Värme

Värme

måndag 16 mars 2015

Go kväll kära ........ ja vad skall man kalla dem som läser detta? Så jag nöjer mig med go kväll helt enkelt. Var ett tag sedan jag skrev på min blogg, men sår blir de i bland. Jag har haft fullt upp helt enkelt vilket har varit skönt.



Kan berätta en liten kul sak att på torsdag skall jag se Bryan Adams med sonen på forum i Köpenhamn. Skall bli så himla kul, dels att se Bryan Adams men det roligaste är att sonen vill följa med mig och se honom.
Har även bokat resturang för lördagens begivenheter, för då fyller min underbara hustru år (fan vad jag älskar henne, till Pluto och tillbaks, tre gånger om).
Skall även hinna med och träffa ägarna för vår favoritrestaurang nere i stan då vi skall ha fest och hyra stället och bjuda in nära och kära. Personer som ger en positiv energi helt enkelt......
ooooohhh just det, jag har ju hunnit med att börja plugga  också. Personal adm med psykologi och ledarskap. Väldigt skoj faktiskt.

Vad har mer hänt.......... jo just det en helt galen grej har hänt och den är verkligen galen, fast den berättar jag först efter den 27/3 för då vet jag om det blir verklighet eller ej (och ja det är litta galet)

Hur mår lilla jag då? Jo jag mår under omständigheterna bra. Det gungar till då och då... men det kunde ha varit betydligt värre jag lever, bara en sådan sak. Då är det skönt att ha en underbar fantastisk familj, goa arbetskolleger och härliga vänner som bara finns där när man behöver det.

Jag älskar mitt liv och jag är så otroligt tacksam för var dag jag får dela det med mina älskade och jag hoppas att alla får ha den känslan jag känner.

Ha en underbar kväll kära läsare :-)