm
tag mina smala axlars längtan....
Det vore underligt att känna
en enda natt, en natt som denna
ditt tunga huvud mot mitt bröst

Jag blir lugn när jag läser detta stycket och det gör en påmind om att kärleken och livet kan övervinna det mesta. Men framförallt så får den mig att må så bra. Gillar speciellt meningen "drick värmen ur min hand" och "min hand har samma blod som våren". För mig känns det som om livet och hur kärleken och pånyttfödelsen läker alla sår. Men framför allt lust till njutning, men för mig så är det lust till livet. En lust att vilja få leva och njuta av varje sekund och där varje beröring av livet blir som elektricitet på min bara hud.

Ha en bra kväll alla .....