Värme

Värme

söndag 24 november 2013



Lisebergs julmarknad en weekend som denna :-)

Göteborg en stad i mitt hjärta. Lika mycket som jag älskar Lund tror jag faktiskt att jag hade kunnat gilla Göteborg. Det känns liksom bara bra när man är i den staden. Allt känns bara hemma om man säger så. Sen att man var barnfri gör ju inte saken sämre i en stad som denna.

Jäpp och i morgon så  är det måndag igen :-(

Så kvällen på er och ha en bra vecka



torsdag 21 november 2013

Om ca en månad så är det bara någon dag innan julafton……MEN var tar all tid vägen. Känns oms det bara är några dagar sedan det var sommar och man hade semester och någon ordentlig höst tycker jag nog inte vi har haft. Och nu är det vinter och det ända som saknas är snön.

Förutom att det är snart jul så är det ju snart även en ny helg och vilken skön helg det skall bli. Barnfria är vi och skall bara lyxa till det hela helgen. Känns som att det behövs.



Vet ni,  där är de som säger att omger man sig med positiva tankar och människor så blir det som man vill ha det. Jag tror att de har rätt och för min del har det funkat rätt så bra. Har även testat med negativa tankar och jäpp även det funkar. Så med andra ord så blir det ofta så som man tänker sig eller inte vill att det skall bli om man tänker på det vill säga ;-)



Nä nu är klockan snart sängdax och då skall jag tänka på något helt annat (he he), så god natt på er ;-)




torsdag 14 november 2013

Vikings .. bra serie får jag säga, blir bara bättre och bättre ju mer man kommer in i den. Och sen efter den så kommer "under the dome" också bra serie, fast boken är bättre enligt mitt tycke. I morgon är det veckans bästa dag freeeeeeeedddddaaaagggg, Skönt, skönare och skönast mmmmm :-)

Så här kommer min lilla fredagsbild fastän det är bara torsdag :-)









onsdag 13 november 2013

Efter en väldigt skön kvällspromenad nere i stan så är man åter hemma. Shit vad skönt det är att bo som man gör. Man tar bilen ner ställer den på Mårtenstorget och sen går man en härlig kvällsrunda bara för att man kan. Man ser lite folk, det är lite ljust och vill man så kan man gå in på ett ställe och ta något gott att dricka, just bara för att man kan



I love it :-)

Och nu sitter man hemma och pillemojsar med spotify. Hade tänkt att göra en ny skön house-lista som man kan ha med sig på jobbet :-)



Så må väll alla mallgrodor och pellefanter så hörs vi





Finns det något skönare än att vakna upp på morgonen och inse att man håller om den man älskar.

Tror inte det :-)

måndag 11 november 2013

Bläääääääääääää säger jag, skönt att måndagen är över. Varför händer det inget roligt i mitt arbetsliv. Det är ju skit tråkigt rent ut sagt på jobb, inget skoj som händer över huvud taget. Eller  vad skall man säga liksom. Nu längtar man grymt till jul ledigheten. Skall bli grymt skönt när den infaller och jag skall göra allt jag kan för att trycka ut varenda lediga dag.

Kunde inte låta bli att ta fram en gaaaammmmmaaaalllllll klassiker. Veiron i ottan i det härliga programet Nile city.

Ha en bra kväll :-)



fredag 8 november 2013

Tjena bloggen Man skall väl ha en blogg när man behöver skriva av sig lite och det behöver jag nu. Vaknade i morse med en konstig känsla i magen. En känsla som gäller framtiden, fast jag oroar väl mig egentligen bara i onödan hoppas jag. Vet inte men ibland så får jag en sådan känsla i kroppen lite som om ett tecken eller omen och det är väl både på gott och ont på så sätt. Fast det känns som om att det blir rätt stora förändringar nästa år. Men var de inträffar har jag inte lyckats känna efter ännu. Just nu vill jag bara säga att jag älskar er mina nära och kära och jag gråter ibland inombords om att jag inte hinner med er mer. Men samtidigt vet jag att allt har sin tid.

lördag 2 november 2013