Värme

Värme

torsdag 29 januari 2015

Jag älskar dig
jag älskar dig så det gör ont i mitt hjärta
jag älskar dig till månen och tillbaka igen
jag älskar dig mer än alla jordens sandkorn på havet stränder
jag älskar dig mest i hela världen
jag älskar dig mer än solen älskar dagen
jag älskar dig mer än fiskarna älskar sitt vatten
jag älska dig för att du är du
jag älskar dig för att du aldrig gör dig till
jag älskar dig för att du finns där när jag behöver det
jag älskar dig för att du lyssna på mig
jag älskar dig för att du är den finaste i världen
jag älskar bara dig, bara så att du vet



måndag 12 januari 2015


Att jag gör och lite till :-)







Ja vad skulle man gjort, bygg motorvägar så klart, ha en underbar kväll :-)







onsdag 7 januari 2015

Nytt år, nya möjligheter, låter lite klychigt men så är det väl. Min jul har i alla fall varit helt jättehärlig men den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Nä, ni ser mitt underbara lillejul inföll sig inte i år, tack vare att jag inte orkade, var helt mentalt slut + att jag ät så väldigt besviken på min far att han inte har funnits där på ett sådant sätt så som man kan förvänta sig av en förälder när ens barn har cancer... mmm smaka på det ordet, jävligt laddat eller hur. Och det tyckte han också så då stoppar vi huvudet i jorden som en hinna struts. Ne lillejul detta året blev på filmstaden a la lund med Sune i fjällen .... och faktiskt så var det väldigt väldigt trevligt. Julafton blev hemma hos mor och styvfar med syster vilket också var så himla trevligt och jag och min mor som har bråkat så innan. Men man ser verkligen vem som gäller och finns där för en när åskan går. 



Mellandagarna kan kort beskrivas som en enda musik, choklad och filmkavalkad och en hel del ute i syrrans stall vilket också har varit helt otroligt skönt. För mina batterier behövs verkligen laddas efter denna hösten /vintern. 



Nyår firades med trevliga vänner så klart och det känns som om 2015 bara kan bli bättre än 2014, vilket för min del gärna få bli ett år som bara försvinner ut i tomma intet, i alla fall det sista halvåret.

Nu är det jan 2015 och nu är jag i min slutfas av min cancerbehandling. Har börjat denna veckan med min specialkost eftersom jag bör undvika mjölkprodukter, jod, alger ( äter man ofta...not) fet fisk och lite annat smått och gott. Detta ställde ju till problem redan i morse då jag insåg att min frukost var totalt fel. För mina mackor med ost + ett glas mjölk blev helt plötsligt big no no. 

Har även hämtat ut mina sprutor som de skall använda på mig nästa vecka allt för att hitta de sista små sköldkörtelcellerna. Tur att man inte betala hela summan själv för den medicinen för då snackar vi typ 10.000 kr. Där är man lite tacksam för högkostnads skyddet så här efter jul.
  Min behandling med radioaktivt jod kommer också nästa vecka  och frågan är....... kommer jag till att bli självförsörjande när det gäller elen här hemma. Sen mina vänner hoppas jag att detta är över  

Sist men inte minst ett litet halvflummigt stycke om varför man möter människor här i livet och eftersom jag gillar den typ av idéer så får ni hålla till godo helt enkelt :-)

För övrigt så får jag önska en trevlig kväll, för nu skall jag se på Kellys hjältar