Värme

Värme

torsdag 28 maj 2015

Fan vad jag är glad att äntligen få lov att komma vidare i livet. Sååååååååååå jävla skönt och som jag har längtat efter detta. Känns som om jag kan skrika rätt ut av glädje. Men det gör jag inte så klart ;-)
Då hade nog min underbara familj tror att jag var ännu mer tokig :-)


onsdag 27 maj 2015

Idag har det skett för idag har jag sagt upp mig. Har ett helt sommarlov framför mig..... är jag ledsen för det. I don´t think so ;-)


lördag 23 maj 2015










                                               Allmanackan fullskriven, framtiden okänd
                                                 Kabeln nynnar folkvisan utan hemland.
                                                         Snöfall i det blystilla havet
                                                          Skuggor, brottas på kajen

                           Mitt i livet händer det att döden kommer och tar mått på människan .
                                               Det besöket glöms och livet fortsätter.
                                                      Men kostymen sys i det tysta .

                                                          Av Tomas Tranströmer

söndag 17 maj 2015


                                                                En fest för livet ..........

                                                                    (stängningsdax )

... är numera avklarad. Alla hade otroligt roligt och det var mycket trevligt enligt alla de som var där. Min hustru blev så klart överraskad när prästen kom in. Och det blev alla andra också :-) Och det var ju det som var tanken. God mat, god dryck och en fantastiks DJ. Kan inte bli mycket bättre enligt min mening.  Nu är det ny vecka som gäller och där händer också en hel del kan jag lova. OM allt går som det skall så........

Avsluta med en liten drink som serverades på restaurang VED som de hade tagit fram enbart för oss. Jäkligt god men alldeles för många sådana kan även få den bäste att stupa :-).

Ha en otroligt trevlig kväll på er


torsdag 7 maj 2015


Att drabbas av en mansförkylning är nog bland det jobbigaste som finns. Shit vad det är synd om mig. Tulle mej alltså, hoppas jag är bättre i morgon. 

Annars så är det bra, planerna inför festen på vår favorit restaurang är i full gång så nästa helg smäller det. Tror min hustru kommer till att få ett minne för livet då jag har en lite överraskning till henne. 

Neve (vår häst ) är åter på benen eller rättare sagt, det går att rida han igen för på benen har han hela tiden varit. Kul att rida ner i stan och kul med alla folk som kom fram och ville säga hej och klappa hästen :-).  Skall börja tömköra honom sen vilket skall bli väldigt intressant och kul så klart. 

Nä hopp och hej snart är det dax att nanna men förs en dos Kan Jang, lite otrivin uppkört i snoken och några piller alvedon allt för att fixa natten.